Ministerul Antreprenoriatului și Turismului apelează la influencerii din online pentru a promova România. Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) realizează o consultare de piață, în vederea derulării ulterioare a unei achiziții de servicii pentru strategia de publicitate în online prin influenceri, cu scopul creșterii nivelului de conștientizare a turiștilor străini șiAfla mai multe!

Proprietarii de cafenele, de terase, restaurante și alte afaceri din domeniul HoReCa pot întâmpina diverse dificultăți atunci când vine vorba de aprovizionarea cu cele necesare. A le oferi clienților cele mai calitative produse este una dintre prioritățile celor care țin la afacerea lor, însă acest lucru devine dificil în uneleAfla mai multe!

Elena Udrea a ajuns din nou în România. Autoritățile din Bulgaria au dat curs solicitării României de a o extrăda pe Udrea pentru a-și ispăși pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în Dosarul Gala Bute. După 70 de zile petrecute în arestul din Bulgaria, Elena Udrea a fost extrădatăAfla mai multe!

Marian Enache a fost votat sâmbătă, cu unanimitate de voturi, în funcția de Președinte al Curții Constituționale a României. Judecătorul îl înlocuiește în funcție pe Valer Dorneanu care își încheie mandatul la CCR. Pentru următorii trei ani, CCR va fi condusă de Judecătorul Marian Enache. După alegerea ca președinte alAfla mai multe!

Elena Udrea urmează să fie extrădată în România. Fostul Ministru al Turismului și Dezvoltării, a pierdut procesul la Curtea de Apel din Sofia. Nemulțumită de condițiile de detenție din penitenciar, Udrea atacă polițiștii din penitenciare. Sindicatele reacționează dur. Președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor , Cosmin Dorobanțu, reacționeazăAfla mai multe!

Un pod din județul Neamț, dintre localitățile Luțca și Sagna pe DJ207A, inaugurat în urmă cu șapte luni de zile, s-a prăbușit în râul Siert în timp ce era traversat de două mașini. Cel mai lung pod hobanat pe structură de beton armat din țară, cu o lungime de circaAfla mai multe!

Imagini uluitoare cu șerpi în copaci la doar o aruncătură de băț de Primăria Capitalei, filmate de reporterii Metropola TV în urmă cu doar câteva ore. În imediată vecinătate a clădirii care găzduiește Primăria Capitalei, în cel mai vechi parc din București, reptilele sperie trecătorii, pe adulți și mai cu seamă peAfla mai multe!

Poliția aeriană română și NATO au pierdut un avion civil, de mici dimensiuni, care a intrat în mod ilegal în spațiul aerian românesc, zburând la joasă înălțime. Avionul venea dinspre Ungaria și s-a făcut pierdut în Bulgaria. O aeronavă bimotor de mici dimensiuni, tip Beechcraft, la bordul căreia se aflauAfla mai multe!