Anastasia Tertici a câştigat duminică, 18 octombrie, turneul de tenis RTP 250 TENIS CUP 2020, desfăşurat la MG Sport Club din Bucureşti. A fost ultimul turneu organizat în anul 2020 în cadrul circuitului Romanian Tenis Premium.  Anastasia Tertici a debutat cu succes în circuitul RTP.  A reuşit să plece acasă cu trofeulAfla mai multe!

Ionuţ Adrian Oancea a devenit duminică, campion RTP 500, după ce adversarul său, Răzvan Orlando Negru a abandonat în primul set la scorul de 3-1, 4-0, 40, din cauza unei accidentări la piciorul drept. Ionuţ Adrian Oancea a reuşit dubla după ce profitat de accidentarea a doi adversari. În semifinale, înAfla mai multe!

Ştefan Sandache a devenit duminică, primul jucător RTP care câştigă două turnee RTP în anul 2020. Bucureşteanul l-a învins în finala turneului RTP 1000 Bucureşti OPEN 2020 pe Florin Boboc din Piteşti. Ultimul turneu de categorie RTP 1000 din anul 2020 a reunit la start 30 de jucători. Învingător a ieşitAfla mai multe!

Simona Halep a bifat duminică, prima victorie la Roland Garros, turneu unde românca este principală favorită la cştigarea celebrei competiţii franceze. Simona Halep, după un început ezitant de meci, a reuşit o revenire incredibilă de la scorul de 2-4 în primul set. După ce s-a impus cu 6-4 în primulAfla mai multe!

Simona Halep a reuşit duminică, o revenire incredibilă în primuzl set al primului meci disputat la Roland Garros 2020. Românca, principală favorită la turneul din Capitala Franţei, a fost condusă cu 3-1 şi 4-2, de către iberica Sara Sorribes Tormo dar Halep a întors soarta setului în favoarea sa. SimonaAfla mai multe!