Inspectorii vamali din cadrul Directiei Generale a Vămilor – Serviciul Coordonare Echipe Mobile au descoperit într-un automarfar sosit din Turcia aproximativ 11.400 de articole vestimentare, în valoare de peste 800.000 euro, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Pe 15 iunie 2021, inspectorii vamali din cadrul DirectieiAfla mai multe!

La Crama din Oprişor, departe, acolo, în Oltenia Vie si Profundă, trăim clipele cu intensitatea pe care dorim să o împărtășim către toţi prietenii. Pentru localnicii Oprişorului, cei care cultiva strugurii din Valea Drincei şi cei care apoi vegheaza atent la fermentarea mustului, vinul este mereu un izvor de inspirație,Afla mai multe!

Azi în România s-a înregistrat o situaţie aberantă. Numărul persoanelor decedate din cauza noului coronavirus, este mai mare decât numărul noilor cazuri de infectări. Cu alte cuvinte, în România au început să moară mai mulţi români decât cei declaraţi ca nou infectaţi. Şi asta pentru că azi s-au raportat 256Afla mai multe!

Curățați-vă apa potabilă sau apa pentru consum menajer cu un filtru de apa potrivit nevoilor dvs., un accesoriu pentru robinet sau un sistem de filtrare sub chiuvetă. Este posibil să nu puteți controla calitatea apei din puturile forate sau a apei dn alimentarea municipala, dar puteți utiliza un filtru deAfla mai multe!

Eficiența energetică este un trend tot mai accentuat în lumea de azi, în care efectele poluării deceniilor trecute au început deja să-și facă simțită prezența printr-o încălzire globală tot mai accentuată. Pe lângă reducerea emisiilor industriale și eforturile titanice ale industriei auto de a face trecerea la propulsia hibridă sauAfla mai multe!

In Oltenia profundă, legendele, tradiţiile şi sărbătorile sunt elemente fundamentale care compun viaţa şi spiritul comunităţii. Oltenia este misterioasă şi neobişnuită. Este rustică şi în acelaşi timp modernă, este tulburătoare, veselă, mândră şi, totodată, umilă. Oltenia este suferinţă, poezie, blestem, blagoslovire, plăcere, tumult şi tăcere. Oltenia este şi vin. CeleAfla mai multe!

Președintele României, Klaus Iohannis a anunţat joi, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că din 15 mai se elimină purtatul măştii în aer liber şi restricţiile de circulaţie pe timp de noapte sunt eliminate în toată ţara. „Am discutat despre pandemie, vaccinare şi măsuri de relaxare. Vedem căAfla mai multe!