Subţierea şi căderea părului este o problemă cu care se confruntă tot mai multe persoane, bărbaţi sau femei, pe măsură ce înaintează în vârstă. Cu toate că nu se pot face foarte multe lucruri pentru a preveni aceste efecte, există tratamente care pot restabili volumul şi linia părului. Transplanturile deAfla mai multe!

O asistentă a fost prinsă în fapt în timp ce falsifica zeci de teste COVID-19, potrivit playtech.ro Un cadru medical a fost arestat după ce autorităţile au descoperit că furateste de coronavirus din spitalul în care lucra. Împreună cu partenerul de viaţă, asistenta făcea teste la domiciliul pacienţilor, luau banii pentruAfla mai multe!

Explozie de infectări cu noul coronavirus în România. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un record absolut la capitolul noi persoane depistate pozitiv. „În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV –Afla mai multe!

România a înregistrat azi, cel mai mare număr de infectări cu noul coronavirus în decurs de 24 de ore. Până azi, s-au înregistrat în total peste 107.000 de cazuri de îmbolnăvire cu Covid 19. Potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, până astăzi, 16 septembrie, pe teritoriul României, auAfla mai multe!

Epidemiologul suedez Anders Tegnell susţine că nu are rost purtarea măştii de protecţie pentru combaterea transmiterii coronavirusului nici măcar în mijloacele de transport în comun. În timp ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă tuturor ţărilor să oblige propriile popoare să poarte masca non stop, doctorul Tegnell susţine contrariul. ”Nu areAfla mai multe!

Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar-Arseni” are de azi, cea mai mare secţie de arşi din România. Este prima unitate de mari arși contruită după 20 de ani în România,  unde pacienții cu arsuri grave vor putea fi tratați la cele mai înalte standarde medicale. Special reconfigurată pentru asigurarea tuturor funcțiunilorAfla mai multe!

România a sărit azi, pragul de 50.000 de cazuri de coronavirus şi peste 2300 de morţi. Numai în ultimele 24 de ore au fost confirmate aproape 1300 de noi cazuri. La terapie intensivă sunt internate peste 400 de persoane. Până astăzi, 31 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 50.886Afla mai multe!

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a recunoscut marţi seară, în direct la România TV, că sunt raportări false la noile cazuri de coronavirus pe motiv că „testele sunt problema”. Ministrul Sănătăţii recunoaşte cu seninătate că cifrele comunicate în privinţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus, nu sunt întocmai şi în totalitate,Afla mai multe!