După 92 de zile de război crâncen în Ucraina, soldat cu zeci de mi de morți, armata rusă ține ostatici peste 8000 de ucraineni în  Donbas. 8.000 de prizonieri de război ucraineni ținuți în autoproclamatele republici Lugansk și Donețk, susținute de Rusia, a declarat joi oficialul de la Lugansk, RodionAfla mai multe!

Mirajul Dubai a început să devină o realitate pentru mulți dintre români. Atrași de facilitățile oferite de guvern investitorilor în real-estate, de neimpozitatea veniturilor individuale, dar mai ales de potențialul turistic al metropolei din Emirate, românii au devenit investitori activi pe piața imobiliară din Dubai. O confirmă specialiștii de laAfla mai multe!

Alpinistul Gabriel Băicuș a reușit, în premieră pentru alpinismul românesc,să escaladeze două dintre cele mai înalte vârfuri ale planetei – Everest și Lhotse – în puțin peste 24 de ore, fără întoarcere în tabăra de bază. Gabriel Băicuș este primul român care reușește această performanță, în ciuda condițiilor meteo dificileAfla mai multe!

Armata rusă a abandonat în Ucraina, un tren plin cu cadavre ale militarilor ruși morți în răzbiul din Ucraina. Trupele lui Putin care s-au retras din regiunea Kievului, au abandonat și trenul firgorific plin cu camarazii lor morți pe frontul ucrainean. Un colonel ucrainean susține că Moscova a refuzat să-șiAfla mai multe!

Rusia contra-atacă la măsurile impuse de occident după ce a invadat militar Ucraina.Gazprom a suspendat livrările de gaze către Polonia și Bulgaria, invocând refuzul său de a respecta noile cerinţe ale furnizorului, scrie AFP. Livrările de gaz din Rusia către Polonia au fost oprite, marți. „Nu există încă un comunicatAfla mai multe!

Vladimir Putin se pregătește să invadeze Republica Moldova după modelul patentat în Ucraina. Sub pretextul că în Transnistria se produc atacuri care ”pun în pericol” populația rusă, Armata Rusiei ar urma să invadeze militar teritoriul Republicii Moldova. Așa-zisul Minister de Interne din regiunea separatistă Transnistria a anunțat că două explozii au fostAfla mai multe!

Echipa Delta Force de la Liceul Național de Informatică din Arad, una dintre cele trei care au reprezentat România la Campionatul Mondial de Robotică, a câștigat marea competiție din Houston, SUA, desfășurată în perioada 20-23 aprilie. „Am scris istorie! Este greu de descris ce simțim în acest moment!Suntem extrem deAfla mai multe!

Ambasadorul Rusiei în România, Valeri Kuzmin, acuză un atetat terorist după incidentul e miercuri în care o maşină s-a izbit în porţile misiunii diplomatice ruse de la Bucureşti, transmite Agenţia TASS. Preşedintele Comitetului de Anchetă rus, Aleksandr Bastrâkin, a dat ordin miercuri direcţiei principale de investigaţii din cadrul acestei structuriAfla mai multe!

Producătorul de sisteme de gips-carton, tencuieli și gleturi Etex Building Performance, parte a Grupului Etex, a demarat o serie de măsuri pentru a veni în sprijinul colegilor refugiați din Ucraina. Astfel, Etex Building Performance România păstrează permanent legătura cu colegii din Ucraina, pentru a le oferi transport, cazare, asistență financiară,Afla mai multe!