Adevărul a ieşit la iveală. Autorităţile române nu au mai putut ascunde adevărul despre pandemia de coronavirus. Deşi pe toate canalele media se tranmit mesaje că virusul omoară zilnic tot mai mulţi români, în realitate lucrurile stau cu totul altfel. În primele 6 luni din 2020 au murit mai puţiniAfla mai multe!

România a înregistraz în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Ministerul Sănătăţii a comunicat faptul că 1415 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu Covid 19. Până astăzi, 12 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 65.177 de cazuri deAfla mai multe!

Când vine vorba despre o firmă de proiectare cu experiență Smart Home Concept este un reper. Vorbim aici despre o echipă compusă din specialiști, arhitecți membri ai Ordinului Arhitecților din România, ingineri în instalații acreditați ANRE, ingineri structuriști aparținând Asociației Inginerilor Constructori Proiectați de Structuri, experți tehnici atestați MDRAP, verificatoriAfla mai multe!

România a înregistrat azi, un nou record în privinţa numărului de decese provocate de infecţia cu noul coronavirus în decurs de 24 de ore. Totalul românilor decedaţi a sărit de 2600. O nouă zi cu record de infectări şi decese din cauza coronavirusului, care plasează România pe primul loc înAfla mai multe!

România a înregistrat azi, cel mai mare număr de decese în decurs de doar 24 de ore, din cauza infecţiei cu noul coronavirus. Totalul deceselor a ajuns la 2480 de persoane. Pandemia de coronavirus ucide tot mai mulţi români. Până astăzi, 4 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 55.241Afla mai multe!

Ministerul Sănătăţii se joacă de-a testarea în pandemie şi prezintă de la o zi la alta, cirfe care dovedesc tot mai mult că în România, nici vorbă de transparenţă şi de luptă reală în combatarea virsului din China. Dacă duminică au raportat că au făcut doar 7500 de teste şiAfla mai multe!

Guvernul Orban, prin Ministerul Sănătăţii, gestionează catastrofal şi fără nicio logică, pandemia de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost efectuate aproximativ 4900 de noi teste de coronavirus. Este cel mai mic număr de teste efectuat din luna iulie.  În loc să crească masiv testarea populaţiei şi să menţinăAfla mai multe!