MASS MEDIA

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată aseară la Antena 1 va rămâne în istoria transforming show-ului drept gala cu bonus dublu acordat aceluiaşi cuplu de artişti, 200 de puncte, dar şi cel mai mare punctaj obţinut vreodată, respectiv 295 de puncte. Acestea au mers aseară către NicoleAfla mai multe!

“Nikita”, așa cum este cunoscută publicului român, este invitata unei noi ediții “În oglindă”, vineri, de la ora 22:00  la Kanal D2. Mihaela Nicoleta Ispas atrăgea atenția publicului din România în urmă cu 20 de ani și încă mai trezește interesul românilor și acum, după 16 ani de când a plecat în Spania. ÎnAfla mai multe!

Marcelo Cobzariu și Remus Iosub au fost pe rând în cadrul rubricii iUmor „Dacă aș fi președinte“, iar acum urmează să apară împreună într-o dezbatere politică specială. Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo își vor alege personajul preferat dintre cele prezente la Gala Președinților și Dan Badea, ȘerbanAfla mai multe!

Sezonul 14 iUmor continuă cu o ediție specială, după ce Mihaela Pripici a fost desemnată câștigătoarea râvnitului trofeu și a premiului de 20.000 de Euro! Șapte dintre invitații care au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte“ vor reveni pe scena show-ului și se vor lupta în discursuri în cadrulAfla mai multe!

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, GiuliaAfla mai multe!

Cu doar câteva săptămâni înaintea marelui final al celui de-al şaptelea sezon Mireasa, caravana reality show-ului matrimonial pleacă prin ţară în căutarea noilor concurenţi. Tinerii care doresc să-şi găsească jumătatea şi să trăiască experienţa vieţii lor în casa Mireasa pot veni la casting în nu mai puţin de 11 oraşeAfla mai multe!

După cinci ani de pauză,  Andrei Aradits revine la Antena 1. Plecat în anul 2018 din juriul Te cunosc de undeva, pentru a juca în serialul Vlad de la PRO TV, actorul va juca acum în noua producție Antena 1. Andrei Aradits va juca rolul unui mafiot în serialul LiaAfla mai multe!