ȘTIRI

Celebrul actor Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Universitar din București. Actorul a fost internat în 15 septembrie la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni. Alexandru Arşinel s-a născut la 4 iunie 1939 în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava. A absolvitAfla mai multe!

Tot mai multe reclamatii la ANPC pentru calcularea facturilor de curent

Avand in vedere ca s-a inregistrat un numar tot mai mare de reclamatii de la consumatorii casnici, in ceea ce priveste modul de calculare a facturilor la energie electrica, din ultima perioada, potrivit ghimpele.ro ANPC efectueaza deja controale in intreaga tara.   Inspectorii de la Autoritatea Nationala pentru Protectia ConsumatorilorAfla mai multe!

Dacă vrei ca motocicleta sau bicicleta ta să fie lăsate în siguranță în oraș și să eviți tentativele de furt ale unor persoane rău intenționate, cel mai bine ar fi să știi care sunt sfaturile sau obiceiurile de care să ții cont. Cum îți poți securiza deci motocicleta sau bicicletaAfla mai multe!

Achiziționarea unei mașini noi este o bucurie și un eveniment destul de important în viața ta. După ce ai deschis și băut șampania celebrării fericitului eveniment împreună cu familia și cu prietenii, vine însă momentul în care ar trebui să realizezi că o mașină nouă implică și unele responsabilități careAfla mai multe!

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) pune tunurile pe Avocatul Poporului pe care îl cauză că a făcut facultativă legea de executare a pedepselor privative de libertate.  Iar Parlamentul este transformat în apendicele Avocatului Poporului, iar legea de executare a pedepselor devine brelocul Elenei UDREA. FSANP atrage atențiaAfla mai multe!

Ministrul Mediului, Tanczos Barna este acuzat de deputatul PSD, Radu Cristescu că vrea să falimenteze compania românească Blue Air, ca să facă loc pe piață companiei ungurești Wizz Air. Deputatul social democrat scrie pe facebook că ministrul UDMR face jocurile Ungariei în scandalul Blue Air. „Ungaria face regulile în România?Afla mai multe!

Blue Air a anunțat că suspendă toate zborurile pe motiv că Administrația Fondului pentru Mediu i-a blocat conturile din cauza unei datorii de 28 milioane de lei. Ministrul Mediului cere companiei să reai toate zborurile și să își respecte pasagerii. Peste 1200 de români au rpmas blocați pe Aeroportul Otopeni.Afla mai multe!

Pe cât de mult ne entuziasmează căldura de afară și ne permite plimbări lungi în aer liber și o sumedenie de momente de neuitat la malul mării, pe atât de mult ne poate încurca atunci când vine vorba despre alegerea alimentelor care să permită tractului nostru digestiv să se simtăAfla mai multe!

În prezent, spațiul locuințelor este din ce în ce mai limitat. De aceea, este necesar să optimizăm suprafața pe care o avem la dispoziție în mod inteligent, în timp ce păstrăm aspectul și funcționalitatea locuinței.  Estetica este foarte importantă pentru bunăstarea noastră emoțională. Un spațiu personalizat ne ajută să fimAfla mai multe!