MASS MEDIA

Maia Morgenstern continuă seria juraţilor-surpriză iUmor în cadrul celui de-al șaselea episod al show-ului, difuzat duminică, de la 20:00, la Antena 1. Celebra actriță li se va alătura, Deliei, lui Costel și lui Cheloo în misiunea găsirii celui mai amuzant concurent al sezonului 13. Desigur, aceasta va trece prin binecunoscutulAfla mai multe!

După dialogul cu un actor pe val, Şerban Pavlu, premierele continuă la „Profesioniştii”. Sâmbătă, 1 octombrie, de la 23.00, Eugenia Vodă ne propune o întâlnire cu o figură specială, un scriitor-preot sau un preot-scriitor, celebru în Craiova: Mihalache Tudorică. „Profesioniştii” cu Eugenia Vodă, una dintre cele mai apreciate şi urmăriteAfla mai multe!

Începând din această săptămână, o serie de schimbări vor avea loc în grila de programe Kanal D, fanii serialelor turcești vor avea parte de o surpriză uriașă. Serialele fenomen care au cucerit inimile românilor își vor schimba zilele de difuzare, astfel că producția „Aripi frânte” va fi difuzat 4 zileAfla mai multe!

În această seară, de la ora 22:30, o nouă ediție a quiz show-ului „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se pregătește să între în casele telespectatorilor pregătiți pentru un nou exercițiu pentru minte, din fața micilor ecrane. Ediția debutează cu cinci concurenți care activează în domenii variate de activitate și pregătițiAfla mai multe!

Antena 1 confirmă faptul că Mihai Bendeac a plecat de la masa juriuli emisiunii iUmor. Cea de-a șasea ediție a emisiunii va avea un nou jurat permanent. Bendeac a demisionat din Antena 1 de frica lui Cheloo. Costel Bojog se alătură pupitrului juriului iUmor, în calitate de jurat permanent, începândAfla mai multe!

O după-amiază cu parfum de tuberoze – aceasta este propunerea echipei „Exclusiv în România” pentru prima duminică din octombrie. Muzica, istoria şi gastronomia saşilor, într-o ediţie de sărbătoare, pe 2 octombrie, de la ora 15.30, la TVR 1. Cât toamna e încă blândă, Cristi Tabără ne propune o călătorie –Afla mai multe!

Jurnalistul Mihai Constantin ne este ghid şi ne explică pas cu pas cel mai amplu eveniment internațional dedicat domeniului comunicațiilor şi găzduit vreodată de România: Adunarea plenipotențiară a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor* (ITU PP). Din 26 septembrie, luni-vineri, ora 15.00. Televiziunea Română este partener oficial al conferinței găzduite la PalatulAfla mai multe!

Florin Călinescu a acceptat cu bucurie rolul de jurat-surpriză în cadrul celei de-a cincea ediţii iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar trei dintre apropiații lui s-au bucurat și mai mult când au aflat că au șansa să-l ia la roast. Este vorba despre Andreas Petrescu, DanAfla mai multe!

Începând din acest weekend, show-ul „Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.  Telespectatorii vor intra în continuare în  lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decâtAfla mai multe!

Românii au fost din nou alături de echipa naţională aseară, în confruntarea cu Finlanda din Nations League, transmisă în direct de Antena 1. Meciul naţionalei s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public. Tot aseară, telespectatorii au spus „Hai, România! În fiecare zi!”, alături deAfla mai multe!