Tânăra împinsă în faţa metroului, era însărcinată! Iată fotografii cu tânăra moartă!

Tânăra împinsă în faţa metroului, era însărcinată! Iată fotografii cu tânăra moartă!
loading...

Autorităţile române au dezvăluit identitatea tinerei care a fost aruncată de o femeie, în faţa metroului în staţia Dristor. Alina Ciucu era în vârstă de 25 de ani și provenea din Craiova.

Tânăra a murit pe 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă se supravieţuire.

Până să fie scoasă de sub metrou, câţiva pasageri aflaţi în acel moment la metrou au fotografiat-o pe tânăra aruncată în faţa metroului.

Criminala a împins-o pe Alina Ciucu chiar în momentul în care trenul a ajuns în staţie. Mai mult, nicio persoană aflată în apropiere nu a văzut ceea ce s-a întâmplat. Tânăra era însărcinată în câteva luni.

După ce tânăra victimă în vârstă de 25 de ani a fost împinsă şi ucisă de femeia de 36 de ani, la nici câteva minute, criminala a mai împins o altă femeie într-o staţie de tramvai.

Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau. Potrivit ultimelor informaţii, tânăra care a murit marţi seară era însărcinată şi era din Craiova. Mai mult, se pare că şi suspecta în acest caz este o craioveancă. Magdalena Şerban s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani, anunță Adevărul.

Poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro