Manelistul Florin Salam şi-a lăsat baltă nepotul în finala X Factor România 2020. A venit la repetiţii dar la finală a dat bir cu fugiţii. Astfel că Adrian Petrache, nepotul celebrului manelist, a trebuit să cânte piesa cu juratul Florin Ristei. Teapă de zile mari în familia Salam. Deşi aAfla mai multe!

Valori europene România  – Germania. Orchestrele Naţionale de Tineret – este titlul filmului original ce va fi difuzat online pe 2 decembrie 2020, ora 19:00 la adresa https://www.facebook.com/CentrulNationalTinerimeaRomana. După difuzarea online a concertului dedicat Zilei Naţionale a României  și în onoarea Preşedinţiei germane a Consiliului Uniunii Europene, susținut de OrchestraAfla mai multe!

O prestație fantastică ridică în picioare jurații X Factor, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, iar cu toții sunt de acord că tânăra din fața lor poate pleca acasă cu marele trofeu din cel de-al nouălea sezon. ”Ea poate să facă tot cu vocea, nu areAfla mai multe!

Ianna Novac este cunoscută publicului ca și soprană pop-opera, dar de această dată piesa „Mi-e dor” are o interpretare diferită, aceasta fiind, de altfel, surpriza solistei pentru fanii ei. Ianna Novac a lansat videoclipul piesei „Mi-e dor…”, compusă de Angelica Vee, pe versurile lui Narcis Avădanei. Doi ani a duratAfla mai multe!

Cu siguranță te-ai gândit măcar o dată cum ar fi să începi să produci muzică și melodiile tale să fie ascultate de mii de persoane sau să devină super cunoscute. Pentru că trebuie să materializezi dorințele și să nu rămână doar la rangul de vis, poți începe să faci muzicăAfla mai multe!

Angela Rusu lansează astăzi o piesă specială pe care i-o închină tatălui ei, și este un mod de a-i spune „mulțumesc” pentru tot ce a făcut pentru ea. Melodia se intitulează „Tată, bucuria mea”, iar videoclipul conține o premieră întrucât personajul pricipal este chiar Mihai Rusu, tatăl artistei. La scurtAfla mai multe!