POLITICĂ

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi-a anunţat joi seara demisia din funcţie în urma scandalului de plagiat iscat în jurul său. Liderul PNL și-a anunțat demisia printr-o postare pe facebook. Am decis, din proprie inițiativă, să demisionez din funcția de ministru al educației. A fost o șansă și o onoare pentruAfla mai multe!

În urmă cu șapte ani, pe 15 iunie 2015, Tribunalul București a decis înființarea Partidului Noua Românie, fondat de patru tineri care nu au mai fost în alte partide.  De șapte ani, Noua Românie luptă pentru o schimbare în toată țara, pentru toți românii. De șapte ani, sperăm că putemAfla mai multe!

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut vineri, 10 iunie 2022, o întrevedere cu Președintele Ungariei, Katalin Novák, în marja Summitului Formatului București 9, desfășurat la București. Iohannis a reiterat felicitările sale cu ocazia preluării oficiale a mandatului de Președinte al Ungariei, la 10 mai 2022, exprimându-și deplina disponibilitate pentru aprofundareaAfla mai multe!

Organizația PNR Satu Mare s-a mărit azi, 26 mai 2022, cu 7 noi membri, astfel că a devenit prima organizație locală a Partidului Noua Românie care atinge un astfel de prag.  Grațe implicării echipei Biroului Executiv Local format din Felicia Lujerdean – Președinte, Anabella Purgui – Vicepreședinte, Cornel Marincat –Afla mai multe!

Partidul Noua Românie a ajuns la 50 de Organizații Locale, la circa șapte ani de la înființare. PNR Bistrița este Organizația cu numărul 50 a Partidului Noua Românie, cea de-a cincea înființată în anul 2022 și prima structură locală din județul Bistrița Năsăud. Președintele PNR, Sebastian Popescu, a declarat pentru exclusivNEWS.roAfla mai multe!

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur – PNL, a fost filmat în timp ce spunea că vrea să scape de problema refugiaților, profitând că aceștia vor să plece la Cluj sau București. “Suntem bucuroși să SCĂPĂM DE EI! Că au preferințe, unii la Cluj, alții la București. Să-i ia ăștia careAfla mai multe!

Partidul Noua Românie are de azi, 2 martie 2022, Organizaţie locală în Municipiul Tîrgu Mureş din Judeţul Mureş. Este cea de-a 45-a Organizaţie Locală a Partidului Noua Românie. Prima Organizaţie locală a Partidului Noua Românie din judeţul Mureş, prinde de azi contur. Organizaţia PNR Tîrgu Mureş, prima structură locală înfiinţatăAfla mai multe!

Partidul Noua Românie solicită Guvernului României adoptarea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru plafonarea preţului la utilităţi. Românii şi firmele nu mai pot să achite facturi umflate şi cu 500%. Dacă nu se acţionează rapid, România intră într-un blocaj economic de proporţii iar milioane de români nu îşi vor mai puteaAfla mai multe!

Medicul Flavia Groşan se pregăteşte de politică. Pneumologul orădean îşi mainfestă public susţinerea şi aprecierea pentru un lider al unui partid politic cu nume de metal preţios. Flavia Goşan, devenită cunoscută în toată ţara după ce a fost atacată public de jurnalistul Radu Tudor, care a făcut-o nebună, profită deAfla mai multe!

Partidul Noua Românie se opune introducerii certificatului verde ca şi condiţie obligatorie pentru ca românii să poată merge la muncă. O astfel de decizie este inacceptabilă într-un stat democratic. PNR nu este de acord cu condiţionarea accesului la muncă de un certificat verde care defapt este un instrument de constrângereAfla mai multe!