Anunţ bombă de la Moscova. Putin ar fi de acord ca România să îşi redobândească teritoriile pierdute în 1940. Asta ar presupune ca Republica Moldova şi Bucovina de Nord să redevină teritoriu românesc. Putin a publicat un articol pe site-ul Kremlinului cu titlul „Ucraina istorică a rușilor și a ucrainenilor”,Afla mai multe!

Îngrijorare la Vatican. Papa Francisc a fost internat de urgenţă, duminică, într-un spital din Roma pentru a fi supus unei itnervenţii chirurgicale. Suveranul Pontif va fi operat la colon, a anunțat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni. Papa a fost internat duminică după-amiază în spitalul Gemelli din Roma. PresaAfla mai multe!

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului  s-a autosesizat în cazul suspendării temporare a activității agenției de turism organizatoare Mouzenidis Travel Greece, care, prin întreruperea prestării serviciilor în perioada 18 iunie-31 iulie 2021, a păgubit 1.303 de români care urmau să își petreacă vacanța în Grecia, cu o sumă totală de aproximativAfla mai multe!

Un fermier din Mexic s-a trezit cu un crater uriaş plin cu apă, în curtea sa. Familia fermeirului a fost evacuată întrucât există riscul prăbușirii casei. Craterul adânc, cu un diametru de 60 de metri, care a apărut sâmbătă, este situat în Santa María Zacatepec, statul Puebla, și are oAfla mai multe!

Hamas a reluat atacul asupra Israelului. Peste 500 de rachete au fost lansate în ultimele 48 de ore din Fîşia Gaza către teritoriile israeliene. Mare parte din acestea au fost distruse în aer de sisteum anti-rachetă al statului Israel. Însă, unele rachete au distrus clădiri şi au provocat morţi şiAfla mai multe!

Benoni Ambăruș devine primul român din istoria bisericii catolice, episcop auxiliar de Roma, aflat în imediata subordine a vicarului Papei Francisc. Românul este unul dintre cei mai tineri episcopi ai Italiei. În urmă cu câteva zile, Papa Francisc a numit pentru prima dată în istorie „figura episcopului auxiliar” care seAfla mai multe!

Donald Trump regăteşte lovitura anului pentru celebrele reţele de socializare care i-au suspendat conturile. Fostul Preşdinte al SUA îşi face propria reţea de socializare. În aproximativ trei luni, Trump va lansa platforma de socializare prorpie care să facă concurenţă Facebook, Twitter, Instagram. Jason Miller, un purtător de cuvânt al campanieiAfla mai multe!