Dezvoltarea unei afaceri online presupune multă muncă și multe decizii de luat. Dacă partea de creare a magazinului virtual și lansarea sa pe internet pot fi considerate etape mai ușoare, este crucial ca treburile din spatele ecranului să fie întreprinse cu responsabilitate. Furnizorii sunt esențiali, fiindcă o afacere nu poateAfla mai multe!

BETANO.com, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume conform EGR Awards 2019, a fost recunoscută încă o dată ca operator de top, cu standarde superioare de responsabilitate și servicii premium. Noua distincție primită de BETANO, eCOGRA Safe and Fair, este una dintre cele maiAfla mai multe!

Noua linie de electrocasnice utilizează tehnologia luminii UV, căldura și aburul, pentru a atinge un nivel ridicat de igienizare acasă. Beko, lider al pieței europene de electrocasnice, lansează HygieneShield, o gamă inovatoare de produse de uz casnic, care vine să răspundă nevoilor actuale ale consumatorilor în contextul Covid-19 și alAfla mai multe!

Arçelik, aflată în topul celor mai sustenabile companii, a reușit să devină neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon în producția globală, cu propriile sale credite de carbon și a făcut, astfel, un alt pas important în lupta împotriva schimbărilor climatice. Grupul Arçelik desfășoară operațiuni în aproape 150Afla mai multe!

Preferi plimbările lungi sau mergi mult pe jos când mergi în vacanță? Dacă-ți place să explorezi orașul la pas, trebuie să te simți confortabil. De aceea, ai nevoie atât de haine casual, cât și de cele mai comode încălțări din viața de zi cu zi, astfel încât plimbările să nuAfla mai multe!

Fațadele ventilate reprezintă unele dintre cele mai apreciate sisteme din domeniul construcțiilor și renovărilor, fiind soluții de izolare termică și fonică ce îmbină cu succes rezistența și aspectul plăcut. O fațadă ventilată este un element constructiv de termoizolație completă ce se fixează la o anumită distanță față de peretele clădirii.Afla mai multe!

Jocurile de noroc online s-au dezvoltat extrem de mult la noi in tara in ultimii ani. Acest lucru, combinat cu legislatia in vigoare si infiintarea ONJN a insemnat aducerea la bugetul statului a sume importante de bani. Statul aplica acum taxe atat jucatorilor la casino online, cat si operatorilor deAfla mai multe!