Klaus Iohannis s-a declarat îngrijorat despre situaţia pandemică din România. Preşedintele spune că este o catastrofă faptul că azi au murit cei mai mulţi români din cauza noului coronavirus. „Sunt foarte îngrijorat, recunosc, am primit datele de astăzi despre pandemie. Avem aproape 15.000 de cazuri. Din păcate, avem peste 330Afla mai multe!

Partidul Noua Românie solicită Ministerului Sănătăţii să anuleze ordinul prin care s-a dispus suspendarea pentru o lună de zile a internărilor şi a intervenţiilor chirurgicale care nu reprezintă urgenţe. Prin acest ordin, Guvenrul României încalcă dreptul constituţional al românilor cu privire la accesul la servicii medicale. Preşedintele Noua Românie, SebastianAfla mai multe!

Klaus Iohannis a declarat miercuri, în Slovenia, că nu se grăbeşte să cheme partidele la consultări pentru că acestea s-au bucurat „nemotivat” de căderea Guvernului Cîţu şi aşteaptă ca politicienii să revină cu picioarele pe pământ. Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 6 octombrie 2021, declarații de presă înAfla mai multe!

 Florin Cîțu a susâinut sâmbătă, la Palatul Victoria, o conferinţă de presă unde a răspuns la întrebările jurnaliştilor cu privire la faptul că în 2000 a fost arestat două zile în SUA pentru că a fost prins breat/drogat la volan. La două zile după apariţia în presa românească, a întreguluiAfla mai multe!

Liviu Dragnea a lansat acuzatii devastatoare la adresa Preşedintelui României. La scurt timp după ce a fost eliberat condiţionat, fostul lider PSD îl acuză pe Iohannis de dictatură feroce. „Acum România este sub dictatură. Voi reveni în politică dacă o să reușesc să răspund la 2 întrebări, dacă am cuAfla mai multe!

Partidul Noua Românie împlineşte azi, 17 iunie 2021, şase ani de la înfiinţare. Pe 17 iunie 2015, Tribunalul Bucureşti a decis înfiinţarea PNR, primul partid din România creat de la zero, de către Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu. Pentru prima dată în România, la 25 de aniAfla mai multe!

Celebra senatoare Diana Şoaşoacă a fost exclusă miercuri, din Alianţa pentru Unirea Românilor. La doar două luni de la alegeri, începe să se aleagă praful de revelaţia alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. Tot azi, a mai fost exclus din AUR şi un deputat condamnat penal pentru loviri şi judecat pentruAfla mai multe!

Steaua senatoarei Şoşoacă îşi pierde strlucirea după ce s-a rupt lanţul de iubire cu Simion. Zilele „alesului neamului” sunt numărate în partidul cu nume de metal preţios. George Simion se pregăteşte să o dea afară pe Diana Șoșoacă în speranţa că partidul său va intra la guvernare. Ion Cristoiu credeAfla mai multe!