Piata de energie regenerabila a vazut niste avansuri remarcabile in ultima vreme. De la simplele panouri solare, folosite la incalzirea apei necesare in gospodarie, astazi se pot achizitiona intregi sisteme care sa asigure energia electrica necesara unor sectii intregi de uzine. Desigur, mai sunt multe lucruri de rafinat cand vineAfla mai multe!

Termopanele au devenit se pare o obișnuință, o alegere la ordinea de zi. Însă chiar dacă le vedem mai peste tot, la furnizori fel de fel, asta nu înseamnă că accesul facil la acest gen de produse aduce automat și calitatea mult dorită. Ce trebuie știut de către oricine îșiAfla mai multe!

Sunt tot mai cunoscute in Romania institutiile de tip C.A.R. iar una dintre cele mai cunoscute institutii CAR din Moldova este CAR Prietenia IFN. CAR Prietenia are sedii in Comanesti, Bacau, Brasov, Tg. Ocna, Slanic-Moldova, Iasi. CAR prietenia este mereu alaturi de tine si vine in sprijinul membrilor cu maiAfla mai multe!

Arçelik, unul dintre principalii jucători din industria de electronice și electrocasnice, proprietar al Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, a anunțat că, în 2020, jumătate din cifra de afaceri a companiei a provenit din vânzarea de produse eficiente din punct de vedere energetic. Totodată, compania face unAfla mai multe!

Arçelik, unul dintre principalii jucători din industria de electronice și electrocasnice, proprietar al Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, a anunțat emisiunea de obligațiuni verzi, o premieră pe piețele internaționale din partea unei companii industriale din Turcia. Arçelik a mandatat J.P. Morgan Securities plc, Merrill Lynch InternationalAfla mai multe!

FASHION HOUSE Group a inaugurat astăzi cel de-al doilea său centru outlet din București – FASHION HOUSE Pallady – care vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu reduceri zilnice de până la 70%, la branduri premium de fashion. Cea mai nouă destinație de cumpărături din Capitală aduce în regim de outlet mărciAfla mai multe!

Preocuparea pentru un mediu încojurător mai sănătos și pentru o mai bună conservare a resurselor pe care acesta le poate pune la dispoziția oamenilor a crescut tot mai mult în ultimii ani. Inclusiv în România, au apărut organizații care militează pentru protecția mediului, iar eforturile acestora, precum și direcțiile impuseAfla mai multe!

Așa cum Cluj Napoca reprezintă cel mai important oraș din vestul României, din punct de vedere economic, și estul are un esențial pol de putere. Acest pol este reprezentat de Iași. Capitala Moldovei și unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, Iașiul oferă locuitorilor săi dar și celor dinAfla mai multe!

Dacă ai ajuns cu etapa de construire sau de renovare a casei tale la alegerea faţadei, înseamnă că munca de fond s-a încheiat şi trebuie să defineşti forma. Faţada este parte integrantă a clădirii, care pe lângă scopul clar estetic de definire a unui stil arhitectural are şi alte roluri. Afla mai multe!