MUZICĂ

Turneul Național Flautul Fermecat, ediția a XII-a, continuă în luna iunie în toată țara. Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și acordeonistul Fernando Mihalache vor susține concerte la Deva (9 iunie), Brașov (10 iunie) și Iași (11 iunie). Ca și până acum, artiştii vor interpreta lucrări celebre precum Le temps des fleursAfla mai multe!

Aflat în pragul împlinirii vârstei de 80 de ani, celebrul artist AL BANO a fost sărbătorit cu mare fast de publicul din Italia în cadrul concertului – eveniment magnific „De 4 ori 20”, desfășurat în seara zilei de 18 mai 2023 pe scena Arenei din Verona o locație cu oAfla mai multe!

Pentru prima dată în istoria participărilor la Eurovision, România a înregistrat un eșec colosal. A primit ZERO puncte în a doua semifinală desfășurată pe 11 mai la Liverpool Arena din UK. Theodor Andrei bifează astfel cel mai slab rezultat din istoria participărilor României la Eurovision. După acest rezultat catastrofal, întreagaAfla mai multe!

Loreen a câștigat pentru a doua oară în carieră, concrusul Eurovision, la 11 ani distanță de la primul succes, înregistrat în 2012 cu piesa ”Euphoria” Acu, piesa care i-a adus noul succes se numește ‘Tattoo’. Suedia a ieșit din nou câștigătoare la Eurovision. Previziunile s-au adeverit și Loreen a câștigat dinAfla mai multe!

Previziunile s-au adeverit, România nu a prins finala Eurovision 2023. Theodor Andrei nu a convins în a doua semifinală a concursului european. Nici de această dată, România nu a avut nici show, nici piesă, nici artist, pe scena Eurovision.  TVR a risipit degeaba banii românilor prin participarea la Eurovision 2023.Afla mai multe!

Piesa ”Soarele și luna” i-a adus calificarea Moldovei în finala Eurovision 2023 de la Liverpool. Pasha Parfeni, desculț pe scena Eurovision, a făcut show și va cânta și sâmbătă în marea finală. Prima semifinală Eurovision 2023 a reunit la start 15 țări, însă doar zece din ele s-au calificat înAfla mai multe!

Artistul rap și pop Connect-R se lansează, cu susținerea Binance, în lumea Web 3 prin Hood Heroes, o colecție de NFT-uri (tokens non-fungibili) cu utilitate, care aduce beneficii concrete fanilor săi. Colecția, care numără până la 10.000 de caractere unice, generate aleator, este inspirată din viața și transformările artistului. DataAfla mai multe!

SOUNDART FESTIVAL revine cu o noua editie in aceasta primavara, sambata, 01 aprilie, in Quantic Club din Bucuresti, editie dedicata in totalitate sunetelor experimentale, vintage, din zona stoner, desert rock, prog si post-rock, imbinate intr-un nou format, tip doza de soc! SOUNDART FESTIVAL nu este un festival al trupelor careAfla mai multe!

După mulți ani de pauză, timp în care artiștii care au reprezentat România la Eurovision, au cântat în special în engleză, în acest an, țara noastră merge la Liverpool cu o piesă în limba română. În acest an, publicul a desemnat prin televot și vot online, reprezentantul României la EurovisionAfla mai multe!