SPORT

Aproape jumătate dintre români urmăresc sport, meciuri și competiții sportive pe smartphone, iar 6 din 10 români se uită la fotbal pe telefonul mobil, potrivit unui sondaj realizat de OPPO pe un eșantion relevant național de 1.376 de respondenți. 35% dintre români au văzut deja peste 10 meciuri de fotbalAfla mai multe!

Canotorii români au scris istorie la Campionatele Mondiale de Canotaj 2022 de la Racice (Cehia), câștigând patru medalii de aur, o performanță fără precedent pentru România. Sportivii români au urcat pe prima poziție a podiumului la probele schif simplu categorie ușoară (LW1x), dublu rame masculin (M2-), dublu vâsle feminin (W2-)Afla mai multe!

Laurențiu Cătălin Slosman a cucerit duminică, 25 septembrie 2022, primul său titlu RTP din carieră, după ce l-a învins în finala turneului RTP 100 CRISTAL CUP 2022 pe Silvestru State. La doi ani de la debutul în circuitul RTP, Laurențiu Slosman a reușit să devină în premieră campion RTP. Desemnat, cap deAfla mai multe!

Mirela Bichigeanu a cucerit duminică 25 septembrie 2022, turneul de tenis RTP 100 CRISTAL CUP 2022, după ce a învins-o în finală pe Marilena Moise, principala favorit a competiției. După un an și trei luni de când a jucat prima sa finală RTP, Mirela Bichigeanu a reușit să devină în premierăAfla mai multe!

Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au luat aurul la Mondialele de Canotal de la Racice, Cehia. Este a doua medalie cucerită de România la Mondialele din Cehia, după aurul cucerit vineri de Ionela Cozmiuc. A doua medalie de AUR pentru România  la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice aAfla mai multe!

Nicholas David Ionel a ratat calificarea în finala turneului ATP Challenger de la Sibiu. Românul a început în forță semifinala cu bosniacul Damir Dzumhur și a încheiat-o catastrofal. Nicholas David Ionel a defilat în primul set pe care l-a câștigat rapid cu 6-0. În setul doi, lucrurile s-au schimbat radical. DupăAfla mai multe!

Ionela Cozmiuc a cucerit vineri, medalia de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice, Cehia, în proba de schif simplu, categorie ușoară. Ionela Cozmiuc a cucerit vineri, primul titlul mondial pentru România la Racice, din Cehia. Campioană Europeană în exercițiu, Ionela Cozmiuc a devenit acum și Campioană MondialăAfla mai multe!

Sezonul 2022/2023 al Ligii I este în plină desfășurare, urmând a se încheia în luna mai a anului viitor. Dacă stagiunea precedentă a consemnat o luptă între cei doi granzi, CFR Cluj și FCSB, care s-a dus până aproape de ultima etapă, sezonul acesta s-ar putea să producă o surprizăAfla mai multe!

Pentru a plasa un pariu de succes, pariorii români trebuie să aleagă o casă de pariuri care este populară în rândul clienților și oferă bonusuri solide jucătorilor. Un moment la fel de important va fi alegerea unei discipline sportive, în cadrul căreia se vor desfășura pariuri. Sportivii români dau rezultateAfla mai multe!