SHOWBIZ

Concertul artistei, o adevărată desfășurare de forțe pe Wembley. Andra a cântat pentru 13.000 de români la Londra, păzită de 60 de bodyguarzi. Ziua de 17 martie a fost cel mai frumos mărțișor pentru doamnele și domnișoarele aflate în Londra. Andra a susținut un concert de zile mari pe OVOAfla mai multe!

Lynne a prezentat tendințele sezonului primăvară-vară 2024 în cadrul unui show propriu organizat pe 29 februarie, în Capitală. Fashion Show-ul s-a remarcat prin cele 7 tematici  propuse de stiliștii Lynne în acest sezon: jeans, leather & prints, masculine, night out, romance, love for red și safari, fiecare dintre ele conceputăAfla mai multe!

Pregătirea pentru o testare a vederii este importantă, pentru a asigura o evaluare precisă a sănătății ochilor și a vederii tale. Pe lângă prescripția medicală, ochelarii de vedere sau lentilele de contact pe care le folosești în prezent, ai nevoie și de informații clare pe care să le furnizezi optometristului.Afla mai multe!

Los Angeles a găzduit o seară memorabilă pentru industria filmului și televiziunii, iar printre cele aproape 200 de celebrități prezente, s-a numărat Carmen Pepelea, primul producător român nominalizat vreodată la Premiile Emmy. La gala desfășurată în această metropolă a artei, Carmen a fost însoțită de o echipă de profesioniști româniAfla mai multe!

George Soare va fi prezent la Gala Premiilor Emmy de anul acesta, ediția cu numărul 75. Celebrul hairstylist intră în culisele industriei cinematografice din Los Angeles alături de echipa producției Wednesday. Serialul filmat în România a primit 12 nominalizări la Emmy Awards, cunoscute drept cele mai importante premii în televiziune.Afla mai multe!

Evenimentul de lansare skinbetter science® în România, desfășurat recent la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a marcat un moment crucial în evoluția îngrijirii pielii profesionale în țară. Acest eveniment a adus împreună experți de top din domeniul skincare, demonstrând angajamentul nostru față de excelență și inovație. Rick Lawrence a deschisAfla mai multe!

Te gandesti sa te angajezi intr-un studio videochat, dar nu stii exact daca e pentru tine sau la ce incasari poti ajunge? Poate urmatoarele informatii te vor ajuta in luarea unei decizii. Pentru inceput, pot spune ca jobul de model online mi se pare unul dintre cele mai interesante siAfla mai multe!

Angela Martini, model internațional și sotia afaceristului Dragos Savulescu, a postat recent un mesaj emoționant pe contul său de Instagram cu ocazia aniversării partenerului său. În postare, Angela și-a exprimat recunoștința și aprecierea pentru partenerul său, care, spune ea, este “cel mai uimitor bărbat”. Cei doi și-au început povestea deAfla mai multe!

Mobila la comanda in Iasi: Showroom-ul tau de incredere! Iasi, este acum locul unde calitatea se intalneste cu inovatia in lumea mobilierului. La Cubbis, mobila la comanda nu este doar un serviciu, ci o arta. Fiecare piesa de mobilier este conceputa si fabricata avand in vedere specificatiile exacte ale clientului,Afla mai multe!

Ieri, a avut loc, în București, lansarea celor mai noi meniuri FITFOODWAY, eveniment la care au participat peste 60 de vedete, influenceri și jurnaliști. Aceștia s-au bucurat de preparatele gustoase și sănătoase, și au putut afla informații esențiale despre modul de gătire al alimentelor, precum și despre valorile nutriționale aleAfla mai multe!