David Popovici, înotătorul momentului pe plan mondial, dublu campion mondial la doar 17 ani, va primi un premiu uriaș din partea Guvernului României. Prim Ministrul României, Nicolae Ciucă a anunțat azi, că va scoate din visteria statului fabuloasa sumă de 1 milion de lei pentru a-l premia pe David Popovici.Afla mai multe!

Simona Halep a defilat joi, în sferturi de finală la turneul de tenis de la Bad Homborg, în partida cu Amanda Anisimova. Românca s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului pe iarbă WTA 250. Simona Halep a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a o învinge pe americancă Afla mai multe!

Canotorii români, medaliați la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au avut parte de o experiență inedită. Sportivii au luat prânzul pe o platformă ce i-a ridicat la 50 de metri înălțime, deasupra unui șantier imobiliar din zona Pipera, București, locul unde se construiește un cartier de locuințe cu o importantăAfla mai multe!

Cosmin Argintaru a devenit duminică, 19 iunie 2022, în premieră, campion RTP, după ce a cucerit turneul RTP 1000 SILVER CUP 2022, învingându-l în finală pe Marin Cucu. Cosmin Argintaru a câștigat primul său titlu RTP din carieră, după cinci victorii reușite pe 19 iunie la turneul RTP 1000 SILVER CUP 2022.Afla mai multe!

Simona Halep a reușit să acceadă în semifinale la Birmingham după ce a învins-o în două seturi pe britanica Katie Boulter, locul 141 WTA. Simona Halep este a doua româncă ce accede azi, în semifinale la Birmingham, după ce și Sorana Cîrstea a obținut biletele pentru semifinale. Halep s-a impusAfla mai multe!