Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva! difuzată sâmbăta aceasta de la 20:00 pe Antena 1 le-a adus echipei formate din Alexia și Dima o provocare de zile mari. Năstrușnica ruletă a hotărât ca cei doi concurenți să intre în pielea personajului Prince și să interpreteze piesa Kiss, iarAfla mai multe!

Vara aceasta, un nou serial turcesc îi va emoționa pe români: producția „Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar), care va începe pe 4 iulie și va fi difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00. O dramă de familie impresionantă, serialul „Aripi frânte” demonstrează că și în cele mai grele situații deAfla mai multe!

Canalul de știri al Televiziunii Române, TVR INFO, va emite din nou începând cu 22 iunie, ora 07.00. Sub sloganul „Știri de încredere”, TVR INFO va prezenta subiecte relevante și fapte esențiale, informații verificate atent și comentarii echilibrate, contextualizate. „TVR are viitor pentru că are profesioniști! Revenirea canalului TVR INFOAfla mai multe!

Doar două zile îi mai despart pe concurenţii veniţi pe Insula Iubirii de finalul acestui test, iar pe telespectatori trei episoade până când marele deznodământ va ieşi la suprafaţă. A rezistat relaţia sau a învins tentaţia este întrebarea care îşi va găsi răspunsul pe Insula Iubirii, luni şi marţi, deAfla mai multe!

În cea de-a șasea ediție România are Roast, Pârșii circumspecți ajung în Sulina unde vor căuta cele șapte legende specifice Deltei. Mâine seară, de la 20.30, Pârșii circumspecți și Marmotele vesele vor lua la roast Sulina și Constanța. Din agitația de pe Valea Prahovei, la liniștea din Delta Dunării. PârșiiAfla mai multe!

HISTORY Channel  difuzează sâmbătă, 18 iunie, de la ora 22:00, documentarul „Putin vs. Occident”, o radiografie a strategiei sale politice și militare și a impactului acesteia asupra întregii lumi. De la războiul în Siria și Ucraina la politica europeană și atacurile cibernetice, Putin s-a metamorfoza într-o figură cheie în relațiileAfla mai multe!

Locul de vis în care trebuiau să îşi testeze relaţia s-a transformat rapid într-un coşmar pentru unii dintre participanţii la Insula Iubirii, emisiune difuzată în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1. În doar două săptămâni, relaţii pe care le credeau pentru toată viaţa s-au destrămat, uniiAfla mai multe!