Mișcarea Tiny house în România - cât de mică este o casă minusculă

Ce sunt casele tiny și de ce s-a creat o reală agitație în jurul lor? Cunoscute inițial în America, tiny houses au apărut în urma destabilizării pieței economice; pentru că achiziționarea unui imobil reprezenta o mare problemă financiară, oamenii au decis să își construiască singuri casele, rezumându-se la strictul necesar.Afla mai multe!

„Vedeta populară” a Televiziunii Române, Iuliana Tudor își aniversează ziua de naștere pe 16 iunie, prilej de bucurie, dar și de amintiri. Cum au fost aniversările sale de până acum ne spune chiar ea. Și tot Iuliana Tudor ne dezvăluie bucuria unei revederi mult așteptate, la Finala „Vedeta Populară” deAfla mai multe!

Cand vine Craciunul, e timpul pentru a te bucura de familie si prieteni. Daca deja ai organizat o petrecere pentru adulti, atunci e vremea sa organizezi si una exclusiv pentru copii! In decembrie, timpul probabil va fi rece si astfel nu vei putea organiza petrecerea afara in aer liber desiAfla mai multe!

fără plastic după pandemie

În ultimele luni viețile noastre au fost complet reconfigurate – de la economie și industria medicală, obiceiurile noastre s-au schimbat, iar consumul nu face excepție. Am consumat mai mult, prea mult, însă am conștientizat că excesul nu ne aduce bucurie și tihnă, așa că am decis să facem schimbări. Post-pandemie,Afla mai multe!