Raed Arafat a anunţat când vor scăpa românii de obligativitatea purtării măştii de protecţie. Prezent în platoul Digi 24, șeful DSU a explicat că, după ce un procent mare din populație se va vaccina, atunci autoritățile s-ar putea gândi la relaxarea măsurii de purtare obligatorie a măștii. ”La acest momentAfla mai multe!

Dr. Mike Yeadon, fost vicepreședinte și șef științific al companiei Pfizer, face declaraţii şocante care aruncă în aer întreaga campanie de vaccinare la nivel mondial. Doctorul spune că nu este nevoie de un vaccin pentru a pune capăt pandemiei. „Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei.Afla mai multe!

Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA cu privire la urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de procurori de luare de mită. „Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 13 ianuarie a.c., ministrului justiției, domnul Stelian-Cristian Ion, cererea de urmărire penală a domnului Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu, în calitate deAfla mai multe!

Bogdan Stanoevici a încetat din viaţă, azi, 12 ianuarie, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti. Actorul era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19. Bogdan Stanoevici, ar fi împlinit pe 22 ianuarie, vârsta de  63 de ani.  Absolvent al I.A.T.C. „I. L.Afla mai multe!

Fostul Preşedinte al Senatului României şi fost prim ministru, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat de DNA că ar fi primit indirect foloase materiale de 800.000 de dolari. Procurorii îi solicită lui Iohannis, undă verde pentru a putea declanşa cercetarea penală. Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului generalAfla mai multe!

Raed Arafat anunţă cu mult fast că se va prelungi starea de alertă din România şi că el nu concepe viaţa în 2021 fără restricţii. Nici pomeneală de eliminarea restricţiilor pe motiv de pandemie de coronavirus. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că starea de alertă va fi prelungităAfla mai multe!

Klaus Iohannis va fi demis în acest an. Aflat în al doilea an al celui de-al doilea mandat de Preşedinte al României, Iohannis se pare că are zilele numărate şi asta pentru încălcările nenumărate ale Constituţiei României. Şi cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, se pare căAfla mai multe!