Autorităţile române au dezvăluit identitatea tinerei care a fost aruncată de o femeie, în faţa metroului în staţia Dristor. Alina Ciucu era în vârstă de 25 de ani și provenea din Craiova.

Tânăra a murit pe 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă se supravieţuire.

Până să fie scoasă de sub metrou, câţiva pasageri aflaţi în acel moment la metrou au fotografiat-o pe tânăra aruncată în faţa metroului.

Criminala a împins-o pe Alina Ciucu chiar în momentul în care trenul a ajuns în staţie. Mai mult, nicio persoană aflată în apropiere nu a văzut ceea ce s-a întâmplat. Tânăra era însărcinată în câteva luni.

După ce tânăra victimă în vârstă de 25 de ani a fost împinsă şi ucisă de femeia de 36 de ani, la nici câteva minute, criminala a mai împins o altă femeie într-o staţie de tramvai.

Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau. Potrivit ultimelor informaţii, tânăra care a murit marţi seară era însărcinată şi era din Craiova. Mai mult, se pare că şi suspecta în acest caz este o craioveancă. Magdalena Şerban s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani, anunță Adevărul.

Poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.