Benoni Ambăruș devine primul român din istoria bisericii catolice, episcop auxiliar de Roma, aflat în imediata subordine a vicarului Papei Francisc. Românul este unul dintre cei mai tineri episcopi ai Italiei. În urmă cu câteva zile, Papa Francisc a numit pentru prima dată în istorie „figura episcopului auxiliar” care seAfla mai multe!

Donald Trump regăteşte lovitura anului pentru celebrele reţele de socializare care i-au suspendat conturile. Fostul Preşdinte al SUA îşi face propria reţea de socializare. În aproximativ trei luni, Trump va lansa platforma de socializare prorpie care să facă concurenţă Facebook, Twitter, Instagram. Jason Miller, un purtător de cuvânt al campanieiAfla mai multe!

Cu siguranta ai mari asteptari atunci cand analizezi serviciile unei companii de transport care efectueaza curse la nivel international. Desigur, acest lucru este esential pentru siguranta si confortul tau, mai ales ca pe parcursul drumului doresti sa fii cat mai relaxat. In randurile urmatoare ale acestui subiect o sa descoperiAfla mai multe!

Pentru turiştii care caută oferte all inclusive pentru vacanţă de anul acesta, am creat acest ghid în care prezentăm cele mai interesante 4 hoteluri din staţiunea Mamaia. Aceste hoteluri all inclusive îşi aşteaptă în fiecare an turiştii cu cele mai moderne condiţii de cazare şi cu preţuri super avantajoase, pentruAfla mai multe!

Campania de vaccinare face ravagii în SUA. În loc să protejeze americanii împotriva covid 19, vaccinul omoară tot mai multe persoane. Ultimul bilanţ comunicat de autorităţile americane indică faptul că în doar două săptămâni, peste 180 de persoane au decedat. Datele după adunate în urma vaccinurilor experimentale cu ARNm careAfla mai multe!

SUA, autointitulată drept patria democraţiei şi libertăţii de exprimare, este în realitate cea mai mare ţară la capitolul cenzură, mai rău ca în China, Rusia şi Koreea de Nord. Trump, încă Preşedinte al SUA până în 20 ianuarie, este cenzurat pe majoritatea reţelelor de socializare de către Big Tech, careAfla mai multe!

Situaţie fără precedent în SUA. Susţinătorii lui Trump au luat cu asalt clădirea Capitoliului pentru a împiedica validarea lui Joe Biden în funcţia de Preşedinte. Protestele au devenit violente, iar manifestanţii s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. Au spart geamuri şi uşi şi au pătrunsă în Camera Reprezentanţilor.Afla mai multe!