ȘTIRI

Tenaris – lider global în producția și furnizarea de țevi din oțel și servicii pentru industria globală a energiei, aplicații industriale și cu emisii scăzute de carbon – marchează 20 de ani de prezență în România cu repere importante care includ investiții, livrări la export în toate zonele lumii șiAfla mai multe!

Vești bune pentru toți românii care se căsătoresc și își botează copii. Veniturile obținute la nunți și botezuri, nu se impozitează. Având în vedere informațiile apărute în mass media și pe rețelele sociale cu privire la „impozitarea nunților”, facem următoarele precizări: În conformitate cu prevederile art. 61 din legea nr.Afla mai multe!

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, informează consumatorii că vor putea returna și după data de 3 iulie ambalaje de plastic fără dop (capac) atașat de recipient. Directiva UE privind plasticul de unică folosință, transpusă în legislația din România prin Ordonanța de Guvern nr. 6/2021 care prevede data de 3 iulieAfla mai multe!

Aerul conditionat este o inventie care a revolutionat modul in care traim si lucram, aducand confort si eficienta intr-o varietate de medii. De la primele sale forme primitive pana la sistemele sofisticate de astazi, acesta a evoluat semnificativ de-a lungul anilor. Originile si Primele Incercari Conceptul de racire a aeruluiAfla mai multe!

Centrala electrică devine o opțiune tot mai atractivă pentru proprietarii de locuințe și afaceri în zonele în care nu este disponibilă rețeaua de gaz. Fie că vorbim despre spații mai mici sau mai ample, gama de centrale electrice Viessmann oferă o varietate de modele adaptate nevoilor individuale. Dincolo de putereaAfla mai multe!

Procurorul DNA, Mihaiela Iorga Moraru se poartă cu mănuși cu fostul adjunct al Serviciului Român de Informații. Nu și-a permis să-l rețină pentru 24 de ore și să ceară arest preventiv, deși faptele pentru care este acuzat, sunt extrem de grave. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția deAfla mai multe!

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca dă startul lucrărilor pentru realizarea Institutului de Cercetare în Inteligența Artificială (ICIA), un proiect amplu și inovator prin care se urmărește crearea unei platforme dedicate cercetării și dezvoltării în domeniul inteligenței artificiale și al tehnologiilor emergente. Institutul de Cercetare în Inteligența Artificială își propune să dezvolteAfla mai multe!

TenarisSilcotub este consecvent în strategia de sustinere a educației tehnice și premiază, într-o nouă ediție a Programului de Burse Roberto Rocca, elevi care studiază profile tehnice în Zalău, Călărași și Câmpina. Elevii premiați studiază în cadrul a șapte licee tehnice din judetele Sălaj, Călărași și Prahova. „Programul de Burse RobertoAfla mai multe!

Fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații (SRI), Florian Coldea a ajuns joi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a fi aduiat într-un dosar penal deschis după acuzațiile formulate de afaceristul Cătălin Hideg. Omul de afaceri a făcut dezvăluiri în mass media prin care susține că Florin Coldea alăturiAfla mai multe!