Ministerul Economiei si Agentiile Teritoriale, sunt acuzaţi de către Presedintele Asociatiei Europene a Tinerilor Intreprinzatori, George Velcea, că au blocat abuziv fondurile pentru IMM-uri. Pe  29 ianuarie 2021, s-a finalizat depunerea cererilor de finantare (aplicatiilor) pe platforma granturi.imm.gov.ro, in cadrul Masurii 3– granturi pentru investitii acordate IMM-urilor, in baza OUGAfla mai multe!

Colecția CUPOLA SANCTIS are menirea să reprezinte plecăciunea în faţa celui mai adânc şi mai intim aspect al Olteniei Profunde: credinţa. Crama Oprişor îşi doreşte să pună pe masa românilor, la fiecare sărbătoare, vinuri create cu pioşenie, dând fiecăruia dintre ele o asemănare cu sfântul patronim: un pic din rigurozitateaAfla mai multe!

Cu siguranta v-ati intrebat cand v-ati intors in tara, unde puteți găsi servicii de închirieri auto rapide și fiabile la Aeroportul din Bucuresti Otopeni astfel incat sa nu aveti batai de cap. Suntem o echipa tânăra și flexibilă unde bunul simt și respectul față de clienții noștri primează. Compania SwisoAfla mai multe!

Atunci când caroseria mașinii tale suferă daune și necesită reparații, cu siguranță vrei să găsești cele mai convenabile și eficiente soluții de rezolvare a problemelor. Autoturismul nu este un obiect pe care să îl poți schimba de fiecare dată când se strică. Astfel că e nevoie să apelezi la soluțiileAfla mai multe!

Acoperișul este una dintre cele mai importante părți ale unei case. Atunci când decizi să ridici casa în care vrei să trăiești sau pe care vrei să o lași moștenire copiilor, este foarte important să acorzi o deosebită atenție modului în care este construit acoperișul. El trebuie să fie rezistent,Afla mai multe!

Compania SC OLINT COM S.R.L. activează de peste 20 de ani pe piața materialelor de construcții fiind un important furnior pentru distribuitorii din Nord-Estul țării, totodată un centru comercial cunoscut locuitorilor din zona Rădăuți. Portofoliul de produse al companiei acoperă în momentul de față toate domeniile unei construcții, de laAfla mai multe!

Dacă vrei să-ți crești cifra de afaceri și vânzările în magazin, ai putea aplica câteva strategii eficiente, care dau rezultate și care sunt folosite de oamenii de afaceri în mod frecvent. Iată care sunt acestea: 1.Promovarea magazinului Poți atrage atenția clienților prin simpla promovare a magazinului. Lansarea provocării este deAfla mai multe!

Jerry’s Pizza, cel mai important operator din segmentul delivery și take-away de pe piața autohtonă, se concentrează pe extinderea rețelei de magazine și investește peste 150.000 de euro în relocarea unui magazin existent într-o nouă unitate, în Liberty Mall. Cu noul magazin, Jerry’s Pizza continuă direcția de dezvoltare și creștereAfla mai multe!

Pe timp de pandemie, din ce în ce mai mulți oameni au renunțat la mijloacele de transport în comun și au ales alte metode, cum ar fi achiziționarea unei mașini. Ceea ce este interesant e că cele hatchback au acoperit cea mai mare cotă de piață, mai ales printre români.Afla mai multe!