Luminița Anghel revine în finala Eurovision România, la trei ani de când a pierdut concursul național din cauza juratului Ștefan Năftănăilă. Artista s-a calificat în finala de 12, cu piesa ”A Million Stars”, compusă de Andrei Tudor și Cristian Faur.

La zece ani distanță de când a ocupat locul trei la finala internațională de la Kiev, cu piesa ”Let me try”, cântată alături de trupa Sistem, Luminița Anghel ajunge în finala națională și speră să reprezinte din nou România.

”A Million Stars” este piesa cu care Luminița Anghel s-a calificat în finala națională ce se va desfășura pe 8 martie în Sala Polivalentă din Craiova.

Andrei Tudor a scris muzica piesei, iar Cristian Faur versurile. Cei doi compozitori au reprezentat România la Eurovision, de trei ori. Cristian Faur a scris piesa ”Let me try”, cântată de Luminița Anghel și Sistem în 2005 la Kiev, dar și pe cea din 2013, „It’s My Life„, cântată de Cezar Ouatu.

Andrei Tudor a reprezentat România la Eurovision în 2008, când piesa lui a fost cântată de Nico și Vlad Miriță.

Este cea de-a patra participare a Luminiței Anghel în finala Selecției Naționale Eurovision România, în ultimii zece ani.

În anul 2005 a câștigat Selecția Națională și a mers cu Sistem la Kiev, în 2010 s-a clasat pe locul 2, iar în anul 2013 pe poziția a treia.

Ascultă piesa ”A Million Stars” și spune dacă Luminița Anghel are șanse să reprezinte România la Eurovision 2015 în Austria.