MASS MEDIA

Eliminare șocantă la America Express. Gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate miercuri seară din competiția America Express de la Antena 1. Larisa Iordache și Diana Bulimar au intrat în cursa pentru ultima șansă fiind votate de patru din cele 9 echipe. Și din păcate, au ajuns laAfla mai multe!

   Duminica aceasta, Șerban Huidu, realizator de radio și televiziune, vine la „40 de întrebări cu Denise Rifai” emisiune de interviuri portret, difuzată la 22:00, la Kanal D. Șerban Huidu este primul „cârcotaș” al României și continuă să își mențină titulatura, la mai bine de două decenii de când, sub umbrela pamfletului, disecă gafele făcuteAfla mai multe!

Cele mai noi episoade ale proiectului Lia – Soţia soţului meu, difuzate joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, aduc în scenă noi personaje intrigante care vin să tubure povestea. Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan vor da viaţă unor personaje misterioase, la fel cum va fi şiAfla mai multe!

Cel mai dur reality show din România, America Express – Drumul Aurului, supune concurenții la probe șocante. Cele nouă echipe sunt băgate în arenă cu taurul și puși să se electrocuteze pentru bani. În seara aceasta, de la ora 20:30, urmează o ediție America Express incendiară, dedicată curajului – oAfla mai multe!

Pe 22 ianuarie, TVR 2 dedică „Duminica filmului românesc” actorului Grigore Vasiliu Birlic. Ne amintim şi de regretatul actor Teodor Corban, care ne-a părăsit în această săptămână, cu un film „In memoriam”. Portretul marelui Grigore Vasiliu Birlic, unul dintre numele de referinţă din istoria teatrului şi cinematografiei româneşti, îl vomAfla mai multe!

TVR Cultural difuzează în premieră joi, 19 ianuarie, de la ora 22.00, filmul „Metronom”, în regia lui Alexandru Belc, care a obținut premiul pentru regie „Un Certain Regard”, în 2022. Regizorul Alexandru Belc imaginează povestea unui cuplu de liceeni, de 17 ani, implicat, în anii 1970 în scrierea de scrisoriAfla mai multe!

Jocul-vedetă al românilor, Nu te supăra, frate!, prezentat de Pepe şi magicianul Robert Tudor şi care are marea premieră astăzi, de la ora 17:00, la Antena 1, vine cu o provocare pentru telespectatori. În fiecare miercuri, joi şi vineri, în intervalul de difuzare al emisiunii, aceştia vor putea participa, laAfla mai multe!