Lemonade with Georgia este un proiect nou apărut pe scena muzicală de la noi, fondat de către Georgiana Moraru și Marius Dobre. Aceștia lansează o piesă în ton cu anotimpul, perfectă pentru zilele de toamnă: Printre picături. Georgiana, solista proiectului, a cântat de-a lungul timpului alături de Hi-q și trupaAfla mai multe!

Randi a cucerit publicul național și internațional încă de acum 15 ani, ca solist al trupei Morandi, iar acum se întoarce la rădăcini și lansează o piesă dance – Etajul „noi”. Piesa reprezintă o declarație de dragoste, cu versuri jucăușe și un ritm antrenant. „În Etajul „noi” am schimbat sound-ulAfla mai multe!

Tonik Obiektiv revine în prim planul muzicii româneşti cu un nou single intitulat „Simpli trecatori”, insotit de un videoclip fresh si plin de culoare. Melodia este realizata in colaborare cu Chica Con Canna, K-trina si Co2peru, cel din urma semnand productia instrumentalului. Versurile si linia de refren au fost compuseAfla mai multe!

La doar 26 de ani, Narcis Ianău, o prezență apreciată pe marile scene ale lumii, profită de fiecare ocazie pentru a-și forța limitele artistice. Astăzi, de la 20.30, la Antena 1, Narcis îi surprinde pe jurații X Factor cu o interpretare inedită a unei melodii clasice. După un turneu înAfla mai multe!

Turneul DUELUL VIORILOR revine în 2021 cu ediția a zecea prin 6 recitaluri ce vor avea loc la Târgu Jiu, Caracal, București, Deva, Brașov, Ploiești, în perioada 28  septembrie – 5 octombrie.           Pe scenă vor urca Liviu Prunaru – concertmaestrul orchestrei Concertgebouw Amsterdam, care cântă pe vioara Stradivarius Pachoud și Gabriel Croitoru – solist concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio, Filarmonicilor dinAfla mai multe!

Pepe a lansat „Iubesc”, cea mai importantă piesă a sa din carieră de până acum. Cu siguranţă este colaborarea cea mai de preţ pentru artist fiindcă Rosa, fiica cea mică cântă alături de el refrenul piesei şi acest lucru aduce cu sine un pachet colosal de emoţii şi trăiri şi acea implinire peAfla mai multe!

Vocalistul si chitaristul formatiei de djent / modern progressive metal Days of Consfusion, COSMIN LUPU, lanseaza primul single „To Feel Is To Be Alive”, de pe viitorul sau material de studio, intitulat „Everest”. EP-ul va contine 5 piese, compuse de Cosmin Lupu si produse de Vladimir Porcorschi, pe care vomAfla mai multe!

Puternică. Misterioasă. Extraordinar de frumoasă. Aceasta este Ronna Riva artista care lansează astăzi o piesă perfect „ancorată” în realizatea socială. „Stories” este titlul materialului compus de Andy Platon, „un cântec de dragoste care îmbină perfect genurile muzicale dance, pop cu elemente orientale”, după cum declară artista. „Stories” vine la pachet cuAfla mai multe!