ECONOMIE

Compania Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, continuă să se implice și să sprijine dezvoltarea profesională și personală a angajatelor, prin acțiuni ce vizează sporirea abilităților și vizibilității acestora în organizație. Ca parte a strategiei prin care își propune să crească numărul femeilor în toate nivelurile de conducere cuAfla mai multe!

Orice companie poate avea o influență  pozitivă sau negativa majoră asupra mediului. Totul depinde de cât de eco-friendly este politica antreprenorului și ce măsuri este dispus să ia pentru a-și diminua influența nefastă asupra planetei. Cu alte cuvinte, felul în care este gestionată colectarea deșeurilor, sistemul de climatizare sau activitateaAfla mai multe!

Energia solară devine un lucru foarte atrăgător în prezent, nu doar pentru persoanele obișnuite, la fel ca noi. Companiile producătoare sunt interesate, de asemenea, de orice fel de metodă modernă de producere a energiei, capabilă să diminueze costurile mari de producție, folosind energia solară. Într-o conjunctură în care costurile utilitățilorAfla mai multe!

Casa ta este mai mult decât un loc unde să dormi, să mănânci și să te scalzi. Este și o parte din tine. Și ca orice alt aspect al vieții tale, ar trebui să ai grijă de ea, astfel încât să poată rezista în timp și să fie acolo șiAfla mai multe!

România a fost prezentă în perioada 8-12 septembrie 2022 la Maison & Objet Paris, unul dintre cele mai importante evenimente din sectorul mobilier și al decorațiunilor interioare. Participarea brand-urilor românești la târgul internațional a fost finanțată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, organizată în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă dinAfla mai multe!

De cele mai multe ori, alegerea unei mașini este o decizie subiectivă. Pe lângă considerentele de preț, raportul de comfort, fiabilitate și sportivitate, mașinile au și o personalitate proprie în strânsă legătură cu emblema „agățată” în grilă și povestea acesteia. De aceea, un top obiectiv cu cele mai bune mașiniAfla mai multe!

Upfield, producătorul mondial numărul unu de produse pentru tartinat și brânzeturi vegetale, cu peste 100 de mărci, printre care Rama, Delma, Becel și Violife prezente în România, a investit într-un instrument inovator de calcul al amprentei de carbon, pentru a accelera tipărirea acestor informații pe etichetele a 500 de milioaneAfla mai multe!

Colectarea selectivă a deșeurilor este un proces prin care gunoiul este colectat în funcție de anumite tipuri de deșeuri. Acest lucru poate contribui la reducerea cantității de gunoi care trebuie manipulat și eliminat, ceea ce duce la beneficii de mediu și financiare pentru firmele de salubritate. De asemenea, colectarea selectivăAfla mai multe!

Grundig, unul dintre principalii jucători europeni din industria de electronice și electrocasnice, a prezentat la IFA Berlin, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei din Europa, gama premiată de produse Grundig ce reflectă angajamentul pe termen lung al companiei în domeniul sustenabilității. Proiectate pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare aleAfla mai multe!