Începând din 10 iunie, în fiecare zi, de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, Happy Channel va difuza serialul turcesc Mr. Wrong, ce îl are drept protagonist pe cunoscutul actor Can Yaman, pe care telespectatorii l-au putut urmări anul trecut la Happy Channel în Vis de iubire. În Mr.Afla mai multe!

Producția americană „Xena: Prințesa războinică/ Xena: Warrior Princess”, cu Lucy Lawless în rol principal, se alătură, din luna iulie, serialelor clasice difuzate de TNT. Curajoasă prințesă războinică cu formidabile abilități de luptă, Xena are un trecut întunecat și se hotărăște să se dedice binelui. Împreună cu Gabrielle, pornește într-o călătorieAfla mai multe!

Televiziunea Română, prin intermediul canalului TVR Internaţional, a lansat, în cadrul emisiunii Dăruieşte Românie!, programul educaţional „Vreau în clasa a 9-a”, care îşi propune să sprijine  educaţia copiilor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse. Proiectul vizează strângerea de fonduri din care vor fi acordate burse lunare pentru continuarea studiilorAfla mai multe!

Pe 6 iunie, la TVR 1, aflăm ultimul concurent calificat în semifinala „Vedeta populară”. Iuliana Tudor ne aşteaptă duminică, de la ora 21.00, să petrecem o seară de neuitat, cu muzică bună, voci unice şi tradiţii de nepreţuit ale românilor. Mulți concurenți tineri au venit în acest sezon la „VedetaAfla mai multe!

Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor, pe Drumul Împăraților, drum ce pornește din Turcia, trece prin Georgia și Azerbaidjan și continuă cu două destinații surpriză. După zeci de planuri și strategii făcute acasă, vedetele au dat piept cu realitatea din Asia Express. “Ce am văzut noiAfla mai multe!

Ediția de duminică seară a restabilit rândurile în bucătăria Chefi la cuțite. O amuletă de schimb folosită de Sorin Bontea l-a adus pe Florin Revesz în echipa verde, în locul lui Dorin Voiasciuc, care luptă de acum în tunică albastră alături de Florin Dumitrescu. Schimbarea a fost de bun augurAfla mai multe!

Sâmbătă, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită într-o nouă călătorie fabuloasă pe meleagurile României, o îmbinare perfectă între locuri de basm și oameni de poveste la Sălaj.  Nu departe de Șimleu Silvaniei, la Bădăcin, George Mihai și Andreea Străvoiu vor primi, și ne vor împărtăși, o veritabilă lecție deAfla mai multe!

Cel mai iubit show de folclor atrage și concurenți din afara granițelor. Iuliana Tudor ne așteaptă pe 30 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, la cea de-a cincea seară de concurs al talentelor folclorice. Sufletul românesc nu poate fi încadrat de sârmele ghimpate ale unei frontiere. Simțirea româneascăAfla mai multe!

Preferatul juraţilor în semifinala iUmor a fost şi preferatul publicului în marea finală a show-ului, difuzată aseară la Antena 1. Andrei Garici este câştigătorul celui de-al zecelea sezon iUmor, la Antena 1. Finala celui de-al zecelea sezon iUmor, difuzată aseară, între orele 20:29– 01:02, la Antena 1, a fost liderAfla mai multe!