Celebrele grupuri vocale rusești TURESKY CHOIR și SOPRANO concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment muzical unic, intitulat UNITY SONGS. Concertul va avea loc sâmbătă, 26 iunie, în Piața Unirii din Cluj, începând cu ora 19:30 și face parte din cadrul turneului mondial cu același nume ce traverseazăAfla mai multe!

Tonik Obiektiv a lansat pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, videoclipul melodiei „Copilaria zboara repede”, cel de-al saselea single extras de pe cel de-al saselea material discografic al artistului, intitulat „Simpli trecatori”. Piesa reprezinta o colaborare inedita cu Biandee, realizata in urma cu cateva luni la Amstaff Records, CGR Studio si Sayonara Sound.Afla mai multe!

După câteva luni în care, din motive pandemice, toate evenimentele stagiunii au fost transmise live de la Sala Radio – pe calea undelor sau online – publicul va reveni fizic în sală! Primul concert în care spectatorii se vor bucura de reîntâlnirea „vie” cu muzica și, reciproc, artiștii vor retrăiAfla mai multe!

Italia cu piesa Zitti E Buoni interpetată de trupa Måneskin, a câştigat Eurovision 2021, cea de-a 65-a ediţie a concursului european. Italienii s-au clasat pe locul trei la votul juriului şi pe primul loc la televot. Republica Moldova s-a clasat pe locul 13 în finala de la Rotterdam. Marea BritanieAfla mai multe!

Disney lansează următoarea etapă a ”Marii Sărbători a Prințeselor” o înițiativă globală care promovează curajul si bunătatea în rândul copiilor. Începând de azi, fanii pot asculta pe cele mai cunoscute platforme de muzică o melodie special pregătită pentru această ocazie, intitulată „Chiar de azi” (link) și interpretată de talentată artistăAfla mai multe!

Republica Moldova dă clasă României, pentru al doilea an consecutiv. În timp ce Roxen a eşuat lamentabil în prima semifinală Eurovision, Natalia Gordineco a calificat Moldova în finala de la Rotterdam din 22 mai. Natalia Gordienko cu piesa SUGAR, a reuşit să se claseze în primele zece ţări în aAfla mai multe!

Roxen nu a fost deloc pe placul juriului şi fanilor Eurovision. România a ratat calificarea în finala internaţională Eurovision, pentru al treilea an la rând. Numărul 13 de intrare în prima semifinală Eurovision, s-a dovedit un adevărat ghnion pentru Roxen. România s-a oprit marţi seară, în semifinala Eurovision, pentru alAfla mai multe!

“Amnesia” se aude, deja, în toată Europa şi dincolo de graniţele sale, iar Roxen a primit invitaţii la spectacolele de promovare a pieselor Eurovision organizate de unele dintre cele mai importante platforme online dedicate evenimentului. Cu doar trei săptămâni înainte de startul programului oficial al delegaţiei României la Rotterdam, eurovoix.tvAfla mai multe!

Cea mai de seamă solistă de muzică populară din zona Olteniei de Nord, Olguța Berbec, lansează chiar de ziua ei al cincilea album din carieră.  Pe data de 16 aprilie, la aniversarea zilei de nastere, îndrăgita artistă mehedințeană Olguța Berbec lansează albumul intitulat „Fata cu danțu’ ” și totodată videoclipulAfla mai multe!