POLITICĂ

Partidul Noua Românie exprimă întregul său sprijin și solidaritate față de profesorii din învățământul preuniversitar care au hotărât să intre în grevă generală în semn de protest față de condițiile precare de muncă, salarizare inadecvată și subfinanțarea cronică a sistemului de învățământ. Considerăm că profesorii sunt fundamentali în dezvoltarea șiAfla mai multe!

Ai simțit vreodată că nu ești ascultat sau reprezentat la nivel european? Ai idei și viziuni pentru o Europă mai justă, mai prosperă și mai unită? Vrei să faci parte dintr-un partid politic dedicat schimbării și progresului? Dacă da, atunci Partidul Noua Românie te invită să te alături echipei noastreAfla mai multe!

În istoria României, au existat momente de cotitură care au schimbat cursul politicii și societății. Unele dintre aceste momente au fost prevăzute de profeții și viziuni care au cutremurat națiunea. Acum, există o nouă profetie care susține că România va fi condusă de un lider puternic, care va conduce cuAfla mai multe!

Partidul Noua Românie invită românii serioși și curajoși, dornici de schimbare, să devină membrii PNR și să candideze în alegerile din anul 2024. Dacă sunteți în căutarea unui partid care să reprezinte cu adevărat interesele cetățenilor și să lupte împotriva corupției și a nepotismului, atunci Partidul Noua Românie este alegereaAfla mai multe!

Partidul Noua Românie condamnă atitudinea publică manifestată de Klaus Iohannis, în cadrul declarației de presă susținută la reuniunea B9 de la Varșovia, cu privire la situația Canalului Bâstroe. În loc să ceară explicații oficialilor din Ucraina pentru lucrările de dragare care au dus la adâncirea canalului Bâstroe pentru ca acesta săAfla mai multe!

În anul 2024 vor fi organizate în România, toate alegerile, începând cu europarlamentarele, localele, apoi prezidențialele și parlamentarele. Dacă un partid vrea să candideze la toate alegerile în anul 2024, trebuie să adune un milion de senături. Din acest motiv, multe partide rămân înființate doar pe hârtie întrucât nu auAfla mai multe!

Klaus Iohannis a fost umilit de Ambasadorul Austriei la București. Președintele României  avut marți o întrevedere cu ambasadorii țărilor UE la București, însă la această reuniune Ambasadorul Austriei nu a venit. După ce au blocat accederea României și Bulgariei la Schengen, Austria continuă să ne umilească la nivel înalt. Marți,Afla mai multe!

Președintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu cere public, demisia lui Klaus Iohannis din funcția de Președinte al României cât și demisia întregului Guvern condus de Nicolae Ciucă pentru eșecul înregistrat în Consiliul JAI de la Bruxelles, unde Austria a blocat aderarea României la Schengen. ”După 11 ani de așteptări, promosiuniAfla mai multe!