Atunci când ești blocată într-o rutină zilnică, este dificil să-ți menții optimismul și atitudinea pozitivă. Grijile și stresul te pot copleși, însă cu puțin efort poți renunța la anumite obiceiuri toxice care îți fac viața mai grea. Este important să acorzi atenție și timp lucrurilor care îți plac și teAfla mai multe!

Ai considerat întotdeauna că pokerul este pur și simplu un joc de noroc? Ei bine, spre deosebire de jocuri precum sloturile, pokerul este în același timp un joc de noroc, dar și unul de îndemânare. Cei mai buni jucători de poker se bazează pe experiență și strategie atunci când participăAfla mai multe!

Arsenie Boca a lasat in urma mai multe profetii, iar mare parte a acestora s-au si adeverit.  Printre ele, moartea lui Nicolae Ceausescu de Craciun, Revolutia din 1989 si viitorul Romaniei, scrie adevărul. „Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: „Hai, popo, am auzit că tu preziciAfla mai multe!

Ballantine’s, Chivas Regal și Jameson lansează o provocare către iubitorii de whisky, printr-o campanie care reunește cele trei branduri sub mesajul „GIVE IT TIME”, înglobând, astfel, o trăsătură comună – experiența gustului desăvârșit de ingredientele de calitate superioară și trecerea timpului. Într-o lume dominată de nerăbdare, grabă și de preocupareaAfla mai multe!

    Care este varsta ideala pentru ca bebelusul sa poate face o sedinta foto ? Te intrebi ca parinte cand trebuie sa programezi sedinta foto maternitate si de nou nascut? Care este cea mai potrivita varsta pentru a obtine cele mai frumoase zambete si cele mai frumoase poze ? De ce fotografiiAfla mai multe!

Petre Nicolae va sustine in data de 3-4-5 Decembrie 2020, la Hotel Ramada Nord, un Program de Reconstructie si Dezvoltare personală numit, Leadership Coaching Programul are la baza o metodologie completa de reconstrucție in plan mental și psihologic a ownerilor aflati in situatia de destructurare mentala si psihologica (epuizati fizicAfla mai multe!

Sigur, nu toata lumea este inzestrata cu pometi impecabili, cu un corp de super-erou si cu un zambet stralucitor, dar atractivitatea implica mult mai mult decat aspectul fizic. Daca te uiti la unii dintre cei mai atragatori barbati, vei observa ca exista multe elemente care ii ajuta sa le captezeAfla mai multe!