Ediția de luni seară Asia Express- Drumul Împăraților a stabilit ordinea clasamentului. O primă echipă a obținut imunitatea și și-a asigurat pașaportul de trecere către țara și etapa următoare. Mihai și Elwira Petre sunt primul cuplu de vedete ce va concura mai departe pe Drumul Împăraților, în Georgia, iar pentruAfla mai multe!

Seara de duminică a adus la Asia Express- Drumul Împăraților o nouă amuletă pentru Eliza și Cosmin Natanticu, dar și o veste din partea Irinei Fodor ce a urcat adrenalina la cote maxime: ”Nu vreau să sune amenințător, dar nu știu dacă toți veți vedea Georgia. Cine își dorește cuAfla mai multe!

Vedetele ce au acceptat provocarea Asia Express ajung la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților, punctul de răscruce al competiției. Etapa cu numărul 5 este și ultima de pe teritoriul Turciei, iar cei care vor să ajungă în Georgia trebuie să depășească fără cusur toate provocările pregătite, căci diamantul acesteiAfla mai multe!

Momente emoționante pentru doi dintre concurenții X Factor, în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Aceștia vor avea ocazia să își cunoască idolii și vor încerca să își convingă artiștii favoriți că merită un loc în show. Răzvan Pricope și Miruna Ivanciu vor urca pentru prima dată peAfla mai multe!

E scriitoare, jurnalistă şi speaker motivaţional. Un diagnostic necruțător i-a distrus visul de a deveni corespondent de război. Dar nu a încetat să scrie. Seria ei de articole pentru New York Times a fost distinsă cu Premiul Emmy. Alte articole au fost publicate în The New York Times Magazine, The Atlantic, The Guardian, Vogue, Paris Review, Los AngelesAfla mai multe!

Întâlnirile „Nocturne” reîncep la TVR 1 de joi, 14 octombrie. Departe de lumea dezlănţuită şi, totodată, în nucleul ei, Marina Constantinescu reia şirul poveştilor culturale. Emoţia unui nou „de la capăt” nu poate fi întrecută decât de bucuria de a sta din nou, faţă în faţă, cu mari personalităţi aleAfla mai multe!