Este pentru a doua oară când superba vilă aflată în Piața Romană, nr.3, găzduiește al doilea eveniment al brandului vestimentar BSB. Miercuri 18 mai, la summer brunch-ul din locația BSB și-au făcut prezența crema vedetelor din România: Ilinca Vandici, Laura Giurcanu, Alexia Eram, Otilia Billionera, Roxana Ciuhulescu, Lili Sandu, DianaAfla mai multe!

Săptămâna Eurovision a început, oficial, în Italia, capitala ESC 2022, odată cu ceremonia de deschidere a concursului. Delegațiile țărilor participante au defilat pe covorul turcoaz, lung de 200 metri, și s-au întâlnit cu jurnaliștii prezenți la eveniment. Odată cu ridicarea restricțiilor, artiștii, jurnaliștii și fanii au sărbătorit din nou, laolaltă,Afla mai multe!

Încrederea este baza relației medic-pacient. Deși tehnologia a avansat, iar clinicile sunt din ce în ce mai moderne, pacienții încă au rețineri când trebuie să își aleagă medicul. Însă, atunci când știu că au făcut alegerea potrivită, rămân fideli așa cum este și cazul Amaliei Năstase care este consecventă șiAfla mai multe!

Vlăduța Lupău este invitata lui Mihai Morar în episodul cu numărul 64 al podcastului „Fain & Simplu”. Realizatorul podcastului, Mihai Morar, își invită urmăritorii să fie martorii unei discuții sincere, „povestea reală a fetei cu care a ajuns să petreacă toată România”. Vlăduța Lupău este, de departe, una dintre celeAfla mai multe!

În această seară, de la 22:30, cinci concurenți intră în „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, aceștia sunt pregătiți să își pună la contribuție spontaneitatea, agilitatea amintii și cunoștințele de vocabular. Dan Negru mărturisește, în debutul ediției din această seară, că în cei 25 de ani de carieră în televiziune, esteAfla mai multe!

După o lună petrecută în Elveția, Anda Adam și Joseph s-au întors în România. Cei doi se pregătesc de deschiderea clubului din Cuj, care este programată la final de martie.  Diamond Club se va deschide pe data de 30 martie și va fi cel mai tare loc de distracție dinAfla mai multe!

Episodul şapte al reality show-ului produs de Pro TV, Survivor România 2022, s-a lăsat cu scandal şi puţin a lipsit ca doi concurenţi să se ia la bătaie. Competiţia Survivor România 2022 încinde spiritele între Faimoşi şi Războinici iar dublarea premiului la 100.000 de euro, face ca nervii concurenţilor săAfla mai multe!

Vedeta Antena 3, Mircea Badea a avut o răfuială cu poliţia în toiul nopţii. Realizatorul TV a spus că data viitoare îl va chema pe Arafat. Mircea Badea a relatat joi seară, în direct la Antena 3, în timpul pasei cu Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, cum a fost opritAfla mai multe!