SPORT

Victorie uluitoare reuşită de România în primul meci disputat la Euro 2024, în Grupa E, contra Ucrainei. Tricolorii nu au avut milă de adversari, pe care i-au învins cu scor de neprezentare. Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie superbă la Campionatul European de fotbal – EUROAfla mai multe!

Nemții au defilat în primul meci de la Euro 2024, desfășurat la Munchen, contra Scoției. Germania s-a impus cu 5-1, toate cele șase goluri ale partidei fiind marcate de jucătorii nemți. Germania a început în forță Campionatul European de Fotbal, competiție pe care o și găzduiește. Încă din minutul 10,Afla mai multe!

Gabriel Cristian Liahovici a cucerit duminică, 2 iunie 2024, turneul RTP Premium Gold, competiție găzduită de Elite Tenis Club din Pantelimon. Fostul lider RTP s-a impus în finală în fața lui Sorin Țicu. Gabriel Liahovici, desemnat al cincilea favorit al turneului RTP Premium, și-a trecut în palmares cel de-al optulea trofeulAfla mai multe!

Liviu Tonț a devenit în premieră campion RTP, după ce duminică 26 mai 2024, s-a impus în fața lui Alin Cristian Păroiu, în finala turneului RTP 100 Luchian Cincu Trophy, competiție desfășurată la Elite Tenis Club din Pantelimon. Liviu Tonț a cucerit a doua ediție a turneului RTP 100 Luchian CincuAfla mai multe!

Sportul profesionist a devenit un adevarat fenomen la nivel global, reprezentand si un model de business de succes in cele mai multe cazuri. Ligile majore din sporturile urmarite la nivel mondial ating mereu audiente record la posturile de televiziune unde sunt transmise, lucru valabil si pentru sporturile practicate in Australia.Afla mai multe!

Timpul pana cand incepe Campionatul European de Fotbal editia 2024 este tot mai scurt, asa ca majoritatea romanilor iubitori ai acestui sport sunt nerabdatori sa isi sustina reprezentativa. Echipa nationala de fotbal a Romaniei este calificata, asa ca suntem siguri ca toti romanii vor urmari cu sufletul la gura meciurileAfla mai multe!