Romanian Tenis Premium a organizat în anul 2020, un număr record de turnee de tenis pentru jucătorii amatori din România. 21 turnee la simplu masculin, patru turnee la simplu feminin şi un turneu la dublu masculin, adică un total de 26 de turnee RTP. Circuitul de simplu masculin al RTPAfla mai multe!

Scandal la Europenele de Gimnastică din Turcia. Arbitrele din finala de la sol au furat medalia de aur care trebuia acordată româncei. Au dat aurul unei jucătoare din Turcia. Larisa Iordache a evoluat peste turcoaică care primise 13,100 iar românca 13,050. Antrenorii români au făcut contestaţie şi a reuşit săAfla mai multe!

Simona Geanina Radiș, în vârstă de 21 de ani, a fost desemnată The Rising Star (Steaua în Ascensiune) a lunii decembrie 2020 de către World Rowing, Federația Mondială a Canotajului. Simona Radiș a obținut anul acesta 2 medalii de aur la competiții extrem de importante alături de colega ei dinAfla mai multe!

Înainte de a paria, reflectați Decizia de a paria se ia deseori în urma unei analize, respectând o anumită metodă sau un studiu realizat anterior. Odată ce decizia este luată vine cea legată de banii care vor fi pariați: Ce sumă trebuie pariată în ​​total? Un parior cu mai multăAfla mai multe!

Jocurile de noroc presupun asumarea de riscuri. Când faceți un pariu și așteptați rezultatul, puteți simți experiența copleșitoare. În acele secunde, observați cât de repede vă bate inima și cum vă curge sângele prin vene. Există o mare probabilitate de a pierde sau de a câștiga, ceea ce vă dăAfla mai multe!

Echipa naţională de fotbal a României s-a calificat marţi seară, la Campionatul European de fotbal pentru tineret din anul 2021, după ce a terminat la egalitate cu Danemarca, 1-1. Tricolorii antrenaţi de Adrian Mutu, au obţinut egalul care i-a calificat pentru a doua oară consecutiv la EURO U21 Selecţionata Under-21Afla mai multe!