Un nou sezon al reality show-ului Ferma, în curând la PRO TV: mai dur, mai intens, mai încărcat de situații neașteptate care vor testa rezistența celor care au acceptat provocarea! 16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor și de trecerea la o experiență cu multe lipsuri față de viațaAfla mai multe!

Rămân cu tine, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, va avea premiera pe 4 august, de la 20:30, la Antena 1, urmând ca din 10 august, emisiunea să poată fi urmărită în fiecare luni şi marţi, de la 20:30. La Rămân cu tine, 20 de femei, fiecare cu propriileAfla mai multe!

TVR 1 continuă difuzarea  unuia dintre cele mai apreciate seriale din genul „Nordic noir” şi cea mai scumpă producţie de televiziune realizată vreodată în Islanda. Din 29 iulie, seria a doua „Fantomele fiordului”- de luni până joi, ora 22.00, la TVR 1. O echipă fantastică de muzicieni şi-a pus semnătura pe muzicaAfla mai multe!

Filmările pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1 au fost suspendate temporar. În urma apariţiei cazurilor infectate cu COVID-19, pentru a proteja sănătatea echipei şi a invitaţilor, show-ul va lua o pauză. „Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnicAfla mai multe!

A început cel de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu. Telespectatorii i-au putut cunoaste pe noii concurenti ai emisiunii, sapte fete si sapte baieti, care au raspuns afirmativ provocarii de a-si gasi sufletul pereche, in Casa Puterea Dragostei. Cristina Mihaela Dorobantu a prezentatAfla mai multe!

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial „Puterea Dragostei” si-a desemnat astazi cei doi castigatori, o fata si un baiat. Livian Pop si Bianca Comanici au castigat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”, fiecare a intrat in posesia premiului in valoare de 10.000 de euro, dar siAfla mai multe!

Astăzi, la Știrile PRO TV, Andreea Esca a vorbit pentru prima dată despre perioada grea prin care a trecut în ultimele săptămâni, despre lupta pe care a dus-o cu virusul Sars COV-2, dar și despre cum boala provocată de acest virus i-a afectat familia. ”Da, am fost bolnavă de Covid-19,Afla mai multe!

Dupa luni de zile in care concurentii trait momente incarcate de emotii, tensiuni, surprize, cel de-al doilea sezon „Puterea Dragostei” se apropie de final. Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla deznodamantul reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de romani si a creat adevarate comunitati in mediul online. AndreeaAfla mai multe!

George Piștereanu și PRO TV au pregătit un cadou pentru fanii serialului VLAD. Aceștia pot urmări pe platforma PRO TV PLUS Aventurile lui Tibor, un film din două părți care spune povestea lui Tibor, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serial.  „Având în vedere că am stat o bunăAfla mai multe!