ECONOMIE

Binance, ecosistemul blockchain de top ce sustine cea mai mare platformă crypto din lume ca volum al tranzacțiilor, anunță lansarea instrumentului de tranzacționare spot cu opțiune de copiere. Funcția este, de acum, disponibilă utilizatorilor experimentați care îndeplinesc cerințele minime privind dimensiunea portofoliului pentru a se înregistra ca trader-i lideri șiAfla mai multe!

Gestionarea riscurilor în domeniul construcțiilor reprezintă o condiție de bază pentru succesul oricăror proiecte de investiții, fie publice, fie private. Pentru un risk management adecvat, baza de plecare este asigurarea de tip CAR (Contractor All Risks), un produs complex pentru o industrie cu riscuri dintre cele mai diverse. Ce suntAfla mai multe!

Potrivit datelor publicate de compania de analiză digitală Sensor Tower, în primele trei luni ale anului 2024, utilizatorii globali iOS și Android au descărcat aplicația Binance de peste 6,3 milioane de ori. Valoarea depășește numărul de descărcări al următorului competitor cu peste 21%. Diferența dintre lider și ceilalți furnizori importanțiAfla mai multe!

În viața fiecăruia dintre noi există momente în care avem nevoie urgentă de bani, pentru a rezolva o problemă neprevăzută sau pentru a face o achiziție importantă. În aceste situații, un împrumut rapid reprezintă o soluție salvatoare. Documentația poate fi însă descurajantă când vine vorba despre accesarea unui împrumut. Totuși,Afla mai multe!

Binance Academy, platformă de educație cripto, colaborează cu BNB Chain, cel mai mare blockchain layer-1 după numărul de utilizatori, pentru a lansa un program nou de specializare în dezvoltarea pe BNB Chain. Acesta este conceput pentru a pregăti dezvoltatorii de software să creeze proiecte în industria Web3 și blockchain. ProgramulAfla mai multe!

Binance Research prezintă tendințele pieței cripto aferente lunii martie, iar evoluția arată o tendință modest ascendentă, un maxim istoric pentru Bitcoin și o capitalizare totală a pieței mai mare cu 16%. Bitcoin a atins un maxim istoric, atingând de două ori pragul de 73.000 de dolari înainte de a experimentaAfla mai multe!

Arctic S.A., liderul pieței de electrocasnice din România, își aliniază denumirea cu noua identitate corporativă la nivel global și devine Beko România S.A., din aprilie 2024. Această transformare face parte din procesul prin care Arçelik își va redenumi operațiunile globale sub brandul corporativ internațional Beko. Exploatând patrimoniul și inovația mărciiAfla mai multe!

În relația cu banii, cardurile de credit sunt mai mult decât simple instrumente de plată: ele au devenit extensii ale stilului personal de a achiziționa bunuri și servicii. Utilizarea cardurilor potrivite trebuie să reflecte obiectivele, nevoile și aspirațiile tale. Află cum să alegi cele mai bune carduri de credit, pentruAfla mai multe!

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) solicită Guvernului României să declanșeze de urgență modificarea Codului Fiscal aplicabil pieței de asigurări din România și să studieze modelul german. Așa cum astăzi vedem că multinaționalele din piața de asigurări achită taxe ridicol de mici în România, se întâmpla și în Germania,Afla mai multe!