Spectatorii care vor să urmărească teatru la Masca, vor avea șansa să savureze în același timp și o cafea.

Joi, 5 februarie, ora 19.00, odată cu premiera spectacolului PARAPANGHELOS (un cabaret după “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri)  va avea loc și inaugurarea unui nou design al Sălii Lecoq, transformată acum în CAFÉ-TEATRU MASCA.

Într-un decor cu totul nou, unde spectatorii vor sta confortabil câte doi la o măsuța si vor primi câte o băutură răcoritoare inclusă în prețul biletului, acestia vor putea vedea și auzi intr-o ambianță specială un cabaret de excepție.

„Parapanghelos înseamnă “adio” și era strigătul cu care își încheiau evoluția păpușarii ambulanți pe vreme lui Alecsandri. Astăzi, actorii de la Masca au ambiția de a traduce parapanghelosul lor prin ”bine v-am găsit”. “Cânticelele comice”  beneficiază  astăzi, la început de veac XXI, de zâmbetul cu totul special al unui public care descoperă, nu fără tristețe civică, teribila contemporaneitate a acestor texte, semn că în lumea moravurilor politice cel puțin, trecerea timpului nu face decât să confirme și să adânceasca peiorativul apelativ de dâmbovitean”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Textele, cântecele și dansurile se armonizează  într-un tot unitar, luminile și costumele împlinesc starea de bine pe care ți-o oferă  spectacolul, iar performanța actoricească reală, cu treceri rapide de la un personaj la altul, cu mijloace de expresie diverse, provoacă  satisfacția de a fi fost martorul unui act autentic de creație.