Au trecut şase luni de când Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a produs accidentul rutier soldat cu moartea uni bărbat. De atunci, beizadeaua alcoolică şi drogată a şefului LPF, este de negăsit. Nu a fost anchetat şi nici audiat de procurori. Se încearcă muşamalizarea cumplitului accident.

După câteva luni de stat la spital la o clinică din Milano, Mario Iorgulescu a ajuns într-un oraș supranumit „Raiul miliardarilor”.

Mario se află la Geneva într-o vilă de lux, potrivit România Tv.     Văduva lui Dani Vicol, bărbatul mort în accidentul provocat de fiul lui Gino, scrie pe rețelele sociale că „moartea ar fi o pedeapsă prea mică” pentru Mario Iorgulescu: „Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc! Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal. Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui”.

Fiul lui Gino Iorgulescu, care a provocat anul trecut un accident rutier grav, soldat cu decesul unui șofer nevinovat, a fost dus de la spitalul Elias într-o clincă privată din Milano, unde s-a recuperat.

Mario Iorgulescu, aflat la volanul unui Aston Martin, tânărul de 24 de ani a a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a decedat pe loc.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În urma impactului, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat la spital, în timp ce celălalt șofer a decedat. Poliţia a deschis un dosar penal pe numele vinovatului, după ce a stabilit că Mario consumase alcool și substanțe interzise.

Fiul președintelui LPF a fost dus, imediat după coliziune, la Spitalul Elias din București, după care a fost mutat la o clinică specializată din Milano, deși medicii nu au fost de acord cu transferul, întrucât starea sa de sănătate era una critică. La începutul anului, după ieșirea din comă, Mario Iorgulescu a fost mutat la Geneva, familia și cei apropiați au făcut tot posibilul ca tânărul să aibă parte de cele mai bune condiții de recuperare.

Astfel, pe lângă întreaga echipă de medici, la Spitalul San Raffaele din Elveția acesta are o asistentă personală care îl îngrijește non-stop, informează impact.ro.

Mario Iorgulescu se afla sub influența drogurilor în momentul în care a provocat accidentul rutier, iar acum este pus sub acuzare de procurori, pe numele acestuia fiind deschis și un dosar penal.. Atunci, pe data de 8 septembrie 2019, fiul șefului LPF a ucis un tânăr pe care avea acasă două fetițe.

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare după ce a provocat un accident în urma căruia a murit un tânăr. A fost îngrijit în România imediat după tragediei, apoi transferat la o clinică din Milano. Tânărul și-a revenit, iar acum se află în paradisul studenției sale și are o asistentă personală drept paravan, pentru a-l ține departe de România.