EXTERNE

Ministerul Antreprenoratului și Turismului (MAT) este partener al celui mai important eveniment dedicat sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor – Conferința Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor (UIT), care va reuni în perioada 26 septembrie – 14 octombrie a.c., la București, peste 3.000 de invitați de rang înalt, din întreaga lume. PrintreAfla mai multe!

Prințul Charles a fost proclamat astăzi, oficial, Rege al Marii Britanii. El va purta numele de Regele Charles al III-lea. Potrivit procedurilor constituționale și regale, proclamarea a avut loc în Consiliul de Coroană. Peste câteva luni va urma încoronarea ca Rege. Potrivit unui decret al Reginei Victoria din anul 1861,Afla mai multe!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cel mai longeviv monarh din istorie, a murit astă seară, la vârsta de 96 de ani. Fiul său, prințul Charles este noul Rege al Regatului Unit. Palatul Buckingham confirmă moartea Reginei Elisabeta a II-a, după 70 de ani de domnie: „Regina a muritAfla mai multe!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cel mai longeviv monarh din istorie, se află pe moarte. Regina se află sub supraveghere medicală la castelul Balmoral, din Scoția. Toți membrii familiei regale au fost chemați de urgență la Castel iar BBC și-a întrerupt programul normal și a întrat în regimAfla mai multe!

Una dintre cele mai mediatizate clădiri din lume în ultimele decenii a fost conacul Playboy, ce i-a aparținut lui Hugh Hefner. Totuși, activitatea la conac a încetat după moartea lui Hefner din 2017. Hefner s-a stins din viață la vârstă de 91 de ani, la scurt timp după ce tocmaiAfla mai multe!

Biserica Catolică se cutremură după anunțul Papei Francisc. Suveranul Pontif a anunțat că își pregătește demisia din cauza problemelor grave de sănătate care-l împiedică să își ducă la îndeplinire sarcinile papale. Suveranul Pontif a declarat sâmbătă că va fi nevoit din cauza vârstei sale avansate şi a durerilor la genunchiAfla mai multe!

Războiul din Ucraina încaieră și preoții ortodocși ruși și ucrainieni. Un preot ucrainean ortodox a fost lovit cu o cruce de lemn de către un preot ortodox rus.  Incidentul s-a produs în regiunea Vinița la o înmormântare. Preotul rus a sărit să-l bată pe confratele său din Ucraina pentru căAfla mai multe!

Sorin Oprescu a scăpat de pușcăria din România. Judecătorii din Grecia au decis că doctorul Oprescu nu va fi extrădat din cauza condiţiilor de detenție din închisorile din România. Fostul Primar General al Capitalei este liber și își poate trăi bătrânețea în Grecia. Nu va fi extrădat în România pentruAfla mai multe!

Fostul premier al Japoniei, Shinzo Abe, a murit, vineri, la câteva ore după ce a fost împușcat în spate de un atacator în vârstă de 41 de ani. În vârstă de 67 de ani, Shinzo Abe susținea un discurs de campanie în apropierea unei gări de tren din oraşul Nara,Afla mai multe!