POLITICĂ

În urmă cu 9 ani de zile, se înființa în România, primul partid creat de tineri neafiliați politic, primul partid din România care nu primea și nici nu primește, membri din alte partide politice. Astăzi, 17 iunie 2024, marcăm cu mândrie aniversarea de 9 ani de la înființarea Partidului NouaAfla mai multe!

Partidul Noua Românie și-a desemnat sâmbătă, 20 aprilie 2024, candidatul la funcția de Președinte al României. În cursa internă au participat doi membri PNR: Sebastian Popescu și Cristian Badea. Primul tur al alegerilor prezidențiale va fi pe 15 septembrie 2024. Candidatul PNR la prezidențiale a fost desemnat în cadrul AdunăriiAfla mai multe!

Partidul Noua Românie va avea candidat la alegerile prezidențiale din anul 2024. PNR își va desemna candidatul la funcția de Președinte al României, în data de 20 aprilie 2024, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a PNR. Președintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu, în baza Articolului 22, Alineatul 7, din Statutul PNR,Afla mai multe!

Președintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu, lansează acuzații dure la adresa premierului Ciolacu, după ce în ședința de Guvern de vineri, a fost adoptată OUG cu privire la comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Președintele PNR susține că OUG adoptată de Guvernul Ciolacu blochează 95% din partidele politice din România,Afla mai multe!

Partidul Noua Românie este de partea fermierilor și transportatorilor din România. Revendicările lor sunt legitime. Guvernul Ciolacu distruge agricultura si falimentează firmele de transport rutier. Partidul Noua Românie (PNR) exprimă astăzi solidaritatea sa totală față de fermierii și transportatorii din România, care au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumireaAfla mai multe!

Președintele Partidului Noua Românie face valuri pe cea mai mare rețea de socializare din lume. În doar 48 de ore, cu un singur video, Sebastian Popescu a adunat peste un milion de vizualizări. Este cea mai spectaculoasă creștere a unui politician din România.  Sebastian Popescu bagă frica în politcieni, dupăAfla mai multe!

Parlamentul României ne-a oferit, din nou, o mostră a ceea ce înseamnă „aleșii neamului”. Adică, cetățeni care, în urma promisiunilor electorale (cele mai multe populiste și propagandistice!), au ales să acorde încredere unui partid politic sau altuia, unui om politic sau altuia, cu speranța că odată ajunși în Parlament îșiAfla mai multe!

Partidul Noua Românie solicită în mod public, primului ministru Marcel Ciolacu, să abroge Hotărârea de Guvern nr 1215 din 29 noiembrie 2023 care prevede ca deplasarea românilor cu mașina personală să se facă în limita a 6500 kilometri pe an. Această decizie este abuzivă, neconstituțională și încalcă dreptul la liberăAfla mai multe!