Prima femeie aleasă în funcţia de Preşedinte al Senatului României este Anca Dragu, nimeni alta decât ministra de finanţe din Guvernul Cioloş care s-a opus creşterii salariului minim de la 1 ianuarie 2016. Anca Dragu a spus în decembrie 2015 că românii să muncească pe doi lei la fel caAfla mai multe!

Noua Românie a devenit cea de-a 14-a forţă politică din România, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. PNR mulţumeşte tuturor românilor care au acordat votul candidaţilor Noua Românie şi îi asigură că nu renunţăm. Continuăm să luptăm pentru a schimba lucrurile în România. Biroul Electoral Central a anunţat joi, rezultateleAfla mai multe!

Partidul Noua Românie va desfiinţa în mod legal, toate pensiile speciale din România. Acordarea pensiilor se va face în baza contributivităţii fiecărui cetăţean. Niciun român nu este mai special decât altul. Toţi sunt cetăţeni de acelaşi rang, cu drepturi egale. PNR va modifica integral legislaţia naţională cu privire la sistemulAfla mai multe!

 Iohannis a fost umilit în ultimul hal. Preşedintele României este catalogat drept un „jalnic profesor”. Marcel Ciolacu lansează o serie de acuzații extrem de grave la adresa Președintelui. Într-o postare pe pagina personală de facebook, Marcel Ciolacu reacționează dur după conferința lui Klaus Iohannis. Liderul interimar al PSD la criticat aspru peAfla mai multe!

Sebastian Popescu, medicul veterinar care în 2019 a devenit cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie, intră în cursa pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Sebastian Popescu, Preeşdinte al Partidului Noua Românie, a decis să candideze pentru funcţia de Primar General al Capitalei. Vrea să pună capăt mandatului luiAfla mai multe!

Klaus Iohannis și Ludovic Orban sunt puși la colț. Cei doi sunt acuzaţi că ţepuiesc firmele româneşti şi că le sabotează în plină pandemie de covonavirus. Acuzații fără precedent la adresa lui Iohannis şi Orban cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale și parlamentare. Social democrații au intrat într-un războiAfla mai multe!

Partidul Noua Românie aniversează azi, cinci ani de la înfiinţare. PNR, primul şi singurul partid din România, creat de la zero de către tineri care nu au mai făcut politică, a reuşit în toţi aceşti cinci ani, să se ţină de cuvânt. A rămas partid curat, a refuzat toate alianţeleAfla mai multe!

Klaus Iohannis a pierdut îndrederea majorităţii românilor doar jumătate de an de la câştigarea celui de-al doilea mandat de Preşedinte al României. Potrivit celui mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS, 52% dintre români au o părere foarte proastă despre Iohannis. În timp ceAfla mai multe!