Teatrul dedicat copiilor și tinerilor este considerat cea mai delicată și plină de responsabilitate ramură a acestui domeniu cultural, cu accent pe educație și formare, prin intermediul bucuriei jocului și creației. Cu siguranță, nu este întâmplător faptul că în fiecare an, la data de 20 martie, sunt celebrate atât ZiuaAfla mai multe!

Premieră istorică pentru cinematografia românească. Documentarul „Colectiv” a fost nominalizat în premieră la celebrele Premii Oscar din SUA. După ce în 2020, a câştigat „Oscarul european” pentru cel mai bun film documentar, „Colectiv” cucereşte America. „Colectiv”, filmul care povesteşte tragedia din Clublu Colecgiv produsă în 2015, în Buucreşti, a fostAfla mai multe!

Cinematografia românească a înregistrat un nou succes pe plan internaţional la prestigiosul festival de film de la Berlin. Lungmetrajul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” regizat de Radu Jude este marele câștigător al celei de-a 71-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, fiind recompensat cu Ursul deAfla mai multe!

Pe 7 martie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 19,00, Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul     „Femeia, eterna poveste”, o poveste interbelică în regia lui Attila Vizauer, pe un scenariu de Ema Stere, scenografia Anca Albani, coregrafia Ioana Macarie. În distribuţie vă veţi întâlni cu actorii Ana Maria Ivan,Afla mai multe!

Pe 20 februarie, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 19,00 Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul „Hoţul de mărgăritare„ în regia Amaliei Ciolan, scenografia Mihaelei Popescu şi coregrafia Ioanei Macarie.              Distribuţia e compusă majoritar din actori tineri, în rolul principal, Eliabar, fiind Cristian Neacșu, alături de care evoluează Alexandru Floroiu,Afla mai multe!

Documentarul „Colectiv” a fost desemnat sâmbătă seară, drept cel mai bun documentar european, în cadrul galei premiilor decernate de Academia Europeană de Film. Filmul „Colectiv” rezgizat de Alexander Nanau a fost desemnat cel mai bun film documentar al anului 2020 la Premiile Academiei Europene de Film. Este cel de-al doileaAfla mai multe!

La exact cinci ani de la apariţia primului volum ”DESTINE CA-N FILME”, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu au lansat o nouă ediţie a cărţii cu acelaşi nume. Evenimentul a fost găzduit de Televiziunea Română, producătorul emisiunii care a inspirat apariţia celor două volume. În cadrul evenimentului, organizat miercuri, 30 septembrie,Afla mai multe!

„Femei obișnuite/ Simple Women”, debutul în lungmetraj al regizoarei italiene Chiara Malta, co-produs de Ada Solomon și cu actrița americană de origine română Elina Löwensohn în distribuție, va avea avanpremiera națională în cadrul celei de-a 19-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania – TIFF. Lungmetrajul, produs de Vivo FilmAfla mai multe!

Una dintre cele mai importante premiere ale anului 2019, pentru Pavel Bartoș, a fost debutul lui ca regizor de film! Romanian tradition, o comedie românească, a fost lansat și a arătat o nouă latură a cunoscutului actor și prezentator TV! Filmul prezintă experiența a doi studenți care nimeresc, din întâmplare,Afla mai multe!

Din luna decembrie a acestui an, libraria Gold Books accepta si comenzi si in afara Romaniei – cartile sunt expediate prin serviciul de curierat rapid DPD. Livrarile se fac in anumiti termeni si conditii. Comenzile sunt onorate in limita stocului disponibil si platile se pot face exclusiv online. Ce trebuieAfla mai multe!