ȘTIRI

Polițiștii de penitenciare, mesaj dur către guvernanți: Trâmbițele: Ciucă, Ciolacu și Budăi să vină să-și păzească infractorii în caz de revolte! Epidemide de proteste în România, După Educație, Sănătate și angajații din CNSAS, vine rândul polițiștilor din penitenicare să iasă în stradă. ”Marți, 30.05.2023, polițiștii de penitenciare își desfășoară activitatea profesională,Afla mai multe!

Fiscul din România a rămas fără șef. Liberalul Lucian Heiuș și-a anunțat luni, demisia din funcție, fix în ziua în care Ministerul Finanțelor anunță că deficitul bugetului general consolidat a urcat la 1,72% din PIB. ”Mi-am înaintat astăzi demisia din funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală. AAfla mai multe!

ANL va construi în municipiul Reșița, din județul Caraș Severin, 36 de locuințe destinate medicilor. Agenția Națională pentru Locuințe a demarat procedura pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție lucrări aferent obiectivului de investiție pentru specialiștii din sănătate din județul Caraș Severin, municipiul Reșița, zona Stavila, strada Scorușului. Programul ANLAfla mai multe!

Ivan George-Alexandru, fost director general respectiv director comercial al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), aflat în stare de arest preventiv, a făcut un acord de recunoaștere cu procurorii DNA în dosarul mitei de 22 milioane de euro. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilateAfla mai multe!

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, a stabilit un record în cadrul unui eveniment cu o componentă caritabilă derulat în București – prin intermediul platformei, au fost achiziționate mai bine de 13.000 de pizza pentru 1 Bitcoin, peste așteptările inițiale de 10.000. PrintreAfla mai multe!

Peste 200 de inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală au descins joi, 4 mai 2023, în complexul comercial Dragonul Roșu de lângă București. Controalele s-au lăsat cu amenzi de milioane de lei pentru comercianți. Inspectorii antifraudă din cadrul ANAF au verificat 203 operatori economici din complexul comercial Dragonul Roșu. AuAfla mai multe!

Fabrica de Lapte Brașov, producătorul local al brandului Olympus, a participat la discuțiile mediate de Consiliul Concurenței pe tema acordului voluntar privind reducerea prețului laptelui de consum. Compania a decis să se alăture inițiativei, considerând-o benefică pentru clienții finali, și urmează a agrea cu retailerii implementarea acestui acord voluntar. CompaniaAfla mai multe!

Plan roșu de intervenție la Sibiu după producerea unui accident grav  pe DN 1 localitatea Hula Bradului, în care au fost implicate două autocare în care se aflau 90 de elevi şi profesori. “La faţa locului au ajuns 5 autospeciale. Sunt câteva victime cu traumatisme toracice şi din primele informaţiiAfla mai multe!