SĂNĂTATE

  Îţi doreşti decontaminarea completă, rapidă şi eficientă a spaţiului de locuit sau de desfăşurare a activităţii tale economice? Atunci nu îţi rămâne decât să soliciţi serviciile de dezinfecţie profesionale puse la dispoziţie de către DDD Bacău, unul dintre operatorii de încredere din domeniul DDD cu ajutorul căruia vei puteaAfla mai multe!

  Pierderea unuia sau a mai multor dinți atrage după sine multe dezechilibre la nivelul cavitatii orale. De aceea, trebuie să optăm imediat pentru înlocuirea acestora, pentru a restabili integritatea sănătății orale. Când ne referim la implantul dentar ne gandim de fapt la o rădăcină dentară artificială care se insereazăAfla mai multe!

Implantul dentar este o piesă din titan sau dintr-un aliaj special care asigură integrarea cu organismul uman. Acesta are rolul de a înlocui rădăcină dintelui natural care lipsește. Implantul dentar are forma unui șurub. În prezent, implanturile dentare sunt cea mai recomandată și eficientă soluție pentru înlocuirea dinților lipsă. ImplanturileAfla mai multe!

Trecerea timpului, stilul de viață și lipsa unei rutine corecte de îngrijire își pun amprenta asupra chipului nostru. Pielea își pierde fermitatea și elasticitatea, începe să se lase, se formează depozite de grăsime inestetice sau, dimpotrivă, anumite zone ale feței își pierd din volum și, înainte să ne dăm seama,Afla mai multe!

Dacă simți amorțeală sau furnicături la nivelul mâinilor sau dacă îți este greu să prinzi obiecte, este timpul să consulți un medic. Sindromul de tunel carpian este o afecțiune care rezultă din comprimarea nervului median la nivelul încheieturii mâinii. Este o problemă comună care poate fi cauzată de o serieAfla mai multe!

Emoțiile și agitația din perioada sărbătorilor de iarnă pot deveni un factor de risc suplimentar pentru un atac de cord, arată noi studii. Observațiile sunt cu atât mai îngrijorătoare cu cât România este în topul deceselor cauzate de atacul de cord. Un studiu desfășurat pe o perioadă de mai bineAfla mai multe!

Hipertensiunea arterială este o afecțiune foarte comună, dar a cărei evoluție silențioasă o face adesea să rămână nediagnosticată. Combinația dintre lipsa simptomelor și complicațiile severe pe care le poate provoca i-a adus de altfel și denumirea de „ucigașul tăcut”.[4] În rândurile de mai jos vei descoperi care sunt semnele ceAfla mai multe!

Terapia prin electrostimulare este un tip de fizioterapie care presupune transmiterea de impulsuri electrice la nivelul mușchilor și nervilor. Aceasta imită semnalele electrice ale celulelor nervoase din organism. Electrostimularea este o procedură de recuperare medicală care se poate utiliza în numeroase afecțiuni și tulburări, fiind utilă în special în ameliorareaAfla mai multe!

Otita medie acută reprezintă cea mai frecventă afecțiune care apare la copii și constă în inflamația urechii medii, adică în spatele timpanelor. Aceasta este de natură infecțioasă, iar dacă nu e tratată la timp sau corespunzător, ea poate evolua în otită medie cronică, iar situația se poate complica.​ Afectează șiAfla mai multe!