Lipsurile și stresul competiției își pun amprenta asupra comportamentului concurenților de la „Survivor România”. Un exemplu concludent este conflictul puternic izbucnit aseară, în tabăra Războinicilor. Giorgiana Lupu a încins spiritele, iar iureșul de reproșuri și îmbrânceli au ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. „Nu săriți cu toții cândAfla mai multe!

Avantajele jocurilor demo sunt evidente pentru toți cei care au jucat cel puțin o dată sloturi online. Dacă ești nou în domeniul jocurilor de noroc, e cazul să verifici motivele pentru care este important să testezi versiunile demo înainte de a începe să depui bani reali la jocuri ca laAfla mai multe!

Deși blugii skinny continuă să fie foarte iubiți de reprezentantele sexului feminin, din când în când este nevoie de o schimbare în garderobă. Există foarte multe piese vestimentare originale cu care îi poți înlocui, indiferent de stilul tău fashion preferat.  Iată 7 tipuri de pantaloni cu care poți înlocui blugiiAfla mai multe!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2021. Runele anunţă că nativii unei zodii au parte de protecție divină în timp ce alţii trebuie să schimbe tactica. Iată predicţiile runelor pentru perioada 10-16 ianuarie 2021. Berbec – BerbeciiAfla mai multe!

Ai observat vreodată cum copilul tău face o fotografie imaginară sau răspunde la un telefon „din lemn”? Aceasta reprezintă o etapă importantă de dezvoltare din viața lui.  Copiii cu o imaginație bogată și sănătoasă privesc, adesea, lumea din jurul lor cu o curiozitate vie și atrăgătoare. Prin jocuri și exercițiiAfla mai multe!

Costi Ioniță, unul dintre cei 12 Faimoși de la „Survivor România”, reality-ul care va începe sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D, este un artist complet; cântăreț, compozitor de succes și producător muzical, se bucură de o carieră spectaculoasă, fiind un excelent descoperitor de talente, fapt demonstrat de-a lungul timpuluiAfla mai multe!

Începutul anului este momentul ideal să privești spre viitor și să-ți plănuiești o nouă vacanță într-o destinație de vis. Dacă îți plac vacanțele și te gândești deja la următoarele locații pentru anul 2021, îți propunem o listă cu cele mai frumoase destinații din afara țării. Lista rezoluțiilor pentru noul anAfla mai multe!