Poți găsi orice produs cauți într-un magazin din mediul online. Cel mai complicat lucru este alegerea. De unde poți știi exact ce să cumperi când sunt atât de multe opțiuni? Când vine vorba despre produsele de papetărie, mediul online poate juca feste. Ca în toate cazurile, calitatea este ceea ceAfla mai multe!

Pentru a aduce bucuria în sufletul copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie, Primăria Municipiului Călărași a invitat la Călărași „Caravana filmului românesc – Cartea și filmul” pentru a prezenta o selecție de filme dedicate în special copiilor și tinerilor, dar și publicului cinefil. Astfel, în perioada 30 mai –Afla mai multe!

Vești bune pentru iubitorii universului Vânătorilor de Umbre: Cassandra Clare a lansat o nouă serie, numită Ultimele Ore, iar primul volum, Lanțul de aur poate fi comandat deja din librăria online LIBREX. Pe Cassandra Clare probabil o știi și datorită seriei de succes Dispozitive Infernale și pentru Shadowhunters. Dar maiAfla mai multe!

În Săptămâna Mare, Teatrul “Stela Popescu” propune publicului său online o experienţă inedită şi anume difuzarea în serial a 6 fragmente din piesa Hoţul de mărgăritare de Valeriu Anania. Toate episoadelle vor fi difuzate la ora 15, după cum urmează : luni, 26 aprilie – „E bine la noi acasă”,Afla mai multe!

Regizorul și scenaristul Radu Jude va fi omagiat la Festivalul La Rochelle Cinéma (Fema), care va avea loc între 25 iunie și 4 iulie 2021. La cea de-a 49-a ediție a evenimentului din Franța, Radu Jude va fi omagiat alături de Xavier Beauvois (cineast, Franța), Joanna Hadjithomas & Khalil Joreige (cineaști,Afla mai multe!

Teatrul dedicat copiilor și tinerilor este considerat cea mai delicată și plină de responsabilitate ramură a acestui domeniu cultural, cu accent pe educație și formare, prin intermediul bucuriei jocului și creației. Cu siguranță, nu este întâmplător faptul că în fiecare an, la data de 20 martie, sunt celebrate atât ZiuaAfla mai multe!

Premieră istorică pentru cinematografia românească. Documentarul „Colectiv” a fost nominalizat în premieră la celebrele Premii Oscar din SUA. După ce în 2020, a câştigat „Oscarul european” pentru cel mai bun film documentar, „Colectiv” cucereşte America. „Colectiv”, filmul care povesteşte tragedia din Clublu Colecgiv produsă în 2015, în Buucreşti, a fostAfla mai multe!

Cinematografia românească a înregistrat un nou succes pe plan internaţional la prestigiosul festival de film de la Berlin. Lungmetrajul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” regizat de Radu Jude este marele câștigător al celei de-a 71-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, fiind recompensat cu Ursul deAfla mai multe!