Selgros Cash & Carry donează peste 2.000 de meniuri gătite de chefi de renume către persoane şi familii aflate în dificultate din județul Brașov, transformând astfel ediția din acest an a cunoscutei competiții Arena Bucătarilor într-un proiect de responsabilitate socială. Evenimentul are loc în zilele de 19 și 20 octombrieAfla mai multe!

Pontonul plutitor inaugurat la Mahmudia de către Ministrul Muncii, Raluca Turcan, pe 22 septembrie 2021, s-a scufundat în Dunăre. Pontonul era destinat copiilor cu dizabilităţi din Delta Dunării. Cel puţin 10.000 de euro va costa operaţiunea de repunere pe linia de plutire a pontonului. Inaugurat cu mult fast în urmăAfla mai multe!

Florin Cîțu a anunțat că joi că vrea impunerea certificatului verde pentru a merge la mucă dar şi pentru orice activitate economică din județul Ilfov și din București, inclusiv pentru accesul în magazine și mall-uri.  Joi, în timpul conferinţei de presă de la Palatul Victoria, întrebat dacă ia în calculAfla mai multe!

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat luni seară, că l-a desemnat în funcţia de prim ministru pe Dacian Cioloş, Preşedinte al USR.  Iohannis a făcut anunţul printr-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni după ce s-au încheiat consultările cu partidele politice parlamentare şi cu Grupul Minorităţilor Naţionale. Dacian CioloşAfla mai multe!

România a înregistrat azi, cel mai mare număr de decese provocate de infecţia cu noul coronavirus. 331 de români au dedecat în ultimele 24 de ore din cauza COVID 19. Până astăzi, 6 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.303.900 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID –Afla mai multe!

Bat clopotele la Cotroceni. Iohannis pare să aibă zilele numărate. Marţea neagră pentru PNL, când au rămas fără premierul SuperMan, a adus zvon de suspendare şi pentru Iohannis. AUR vrea, PSD şi USR spun că nu prea e oportună suspendarea lui Klaus Iohannis. Însă, Ludovic Orban îi spune lui IohannisAfla mai multe!

În ziua în care România înregistrează cel mai mare număr de infectări cu noul coronavirus, zeci de mii de români au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva noilor restricţii şi a obligativităţii vaccinării prin interzicerea accesului în spaţii publice, săli de fitness, cinematografe, restaurante şi teatre. Până astăzi, 2Afla mai multe!

Plan roşu de intervenţie după ce vineri s-a produs un incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la Secția de Terapie Intensivă. Cel puţin nouă pacienţi au decedat. Jurnaliştii au susprins imagini cu pompierii care scoteau pacienţii pe geam. În sprijinul salvatorilor de la Constanţa au fost trimise echipajeAfla mai multe!

Gestionarea corectă a gunoiului de grajd reprezintă una din cele mai importante responsabilități ale crescătorilor de animale, dar și a autorităților locale. Acesta este și motivul pentru care Proiectul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți” (CIPN), parte a demersurilor Guvernului României de asigurare a implementării Directivei Nitrați, prin care seAfla mai multe!

Chiar dacă internetul a luat un avans considerabil în ultimii ani, realitatea este că televizorul rămâne o piesă de bază pentru majoritatea familiilor pe glob. De altfel, televizorul nu mai este de mult folosit doar pentru clasicele canale disponibile de la companiile de cablu. Pe TV poți vedea diferite serviciiAfla mai multe!