SĂNĂTATE

În România, domeniul Securității și Sănătății în Muncă este reglementat de o serie de acte normative, iar cadrul general național este redat de Legea 319 din 2006 privind securitatea și sănătatea în muncă, cu modificările și completările ulterioare. În plus, la nivelul Uniunii europene există o serie de directive careAfla mai multe!

Dacă te numeri printre cei dintre noi cărora le place să-și petreacă zilele de vară lenevind în iarbă, veștile nu sunt tocmai îmbucurătoare – numărul persoanelor care suferă de boli transmise de mușcăturile de țânțari, căpușe și purici s-a triplat în ultimii ani. Aceste creaturi provoacă ceea ce putem numiAfla mai multe!

  Sănătatea dentară este esențială pentru bunăstarea noastră generală, iar atunci când ne confruntăm cu probleme precum dinții lipsă sau bruxismul, căutăm soluții eficiente și accesibile. În acest articol, vom explora beneficiile implantului dentar și opțiunile de tratament pentru bruxism, precum și aspectele legate de costurile implicate. Implantul dentar esteAfla mai multe!

Deoarece este purtată pentru perioade lungi de timp, încălțămintea este un element de bază al echipamentului de lucru. Încălțămintea nepotrivită și incomodă poate afecta negativ atât satisfacția profesională cât și productivitatea unui angajat. Muncitorii care nu sunt distrași în mod constant de durerile de picioare sunt, fără îndoială, mai productiviAfla mai multe!

Tapioca este considerată, mai ales în ultimii ani, ca fiind un superaliment, benefic atât pentru alimentația adulților, cât mai ales pentru cea a copiilor, chiar din primii ani de viață. Dincolo de denumirea atipică și de aspectul plăcut al perlelor de tapioca, este important să știm ce este tapioca șiAfla mai multe!

Foarte multi barbati sunt afectati de caderea parului sau de aparitia cheliei. Daca pentru anumite persoane o astfel de situatie nu este deloc deranjanta sau problematica, pentru alte persoane alopecia sau caderea parului si aparitia cheliei inseamna pierderea increderii de sine. Prin urmare isi doresc sa gaseasca o rezolvare catAfla mai multe!

Printre băuturile fără alcool apreciate de întreaga populație se numără cafeaua și ceaiul. Prima este cunoscută în special pentru calitățile sale energizante, iar cea de a doua este asociată în special cu relaxarea de la finalul zilei. Cu toate acestea, ceaiul reprezintă mult mai mult de atât. Există diferite calitățiAfla mai multe!

Boala cronică de rinichi, numită și insuficiență renală cronică, implică o pierdere treptată a funcției renale. Rinichii filtrează deșeurile și excesul de lichide din sânge, care sunt apoi îndepărtate în urină. Boala renală cronică avansată poate provoca acumularea de niveluri periculoase de lichide, electroliți și deșeuri în corpul tău. EsteAfla mai multe!