SPORT

Noua Românie va aniversa cei opt ani de la înființare, într-un mod inedit, îndemând românii să facă mișcare. Pe 17 iunie 2023, PNR și Asociația Romanian Tenis Premium vor organiza turneul de tenis PNR OPEN CUP. Acesta este o inițiativă care încurajează românii să facă sport și să adopte unAfla mai multe!

Simona Halep este atacată în propia țară. Jurnalistul Andrei Nourescu nu crede în inocența româncei. Acesta o ironizează pe Halep declarând că în papanași nu găsești ruxadustat. Andrei Nourescu s-a declarat indignat că toată lumea o apără pe Simona Halep în scandalul de dopaj. ”Știi ce nu înțeleg și îmiAfla mai multe!

România a defilat la Campionatele Europene de canotaj de la Bled din Slovenia și se întoarce acasă cu cinci medalii de aur și una de argint. Echipajul format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria-Ştefania Petreanu a luat aurulAfla mai multe!

Simona Halep este lovită din toate părțile de Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis care sapă în trecutul româncei pentru a o înfunda cât mai tare și să se asigure că va primi suspendarea maximă. ITIA vrea so o distrugă definitiv pe Simona Halep, fostă numărul unu mondial și câștigătoare aAfla mai multe!