MUZICĂ

​După o primă etapă desfăşurată în luna iulie la Catedrala Sf. Iosif din Bucureşti şi în patru localităţi din Transilvania (Sibiu – Catedrala evanghelică CA „Sfânta Maria”, Deva – Biserica Reformată, Arad – Palatul Culturii şi Vinga – Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime”), turneul naţional Orgile României susţinut de tânărul organist Eduard Antal, continuă cu a doua sa etapă, în luna august,în Moldova şi Transilvania. ​Primele repereAfla mai multe!

Aşa cum ne-a obişnuit şi cum a devenit o tradiţie, din când în când, Pepe intră în BELELE. De data aceasta, profesional  şi mai ales, 100% asumat. Şi nu se putea un moment mai frumos decât de ziua lui. Astăzi, la patru şi trei (minute), se lansează cel mai nouAfla mai multe!

A ieșit cum au dorit EBU și UE. Ucraina a fost scoasă câștigătoarea Eurovision 2022 doar pentru că se află în război cu Rusia. Au câștigat doar pe un vot emoțional și de solidaritate. România a încheiat concursul pe onorantul loc 18.  Pentru a treia oară în istoria Eurovision, UcrainaAfla mai multe!

Într-o oră și jumătate începe finala Eurovision 2022 unde vor evolua 25 de țări. Printre finaliste sunt România, Moldova și…Ucraina.  Casele de pariuri dau cu 60%, drept câștigătoarea Eurovision, Ucraina, și asta doar din solidaritate pentru că se află în război cu Rusia. Kalush Orchestra cu piesa Stefania vor evoluaAfla mai multe!

Finala Eurovision 2022 începe astă seară, de la ora 22,00, în direct la TVR 1 și TVR Internațional. Pentru prima dată, România are o șansă uriașă să câștige concursul Eurovision. Prestația lui WRS din semifinala de joi seară și repetiția oficială pentru juriile naționale, de vineri, ne dau speranțe căAfla mai multe!

Te-ai gândit serios că vrei să îți începi cariera profesională ca DJ? Ei bine, este o meserie interesantă la fel ca multe altele,  din care chiar poți câștiga bani, dar totul depinde doar de tine. De la cât de bine știi să creezi playlisturi și să combini piesele pentru aAfla mai multe!