SĂNĂTATE

Buzele senzuale si voluminoase nu sunt un tribut de moment adus modei. Buzele frumoase au fost intodeauna considerate un element important al fetei si un disctinctiv al feminitatii. Astazi, procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic numita si russian lips este mai accesibila ca niciodata. De ce anume acidAfla mai multe!

Mihaela Buzărnescu s-a calificat marți, în turul doi al probei de simplu feminin la turneul de tenis de la Wimbledon. Este a treia româncă care accede în turul doi la Grand Slam-ul pe iarbă de la Londra. Mihaela Buzărnescu s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2, în fața jucătoarei NastasjaAfla mai multe!

Printre virusurile care pot provoca gastroenterita se numără și norovirusul. Find extrem de contagios, norovirusul se transmite rapid, din acest motiv este importantă izolarea imediată atunci când suspectăm că am putea fi infectați cu el.  Simptomele norovirusului debutează brusc, in maxim 24 – 48 de ore de la infectare șiAfla mai multe!

Ce este bine de știut despre endoscopia spinală? Unde poți efectua această operație unică în România și de ce este atât de apreciată? Iată mai multe informații! Endoscopia spinală este o procedură chirurgicală modernă care se folosește pentru tratarea mai multor afecțiuni, printre care și hernia de disc. Această intervențieAfla mai multe!

Cardiomiopatia este o boală a mușchiului inimii care poate duce la bătăi neregulate ale inimii, insuficiență cardiacă și chiar deces. Deși nu există un remediu pentru cardiomiopatie, sunt disponibile tratamente pentru a gestiona simptomele și pentru a ajuta la prevenirea progresiei bolii.  Există cardiomiopatia dilatativă sau hipertrofică, restrictivă și aritmogenăAfla mai multe!

Sănătatea dinților tăi este o garanție exclusivă a calității vieții, deoarece doar cu dinți sănătoși poți să te alimentezi, să guști diferite mâncăruri delicioase din colțuri diferite ale lumii, să muști din fructe suculente și să resimți plăcerea unui zâmbet sincer adresat celor mai dragi persoane din viața ta. Uneori,Afla mai multe!

1.360 de cazuri de cancer de sân au fost tratate în spitalele Grupului PremiQaMed din Viena, în 2021, dintre care 5% sunt pacienți români, ceea ce plasează România în primele cinci țări din care vin pacienții care apelează la serviciile spitalelor din rețea. În acest an, numărul pacienților români seAfla mai multe!

Se spune ca un zambet frumos face minuni. Ce te faci insa daca te-ai nascut cu dintii aliniati incorect si, atunci cand te afli in public, nici macar nu indraznesti sa deschizi gura, deoarece iti este teama de impresia pe care o vei produce asupra interlocutorilor? Dezavantajele estetice nu suntAfla mai multe!

Cunoscută popular sub denumirea de chelie, alopecia este o problemă destul de comună atât în rândul bărbaților, cât și a femeilor. Dincolo de problemele de ordin estetic, ce pot conduce la o scădere a stimei de sine, la anxietate și chiar depresie, alopecia înseamnă și o problemă de ordin medical.Afla mai multe!

Byolitic este un magazin online de produse CBD, care au ca scop îmbunătățirea semnificativă a calității vieților oamenilor. Produsele CBD, printre care uleiuri, creme și balsamuri, sunt produse naturale fabricate din ingrediente cultivate conform unor practici agricole ecologice, dar inovatoare. Te-ai putea întreba, de ce Byolitic și nu un altAfla mai multe!