Partidul Noua Românie împlineşte azi, 17 iunie 2021, şase ani de la înfiinţare. Pe 17 iunie 2015, Tribunalul Bucureşti a decis înfiinţarea PNR, primul partid din România creat de la zero, de către Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu. Pentru prima dată în România, la 25 de aniAfla mai multe!

Celebra senatoare Diana Şoaşoacă a fost exclusă miercuri, din Alianţa pentru Unirea Românilor. La doar două luni de la alegeri, începe să se aleagă praful de revelaţia alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. Tot azi, a mai fost exclus din AUR şi un deputat condamnat penal pentru loviri şi judecat pentruAfla mai multe!

Steaua senatoarei Şoşoacă îşi pierde strlucirea după ce s-a rupt lanţul de iubire cu Simion. Zilele „alesului neamului” sunt numărate în partidul cu nume de metal preţios. George Simion se pregăteşte să o dea afară pe Diana Șoșoacă în speranţa că partidul său va intra la guvernare. Ion Cristoiu credeAfla mai multe!

Noua Românie lansează azi, campania naţională „Vreau să fiu noul lider al României”, prin intermediul căreia vrea să recruteze şi pregătească, cel puţin 1000 de tineri care să devină noii lideri ai României. Timp de 1000 de zile, începând de azi, 1 februarie 2021 şi până în 10 octombrie 2023,Afla mai multe!

PNR şi-a ales noua conducere naţională, de Ziua Micii Uniri. Noua Românie are de azi patru noi vicepreşedinţi naţionali, o nouă Comisie Naţională de Etică şi Arbitraj şi un Statut şi Program Politic, modificate.  Adunarea Generală a Partidului Noua Românie, desfăşurată de Ziua Micii Uniri, la Sediul PNR din Bucureşti,Afla mai multe!

Prima femeie aleasă în funcţia de Preşedinte al Senatului României este Anca Dragu, nimeni alta decât ministra de finanţe din Guvernul Cioloş care s-a opus creşterii salariului minim de la 1 ianuarie 2016. Anca Dragu a spus în decembrie 2015 că românii să muncească pe doi lei la fel caAfla mai multe!

Noua Românie a devenit cea de-a 14-a forţă politică din România, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. PNR mulţumeşte tuturor românilor care au acordat votul candidaţilor Noua Românie şi îi asigură că nu renunţăm. Continuăm să luptăm pentru a schimba lucrurile în România. Biroul Electoral Central a anunţat joi, rezultateleAfla mai multe!

Partidul Noua Românie va desfiinţa în mod legal, toate pensiile speciale din România. Acordarea pensiilor se va face în baza contributivităţii fiecărui cetăţean. Niciun român nu este mai special decât altul. Toţi sunt cetăţeni de acelaşi rang, cu drepturi egale. PNR va modifica integral legislaţia naţională cu privire la sistemulAfla mai multe!

 Iohannis a fost umilit în ultimul hal. Preşedintele României este catalogat drept un „jalnic profesor”. Marcel Ciolacu lansează o serie de acuzații extrem de grave la adresa Președintelui. Într-o postare pe pagina personală de facebook, Marcel Ciolacu reacționează dur după conferința lui Klaus Iohannis. Liderul interimar al PSD la criticat aspru peAfla mai multe!