România a înregistrat azi, un nou record în privinţa infectărilor şi deceselor provocate de coronavirus. Aproximativ 19,000 de români au fost depistaţi ca fiind pozitivi în ultimele 24 de ore iar 574 de persoane au decedat. Până astăzi, 19 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.486.264 de cazuri deAfla mai multe!

Atunci când te vezi nevoit să alegi între un tratament care presupune inserarea unui implant dentar sau o lucrare clasică, trebuie să cunoști toate informațiile despre ambele proceduri. Cel mai adesea sunt recomandate implanturile dentare, așa că astăzi acesta va fi și subiectul nostru. Citește acest articol pentru a aflaAfla mai multe!

Luc Montagnier, virusilogul care a câştigat premiul Nobel pentru Medicină, spune ce se va întâmpla pe termen lung cu cei care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus. Virusologul a vorbit într-un interviu despre „vaccinurile” experimentale, care nici nu au licență spunând că „Vaccinurile provoacă mutații”. Tot el spune: „Nu există nicioAfla mai multe!

Celebrul virusolog francez care a luat premiul Nobel pentru descoperirile făcute în cazul SIDA, face dezvăluiri cutremurătoare despre coronavirus. Deşi au trecut aproximativ doi ani de la izbucnirea acestei pandemii, lumea ştiinţifică rămâne împărţită în privinţa originii acestui virus chinezesc. Profesorul francez, Luc Montagnier – deținător al unui premiu NobelAfla mai multe!

Celebrul virusolog francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier spune că vaccinarea în masă în timpul pandemiei este o eroare istorică şi că ea trebuie oprită întrucât duce la „crearea de noi tulpini” și la provocarea de decese.  „Este o eroare uriașă. O eroare științifică și o eroareAfla mai multe!

Un aparat dentar reprezintă cu mult mai mult decât simpla modalitate de îndreptare a dinților. Deși perioada în care va trebui purtat implică anumite reguli și vizite destul de dese la medicul stomatolog, rezultatul final va veni cu schimbări majore în viața ta. Așa că, dacă dinții tăi nu suntAfla mai multe!

Secretarul  de Stat, Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, foloseşte sistemul RO Alert ca să dea SMS milioanelor de români prin care să le ceară să se vaccineze. În ziua în care România a înregistrat un record de decese provocate de coronavirus, 331 de români morţi în ultimeleAfla mai multe!

România a înregistrat azi, cel mai mare număr de infectări şi decese, în decurs de 24 de ore, din cauza infectării cu noul coronavirus. În ciuda vaccinării a peste 5 milioane de persoane, Valul Patru al Pandemiei este mai violent decât primele trei.  Până astăzi, 28 septembrie, pe teritoriul RomânieiAfla mai multe!

Despre coenzima Q10 auzim adesea diverse, insa foarte putini dintre noi stiu si inteleg cat de importanta este acesta pentru buna functionarea a organismului nostru. Din acest motiv, este ideal sa avem in vedere ca in mod normal aceasta este produsa de corpul uman si mai mult decat atat esteAfla mai multe!