ECONOMIE

Corporația Xiaomi („Xiaomi” sau „Grupul”; cod bursier: 1810), o companie de electronice de consum și producție inteligentă cu smartphone-uri și hardware inteligent conectate printr-o platformă Internet of Things („IoT”), și-a anunțat rezultatele neauditate consolidate pentru cele trei luni încheiate la 31 martie 2024 („Perioada” sau „Trimestrul 1”), cu venituri trimestrialeAfla mai multe!

Aprilie a fost o lună dificilă pentru piața criptomonedelor, capitalizarea totală de piață înregistrând o scădere de 11,3% odată cu inversarea tendinței pozitive din lunile anterioare. Unii dintre factorii principali care au contribuit la această schimbare au fost modificările așteptărilor privind reducerile ratelor dobânzilor, riscurile geopolitice și încetinirea fluxurilor cătreAfla mai multe!

Piața criptomonedelor a experimentat o tendință descendentă în aprilie, închizând luna cu o scădere de 11% a capitalizării totale de piață. Multipli factori, inclusiv schimbările în așteptările privind reducerile ratelor dobânzilor, riscurile geopolitice și încetinirea fluxurilor către spot-urile ETF BTC, au fost considerați principalii contribuitori la presiunea descendentă. Runes Protocol,Afla mai multe!

Xiaomi a dezvăluit cel de-al șaselea raport privind integrarea principiilor de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) în activitățile companiei. Documentul descrie progresele pe care Xiaomi și filialele sale le-au făcut în domeniul implementării, gestionării și strategiei ESG în 2023. Acest raport extins este împărțit în 4 secțiuni principale: Tehnologia pentru o viață maiAfla mai multe!

Sistemele software de Planificare a Resurselor Enterprise (ERP) și Managementul Relațiilor cu Clienții (CRM) pot ajuta compania ta să simplifice procesele, să crească productivitatea și să genereze venituri. Totuși, cum alegi între ele atunci când îți dorești să îți extinzi afacerea? Ar trebui să le integrezi pe ambele? Alegerea întreAfla mai multe!

Europol, agentie cu sarcina de a sprijini statele membre ale UE în combaterea criminalității internaționale și organizate grave, publică un raport citat de Binance ce oferă o evaluare cuprinzătoare a operațiunilor celor mai periculoase rețele infracționale din Europa. Ceea ce au în comun aceste organizații criminale, specializate în activități precumAfla mai multe!

Binance, ecosistemul blockchain de top ce sustine cea mai mare platformă crypto din lume ca volum al tranzacțiilor, anunță lansarea instrumentului de tranzacționare spot cu opțiune de copiere. Funcția este, de acum, disponibilă utilizatorilor experimentați care îndeplinesc cerințele minime privind dimensiunea portofoliului pentru a se înregistra ca trader-i lideri șiAfla mai multe!