Cu ironie, profunzime și umor, artiștii Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari invită publicul bucureștean pe 23 august, la Grădina de Vară Herăstrău, începând cu ora 20:00, la spectacolul „Ediție Specială Muncitorească”. „Ziua Națională” din „Epoca de Aur”, pe care românii o sărbătoreau cu mult fast prin parade șiAfla mai multe!

Caravana filmului românesc – Capodopere ale cinematografiei naționale”, proiect inițiat și derulat de Asociația CineCultura și MDV Audio Studio începând din vara anului 2013, își continuă demersul de promovarea a filmului românesc din toate timpurile, iar prima oprire din această vară este la Grădina de Vară Cinemascop din Eforie Sud.Afla mai multe!

„Femei obișnuite/ Simple Women”, debutul în lungmetraj al regizoarei italiene Chiara Malta, co-produs de Ada Solomon și cu actrița americană de origine română Elina Löwensohn în distribuție, va fi proiectat începând de astăzi la București (Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Union, Cinema City AFI Cotroceni, Happy Cinema), Bistrița (Centrul Cultural Dacia),Afla mai multe!

Martin Scorsese este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni regizori de la Hollywood. Aproape fiecare film în spatele său a reprezentat un blockbuster care aduce bucurie pentru nenumărați oameni. Fiecare dintre filmele sale este unic în felul său, dar, în același timp, există multe asemănări între ele. Acest lucruAfla mai multe!

Spectacolul Barbă Albastră, adaptare după Max Frisch în regia lui Alexander Hausvater, producţie a Teatrului „Stela Popescu” se reia pe 18 iunie, de la ora 19, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor. Barbă Albastră este un spectacol fascinant, în regia și dramatizarea lui Alexander Hausvater, realizat după romanulAfla mai multe!

Poți găsi orice produs cauți într-un magazin din mediul online. Cel mai complicat lucru este alegerea. De unde poți știi exact ce să cumperi când sunt atât de multe opțiuni? Când vine vorba despre produsele de papetărie, mediul online poate juca feste. Ca în toate cazurile, calitatea este ceea ceAfla mai multe!

Pentru a aduce bucuria în sufletul copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie, Primăria Municipiului Călărași a invitat la Călărași „Caravana filmului românesc – Cartea și filmul” pentru a prezenta o selecție de filme dedicate în special copiilor și tinerilor, dar și publicului cinefil. Astfel, în perioada 30 mai –Afla mai multe!