Confederația Națională Sindicală “Cartel ALFA” acuză Guvernul Cîţu că urmărește desființarea serviciilor publice de sănătate! Proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea legii sănătății și noul proiect de contract-cadru introduc și transpun prevederi care mută o altă parte importantă din banii pentru sănătatea publică către operatorii privați. Acest lucru va conduceAfla mai multe!

Un implant dentar este un șurub de mici dimensiuni fabricat din aliaj de titan. Este inserat în osul maxilarului și, datorită biocompatibilității crescute, nu provoacă o reacție de respingere din partea organismului. Astfel, se formează o bază fiabilă pentru fixarea stabilă, pe termen lung a coroanei dentare. Protezele pe implanturiAfla mai multe!

Guvernul României a aprobat în şedinţa de joi, 27 mai 2021, memorandumul privind acordul de contractare a două împrumuturi de la Banca Europeană de Investiții, în vederea construirii spitalelor regionale Cluj și Craiova. În cadrul ședinței de Guvern din data de 27 mai 2021 a fost aprobat memorandumul privind acordulAfla mai multe!

Implantul dentar este fără îndoială procedura dentară care a schimbat viețile a milioane de persoane. Dinții pierduți din diferite cauze pot fi înlocuiți cu succes de implanturi care îngrijite corespunzător pot rezista toată viața. Din nefericire, multe persoane nu bucură de avantajele implanturilor dentare din cauza miturilor născute în jurulAfla mai multe!

Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, a deschis un centru de vaccinare împotriva Covid-19 în cadrul fabricii sale de frigidere din Găești, urmând să extindă campania de vaccinare și la unitatea de la Ulmi, unde sunt produse mașini de spălat rufe. Acțiunea derulată de compania Arctic urmărește să susținăAfla mai multe!

În lumea în care avem soluții rapide pentru aproape orice afecțiune, ce ține de potența masculină nu este ceva străin în industria produselor naturiste. Această problemă este încă un tabu în rândul românilor, mai ales în rândul celor educați în stil comunist. Însă, cu cât sunt discutate mai puțin astfelAfla mai multe!

Când aud de lavandă, oamenii se gândesc în primul rând la un parfum, însă aceasta plantă are numeroase efecte pozitive atât asupra corpului, cât și asupra psihicului. Levănțica este o plantă exotică, originară din sudul Indiei, era întâlnită și în insulele Canare și regiunile cu climă mediteraneană. Românii utilizau florileAfla mai multe!

La două zile de la demiterea din Guvern, Vlad Voiculescu iese la atac cu acuzaţii grave la adresa PNL. Fostul Ministru al Sănătăţii spune că s-au falsificat datele cu privire la numărul real al morţilor de coronavirus în România. Vlad Voiculescu, alături de Andreea Moldovan, au susţinut vineri, o confiernţăAfla mai multe!

Vlad Voiculescu a fost dat afară din Guvernul României, de către prim ministurl, Florin Cîţu. La pachet, a fost demisă să celebra Andreea Moldovan, din funcţia de Secretar de Stat la Ministerul Sănătăţii. Inevitabilul s-a produs. După numeraose gafe de comunicare şi după declaraţii controversate, Vlad Voiculescu este demis dinAfla mai multe!

La ordinul Ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi al Şefului DSU, Raed Arafat, toţi pacienţii sunt evacuaţi în miezul nopţii de la Spitalul de Ortopedie – Traumatologie Foişor din Bucureşti. Spitalul a fost transformat azi, în unitate medicală suport Covid 19. Decizie şocantă a autorităţilor române. Au decis ca un spitalAfla mai multe!