ECONOMIE

Siemens S.R.L., compania locală a grupului german de tehnologie de renume mondial, a agreat cu Genesis Property o prelungire a contractului de închiriere existent, asigurându-și astfel prezența în West Gate Business District pentru următorii cinci ani. Această prelungire semnificativă a contractului subliniază importanța și beneficiile pe termen lung pe careAfla mai multe!

Astăzi, Binance lansează Binance Tax în România, instrument gratuit care permite utilizatorilor să acceseze cu ușurință detaliile activității lor de tranzacționare cu criptomonede și să descarce un raport care arată rezumatul câștigurilor sau pierderilor realizate. Acest raport este menit să ajute utilizatorii la pregătirea și depunerea rapoartelor lor fiscale. BinanceAfla mai multe!

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business în ascensiune din Transilvania, lansează o funcționalitate ce automatizează realizarea Bilanțului și a Registrului de evidență fiscală, ușurează major fluxurile pentru companiile medii, mari și grupurile de firme și reduce timpii de revizie a declarațiilor la ordinul câtorva minute. „SuntemAfla mai multe!

Lucrul de acasă începe să își arate limitele, iar 52% dintre angajați ar prefera ca ședințele online să fie înlocuite de întâlniri în persoană, arată un sondaj inițiat în luna aprilie de Genesis Property, în rândul a 1.307 de respondenți din toată țara. Mai mult decât atât, 40,3% dintre respondențiAfla mai multe!

Bonusurile la înregistrare sunt una dintre cele mai eficiente metode prin care cazinourile online își atrag clienții noi și îi mențin pe cei existenți. Acestea îți permit să joci mai mult și să îți mărești șansele de câștig fără a investi mai mult. Însă, pentru a profita la maximum deAfla mai multe!

WNS Global Services, lider global în Business Process Management (BPM), prelungește contractul de închiriere pentru spațiul de 3.800 de metri pătrați ocupat în birourile din clădirea H5 aflată în complexul West Gate Business District. „Un lider global în BPM, care și-a crescut constant prezența pe piața românească, alege să îșiAfla mai multe!

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, își continuă strategia de extindere a opțiunilor de tranzacționare în moneda românească și lanseaza noile perechi EGLD/RON și USDT/RON. „Noile perechi de tranzacționare locală fiat aduc multiple beneficii, inclusiv o mai mare accesibilitate și incluziune, comisioane deAfla mai multe!

Designul atemporal și tehnologiile avansate sunt cele mai dorite caracteristici în bucătăriile moderne, arată un studiu realizat de Beko, lider al pieței europene de electrocasnice. În contrast cu tendința în creștere a interesului pentru articolele mai ieftine și la modă, cercetarea a evidențiat că majoritatea celor chestionați acordă o mareAfla mai multe!