SHOWBIZ

Ediția Chefi la cuțite de aseară a fost cu siguranță una pe care Chef Cătălin Scărlătescu nu o va uita! Simpaticul jurat s-a aflat în centrul unor momente unice în istoria show-ului culinar: după nouă sezoane în care a avut statutul de burlac al juriului, în ediția 10 a sezonuluiAfla mai multe!

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, aduce în faţa telespectatorilor 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie. Printre aceştia se numără şi perechea Rona Hartner şi Johny Romano sau TuşaAfla mai multe!

S-a rupt lanțul de iubire dintre Simona Halep și Toni Iuruc. La nici un an de la cununia civilă, cei doi au decis să divorțeze. Contactat din nou de FANATIK,, Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați,Afla mai multe!

Noul sezon al competiției gastronomice de la Antena 1 abundă în surprize și noutăți, iar invitații speciali, care se prezintă în fața Chefilor cu preparate gătite chiar de ei, nu lipsesc din rețeta show-ului. Astfel, de-a lungul audițiilor pe nevăzute din sezonul 10 Chefi la cuțite, telespectatorii îi vor puteaAfla mai multe!

Naomi Hedman i-a cucerit prin curajul ei pe jurații Splash! Vedete la apă, așa cum i-a cucerit cu talentul ei muzical pe jurații de la X Factor România în urmă cu doi ani. Pe de altă parte, la antrenamente, artista a avut un moment în care a clacat și aAfla mai multe!

Maria Constantin a suferit un atac de panică în timp ce își pregătea săritura pentru cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, ce va avea premiera pe 11 august, de la 20:30, la Antena 1.  Cântăreața are frică de adâncime, însă, și de înălțime, iar în searaAfla mai multe!

Teoretic rivale în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă“, în realitate, surorile Odagiu s-au comportat ca o echipă. Actrițele s-au susținut atât la antrenamente, cât și înainte de săritura pregătită intens pentru cel mai răcoritor show al verii. Ana Odagiu i-a impresionat pe toţi cei prezenţi la bazinul olimpic deAfla mai multe!