POLITICĂ

În anul 2024 vor fi organizate în România, toate alegerile, începând cu europarlamentarele, localele, apoi prezidențialele și parlamentarele. Dacă un partid vrea să candideze la toate alegerile în anul 2024, trebuie să adune un milion de senături. Din acest motiv, multe partide rămân înființate doar pe hârtie întrucât nu auAfla mai multe!

Klaus Iohannis a fost umilit de Ambasadorul Austriei la București. Președintele României  avut marți o întrevedere cu ambasadorii țărilor UE la București, însă la această reuniune Ambasadorul Austriei nu a venit. După ce au blocat accederea României și Bulgariei la Schengen, Austria continuă să ne umilească la nivel înalt. Marți,Afla mai multe!

Președintele Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu cere public, demisia lui Klaus Iohannis din funcția de Președinte al României cât și demisia întregului Guvern condus de Nicolae Ciucă pentru eșecul înregistrat în Consiliul JAI de la Bruxelles, unde Austria a blocat aderarea României la Schengen. ”După 11 ani de așteptări, promosiuniAfla mai multe!

Nicolae Ciucă l-a sunat miercuri seară pe cancelarul Austriei, Karl Nehammer pentru a-i cere să nu se mai opună aderării României la spaţiul Schengen. „Premierul Nicolae Ciucă a reiterat solicitarea României de intrare în Schengen şi toate argumentele care au fost repetate şi zilele trecute. În acelaşi timp, premierul românAfla mai multe!

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi-a anunţat joi seara demisia din funcţie în urma scandalului de plagiat iscat în jurul său. Liderul PNL și-a anunțat demisia printr-o postare pe facebook. Am decis, din proprie inițiativă, să demisionez din funcția de ministru al educației. A fost o șansă și o onoare pentruAfla mai multe!

În urmă cu șapte ani, pe 15 iunie 2015, Tribunalul București a decis înființarea Partidului Noua Românie, fondat de patru tineri care nu au mai fost în alte partide.  De șapte ani, Noua Românie luptă pentru o schimbare în toată țara, pentru toți românii. De șapte ani, sperăm că putemAfla mai multe!

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut vineri, 10 iunie 2022, o întrevedere cu Președintele Ungariei, Katalin Novák, în marja Summitului Formatului București 9, desfășurat la București. Iohannis a reiterat felicitările sale cu ocazia preluării oficiale a mandatului de Președinte al Ungariei, la 10 mai 2022, exprimându-și deplina disponibilitate pentru aprofundareaAfla mai multe!

Organizația PNR Satu Mare s-a mărit azi, 26 mai 2022, cu 7 noi membri, astfel că a devenit prima organizație locală a Partidului Noua Românie care atinge un astfel de prag.  Grațe implicării echipei Biroului Executiv Local format din Felicia Lujerdean – Președinte, Anabella Purgui – Vicepreședinte, Cornel Marincat –Afla mai multe!

Partidul Noua Românie a ajuns la 50 de Organizații Locale, la circa șapte ani de la înființare. PNR Bistrița este Organizația cu numărul 50 a Partidului Noua Românie, cea de-a cincea înființată în anul 2022 și prima structură locală din județul Bistrița Năsăud. Președintele PNR, Sebastian Popescu, a declarat pentru exclusivNEWS.roAfla mai multe!