Horia Tecău alături de Kevin Krawietz, s-au calificat vineri, în finala de dublu masculin a turneului de tenis pe piarbă de la Halle, Germania, competiţie dotată cu premii totale de 1,455,925 de euro. Perechea formată din Tecău şi Krawietz, s-a impus în semifinale în faţa perechii formate din Sander Gille şiAfla mai multe!

Austria a câştigat duminică, partida cu Macedonia de Nord, disputată pe stadionul Naţional Arena din Bucureşti. Este prima victorie din istorie pentru Austria la un Campionat European de fotbal. Primul meci disputat în România la un Campionat european de fotbal, a marcat alte două premiere. Macedonia de Nord a jucatAfla mai multe!

Novak Djokovic  a ciucerit duminică,turneul de Mare Şlem de la Roland Garros. Sârbul a revenit dramatic în finala cu grecului Stefanos Tsitsipas, de la 0-2 la seturi. Este pentru a doua oară când Nole cucereşte titlul la Roland Garros după cel câştigat în anul 2016. Liderul ATP a început catastrofalAfla mai multe!

Novak Djokovic a făcut vineri seară, meciul carierei, la Roland Garros. Numărul unu mondial l-a învins în mod spectaculos pe regele zgurii, Rafael Nadal, chiar la turneul unde a făut istorie.  Semifinală colosală la Roland Garros, o semifinală cât o finală. Nadal a început în forţă semifinala, reuşind să seAfla mai multe!

Irina Begu a reușit miercuri, o performanță fabuloasă. Românca s-a calificat în semifinalele probei de dublu, alături de Nadia Podoroska! Irina Begu, singura româncă rămasă în competiţia de la Roland Garros, a reuşit alături de argentiniana Nadia Podoroska, au trecut în sferturi de cuplul Petra Martic/Shelby Rogers. Irina Begu și NadiaAfla mai multe!

Valentin Barbu a devenit pe 6 iunie 2021, în premieră, campion RTP după ce s-a impus în finala turneului RTP 100 GOLD CUP 2021, în faţa lui Valentin Tănăsie. Valentin Barbu, prezent la al treilea turneu RTP din carieră, şi-a adjudecat trofeul RTP 100 după şase victorii într-o singură zi.Afla mai multe!

Luchian Cincu şi Valentin Tănăsie au câştigat duminică, 6 iunie 2021, primul turneu de dublu de categorie RTP 100. Cei doi s-au impus în finală în faţa perechii formate din Laurenţiu Slosmman şi Constantin Porojan. Lucian Cincu şi Valentin Tănăsie s-au impus în pirmul meci contra perechii formate din Cosmin Neamţu/FlorinAfla mai multe!