Shakira a devenit pentru a doua oară, mămică

Shakira a devenit pentru a doua oară, mămică
loading...

În vârstă de 37 de ani, Shakira a adus pe lume, prin cezariană, cel de-al doilea copil din relația cu fotbalistul Gerard Piqué, 27 de ani.

Artista a născut cel de-al doilea copil la la clinica Chiron Teknon din Barcelona, Spania.

Cel de-al doilea copil al Shakirei și al lui Gerard Piqué, va purta numele Sasha Piqué Mebarak.

“Numele Sasha are origini grecești și rusești și înseamnă apărătorul oamenilor sau războinic”, a explicat alegerea Shakira pe site-ul său de internet.

La cererea artistei, echipa care a efectuat intervenția chirurgicală a fost formată numai din femei. Excepție a făcut specialistul în chirurgie plastică, al cărui rol este ca operația să nu lase o cicatrice inestetică pe corpul atât de admirat și fotografiat al mămicii.

Ca și în cazul nașterii primului fiu al cuplului, Milan, la 22 ianuarie 2013, pentru acest eveniment a fost rezervat un întreg etaj al spitalului, pentru a se asigura intimitatea dorită de acesta.

Shakira va lansa și un nou album în cursul acestei primăveri, produs discografic pe care se pare că-l va promova printr-un nou turneu internațional.

Categorii: SHOWBIZ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<

ten + ten =