Un cutremur de pământ s-a produs în urmă cu puţin timp în România, în Zona Seismică Vrancea. Seismul a fost resimţit la Braşov, Bacău şi Bucureşti. INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE – DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PĂMÂNTULUI confirmă producerea seismului în România. În ziua de 09.04.2021, la ora 21:36:46 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICAAfla mai multe!

Poliția de Frontieră Română a primit în dotare o dronă de mari dimensiuni pentru a putea supraveghea frontiera maritimă a României. Aparatele de zbor fără pilot au ajuns şi în România. Poliţia de Frontieră a început utilizarea dronelor de mari dimensiunisupravegherea multifuncțională a zonei de coastă de la Marea Neagră.Afla mai multe!

Gabi Luncă, regina muzicii lăutăreşti din România, a murit vineri seară la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Judeţean Ilfov. Artista fusese infectată cu noul coronavirus. Pandemia a decimat lăutarii din România. La o săptămână de la moartea Corneliei Catanga, şi la nici 24 de ore de când NeluAfla mai multe!

Pasărea Măiastră, reprezentată grafic, in alb şi negru pe etichetă, creaţia artistului Ciprian Paleologu, reprezintă mesajul de spirit al existenţei Oltenilor de-a lungul istoriei îndelungate, plină de evenimente, multe conflicte şi frământări. Oltenii s-au susţinut, s-au apărat şi s-au ridicat precum Pasărea Măiastră din propria cenuşă Vinul MĂIASTRU este oAfla mai multe!

Susținerea proiectelor care  contribuie la sănătatea și educarea copiilor a devenit o tradiție pentru producătorul de plăci de gips-carton Etex Building Performance (Siniat România). Anul acesta, compania a ales să se implice în comunitatea locală prin susținerea proiectelor Fundației Metropolis, Asociației BookLand și De-a arhitectura. La începutul anului 2021, EtexAfla mai multe!

Un copil care aparticipat marţi seară la protestele de la Brăila, a fost bătut cu bestialitate de către jandarmi. Tânărul a fost limbat leşinat pe asfalt lângă o maşină de poliţie, într-o baltă de sţnge. În timp ce un tânăr încercă să îl trezească lovindu-l uşor peste faţă cu palma,Afla mai multe!

Un protest spontan s-a produs la miezul nopţii, în Capitală. Mii de bucureşteni au ieşit in stradă să protesteze împotriva noilor restricţii care au intrat în vigoare duminică seară. Protestatarii au pornit pe jos din Piaţa Universităţii, pe Bulevardul Magheru, către Guvernul României. Bucureşentii se răscoală împotriva Guvernului Gîţu. RomâniiAfla mai multe!

Cornelia Catanga a murit, vineri dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio respiratore. Îndrăgita artistă era infectată cu noul coronavirus. Jurnalista Mara Bănică a declarat pentru Antena 3 că soţul Corneliei Catanga a sunat-o vineri dimineața pentru a-i da nefericita veste. „M-a sunat plângând, că aAfla mai multe!

OLINT este un nume prezent pe piaţă din 1995, furnizând produse și servicii de calitate prin intermediul Supermaketrului cu același nume. Compania este lider de piață la nivel local, atât locuitorii din Municipiul Rădăuţi cât şi din localităţile pe o rază de 50 km îşi împlinesc proiectele cu produsele peAfla mai multe!