MUZICĂ

Nici că se putea o perioadă din an mai potrivită pentru lansarea unei astfel de piese şi bineînţeles că nu putea să vină decât din partea lui Pepe, „Familia mea”, noul single pe care îl ascultăm începând de astăzi rezumă excepţional, în doar trei minute, tot ceea ce simte artistul pentruAfla mai multe!

Astăzi, 17 decembrie, juriul Selecţiei Naţionale a Eurovision Song Contest 2023 a ales 12 melodii din cele 84 care au fost înscrise în faza de preselecţie a concursului. Finaliştii Selecţiei Naţionale Eurovision România 2023 Adriana Moraru – Faralaes Aledaida – Bla Bla Bla AMIA – Puppet Andrada Popa – NoAfla mai multe!

Pe 3 și 4 iunie, în celebra Piață a Constituției din București, va avea loc cel mai mare festival din București: Summer in the City! Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith carora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vorAfla mai multe!

Argentina este prima țară calificată în finala Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar. Sud americanii au învins în semifinale, Croația, vicecampioana mondială din anul 2018. Lionel Messi a deschis scorul în minutul 34 din penalty, după ce arbitrul Daniele Orsato a considerat că portarul Livakovic l-a faultat în careu pe Alvarez.Afla mai multe!

Ultimul concert din acest an prezentat de ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO este un eveniment de înaltă ținută, conceput în jurul invitatului special al serii: miercuri, 14 decembrie 2022 (ora 19:00), celebrul violonist francez DAVID GRIMAL va evolua pe scena Sălii Radio, în dublă ipostază, de solist și dirijor. Născut în 1973, acesta a absolvit Conservatorul dinAfla mai multe!

Luni, Smiley și Horia Moculescu au lansat prima melodie împreună. Piesa este inspirată dintr-o poveste adevărată. „Și astăzi, și mâine” este primul single realizat de celebrul Smiley cu renumitul compozitor Horia Moculescu. „M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul laAfla mai multe!

Orchestra Naţională Simfonică a României dirijată de Cristian Mandeal va susţine miercuri, 6 decembrie 2022, ora 19, la Ateneul Român, un concert in memoriam Radu Lupu, solist Nelson Gorner. În program Franz Schubert – Uvertură în stil italian, D591, Frédéric Chopin – Concertul nr. 2, în fa minor, pentru pianAfla mai multe!

   Ansamblul Violoncellissimo  condus de violoncelistul și profesorul Marin Cazacu va susţine, pe 1 decembrie 2022, un concert extraordinar cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a României la Oslo, în capitala Norvegiei. Evenimentul, care se va desfășura în Sala OsloMet din cadrul Universității Metropolitan din Oslo, este organizat de Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română, în parteneriat cuAfla mai multe!

Vara aceasta a fost cu adevarat spectaculoasa. Iar cea mai buna parte e ca te-ai putut bucura de momente inedite alaturi de artistii tai preferati, prin participarea la cele mai consacrate festivaluri din toate timpurile. Cu siguranta si tinuta ta a fost una pe masura. Iar daca nu ai reusitAfla mai multe!