Alexandra Ungureanu a plecat pe Drumul Împăraților alături de mama ei. Cu multe scenarii în minte și așteptări de toate felurile, artista se considera oarecum pregătită pentru ce avea să se întâmple în Asia Express, mai ales că a urmărit toate cele trei sezoane de până acum. „Orice scenariu mi-amAfla mai multe!

Dezvăluire de senzație făcută în această dimineață de designerul Florin Burescu, în emisiunea „Frătzi află tot”, difuzată în fiecare vineri dimineață, la Metropola TV. Invitat de prezentatoarea Andreea Frățilă să comenteze unul dintre story-urile postate de celebrul vlogger, designerul Florin Burescu și-a amintit de o discuție pe care a avut-oAfla mai multe!

Eveniment mare în familia Angelei Rusu. Rebeca a împlinit 18 ani și a fost serbată cu mare fast: trei petreceri și un cadou pe măsură! Pentru că se pregătește să ia permisul peste două luni,  artista a considerat că o mașină sport ar fi cea mai potrivită.  O dată serbeazăAfla mai multe!

”Stau câteodată și mi aduc aminte ce vremi și ce oameni mai erau în părțile noastre pe când începusem și eu a mă ridica băiețaș la casa părinților mei”, spunea Ion Creangă în începutul povestirilor lui din perioada copilăriei. Cu aceeași bucurie și nostalgie, au povestit și cei 8 săteni,Afla mai multe!

„Bomba de energie”, așa cum este supranumită prezentatoarea jurnalului Observator Matinal, difuzat de luni până vineri, la Antena 1, s-a distrat weekendul trecut pe litoral. Iuliana Pepene a lăsat aglomerația din Capitală și a dat o fugă până la mare, unde s-a relaxat, a făcut plajă și s-a bălăcit înAfla mai multe!