Eveniment mare în familia Angelei Rusu. Rebeca a împlinit 18 ani și a fost serbată cu mare fast: trei petreceri și un cadou pe măsură! Pentru că se pregătește să ia permisul peste două luni,  artista a considerat că o mașină sport ar fi cea mai potrivită.  O dată serbeazăAfla mai multe!

”Stau câteodată și mi aduc aminte ce vremi și ce oameni mai erau în părțile noastre pe când începusem și eu a mă ridica băiețaș la casa părinților mei”, spunea Ion Creangă în începutul povestirilor lui din perioada copilăriei. Cu aceeași bucurie și nostalgie, au povestit și cei 8 săteni,Afla mai multe!

„Bomba de energie”, așa cum este supranumită prezentatoarea jurnalului Observator Matinal, difuzat de luni până vineri, la Antena 1, s-a distrat weekendul trecut pe litoral. Iuliana Pepene a lăsat aglomerația din Capitală și a dat o fugă până la mare, unde s-a relaxat, a făcut plajă și s-a bălăcit înAfla mai multe!

Actori de mare succes în Turcia, dar și peste hotare, Murat Ünalmıș și Uğur Güneș, cunoscuți din seriale precum „Mă numesc Züleyha”, nu și-au găsit încă perechile potrivite. Cei doi burlaci joacă în drama istorică „Seddülbahir: între zidurile mării”, de la TVR 1 (luni-joi, ora 21.10). De la iubirea obsesivăAfla mai multe!

O poveste de dragoste ca-n filme, între „Braț de oțel” și „Fericita”, încununată de o nuntă de basm. Ibrahim Çelikkol, actorul principal al seriei „Seddülbahir: între zidurile mării”, are acum o frumoasă familie. Fostul fotomodel este soldatul Mehmet Çevus în drama istorică de la TVR 1 (luni-joi, ora 21.10). ActorulAfla mai multe!

Iancu Sterp a răbufnit după ce a pierdut în mod ciudat, finala Survivor România. Considerat marele favorit al competiţiei de la Kanal D, Iancu iese la atac şi spune că a fost dezavantajat. Iancu Sterp a avut prima reacție după ce a pierdut la limită finala Survivor România. Acesta spuneAfla mai multe!