CULTURĂ-FILM

Compania Națională “Poșta Română” este pentru al treilea an consecutiv alături de iubitorii de carte de la Bookfest și îi așteaptă, în perioada 29 mai – 2 iunie, la standul C18 din cadrul Romexpo, să le expedieze direct la domiciliu volumele cumpărate de la Salonul Internațional de Carte. Cărți poștaleAfla mai multe!

Cititul rămâne un refugiu atemporal pentru minți curioase și suflete visătoare. Lectura este mai mult decât un simplu hobby; este o călătorie în adâncurile gândirii umane și o explorare a universurilor create de imaginația autorilor. Fie că ne pierdem în paginile literaturii clasice, ficțiunii moderne, cărților de dezvoltare personală sauAfla mai multe!

Fostul judecător Sofia Răduinea, dezvăluie în prima sa carte, patimile din justiție. ”Singură printre intruși” este numele primului volum ”Destin”, ce urmează a fi lansat în curând în România. Lansarea cărții “Singură printre intruși – Din justiție… amintiri rebele, injustiții grele – Spicuiri îndrăznețe, succesive și răzlețe – Volumul IAfla mai multe!

Lungmetrajul „Marele jaf al tramvaiului / The Great Tram Robbery” semnat de regizorul sârb Slobodan Šijan, producție cu participare românească, are premiera în cinematografele din România pe 12 aprilie 2024. Titlul este distribuit de microMultilateral cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei. De vineri, „Marele jaf al tramvaiului” va rula laAfla mai multe!

Biblioteca unui iubitor de lectură este un sanctuar al gândurilor, al emoțiilor și al experiențelor umane. Dincolo de trenduri și noutăți editoriale, există romane care au depășit testul timpului, devenind adevărate repere culturale. Aceste opere nemuritoare sunt ferestre deschise către epoci, societăți și vieți diferite, oferindu-ne lecții de viață, deAfla mai multe!

În calitate de angajat, este important să folosiți beneficiile pe care vi le oferă o companie. Unele dintre aceste beneficii includ zilele libere personale, care vă ajută să vă reîncărcați și să fiți mai productivi atunci când vă întoarceți la serviciu. Înțelegerea a ceea ce trebuie să faceți în zileleAfla mai multe!

BARBIE este filmul cu cele mai multe nominalizări la Globurile de Aur anul acesta. BARBIE este filmul care a depășit suma de un miliard de dolari din încasări. BARBIE este lansarea globală cu cele mai mari încasări din istoria de 100 de ani a studioului Warner Bros. Pictures, parte a Warner Bros. Discovery. Coloana sonoră BARBIE aAfla mai multe!

Beko, unul dintre liderii globali ai industriei de electrocasnice, lansează în România prima sa expoziție de artă cu imagini generate de inteligența artificială, cu scopul de a transmite un mesaj de impact despre importanța conservării apei. Expoziția este organizată împreună cu Muzeul Imersiv al Noilor Arte (MINA), primul spațiu imersivAfla mai multe!

Pasiunea pentru desen și pictură poate fi un drum plin de satisfacții, dar poate fi și presărat cu provocări pentru un începător. Iată care sunt instrumentele de bază necesare în această călătorie creativă și cum să le alegi în funcție de tehnicile folosite de tine sau de copilul tău! 1.Afla mai multe!

Două recitaluri extraordinare, Ritmuri de jazz românesc la UNESCO/ Ritmuri de jazz românesc la Paris, semnate Nadia Trohin (voce), Mircea Tiberian (pian), Sorina Rotaru (voce), Cătălin Răducanu (pian), Oleg Lascu (contrabas), au avut loc la Paris, pe 7 noiembrie la Sala Mare a UNESCO, în faţa unei săli de aproape 2000 de persoane și pe 8 noiembrie la Palatul Béhague. Cele douăAfla mai multe!