În cazul în care ești proprietarul unui societăți comerciale, trebuie să ai în vedere situațiile financiare anuale, pentru a avea o imagine completă asupra patrimoniului, dar și a poziției financiare.  Pentru a beneficia de acest lucru și pentru a nu avea probleme cu instituțiile statului, cel mai indicat este săAfla mai multe!

Selgros Cash & Carry este primul retailer care devine membru afiliat al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA), afiliere care vine în continuarea strategiei de parteneriat cu sectorul HoReCa a companiei.   Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești,Afla mai multe!

Kaizen Gaming (Stoiximan | Betano), cea mai mare companie GameTech din Grecia și una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, a fost recunoscut drept unul dintre cele mai bune medii de lucru din Europa. Potrivit celor mai recente studii ale organizației Great Place to Work®, Kaizen GamingAfla mai multe!

Blackfriday sau vinerea neagra asa cum mai e el denumit, este cel mai asteptat eveniment din an pentru vanatorii de reduceri in mediul online indiferent de categoria produsului dorit. Asa cum era de asteptat, Blackfriday va avea parte de o noua editie si in anul 2021, cea de-a 11 dinAfla mai multe!

Ești pe punctul de a achiziționa o mașină Mercedes la mâna a doua, elegantă și frumoasă deopotrivă? Dacă vrei să te asiguri de faptul că nu vei conduce o mașină plictisitoare atunci alege un Mercedes Benz de după anul 2000, la un preț de maxim 20000 de RON. Te sfătuimAfla mai multe!

Producătorul de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi Etex Building Performance (Siniat România), parte a Grupului Etex, a înregistrat, în primul semestru al acestui an, o cifră de afaceri de 145 milioane de lei, în creștere cu aproape 10% față de primele șase luni ale anului trecut, datorită strategiei companiei de a se orienta cătreAfla mai multe!

Converse își continuă angajamentul pentru construirea unui viitor sustenabil, prin Renew Labs – un proiect unic ce duce mai departe abordarea de dezvoltare sustenabilă a brandului, dar care va și inspira și educa consumatorii despre cum să le ofere tenișilor o a doua viaţă. Converse Renew Labs oferă posibilitatea celorAfla mai multe!

Pentru a ajuta specialiștii HR să treacă peste anumite provocări, dezvoltatorii de soluții software pentru mediul de afaceri au creat aplicații ca program salarii ori software evaluare angajati. Acestea sunt menite să ușureze considerabil munca departamentelor de resurse umane și să eficientizeze procedurile interne, pentru a economisi timp, energie șiAfla mai multe!

Colecția de vinuri CUPOLA SANCTIS are menirea să reprezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim aspect al Olteniei Profunde: credinţa. Ne dorim să punem pe masă, la fiecare sărbătoare, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigurozitatea şiAfla mai multe!