Dan Bittman a rupt net-ul în două, cu single-ul  “Şi îngerii au demonii lor”, lansat pe 22 ianuarie. În doar șapte zile, videoclipul piesei a adunat pe youtube peste 650.000 de vizualizări.

Dan Bittman dă lovitura la început de 2015 cu un single solo de Holograf, în care cântă despre Îngeri și Demoni.

“Noul single este rezultatul întâlnirii mele cu Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentaţi, cu un palmares impresionant. Mi-a plăcut foarte tare piesa încă din prima clipă în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci şi aceea a rămas varianta finală”, a declarat Dan Bittman.

Muzica este semnată de Alex și Ovidiu, iar Dan Bittman şi-a pus amprenta asupra versurilor.

”Melodia are un mesaj puternic, dezvăluit chiar din titlu. Aşa cum se întâmplă în viaţă, de multe ori întâlneşti două personalităţi într-o singură persoană: îngerul rău şi îngerul bun”, a mai spus Dan Bittman.

Videoclipul, în regia lui Alex Ceauşu, a fost filmat în incinta Teatrului Naţional din Caracal, o clădire foarte veche, complet renovată. Alice Peneaca, model şi actriţaăjoacă în clip dublu rol: atât îngerul bun, cât şi cel rău.

A fost o experienţă formidabilă! Am filmat până la 2 noaptea, a fost o muncă susţinută, alături de o echipă tânără, entuziastă şi extrem de implicată. Veţi vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multă acţiune şi o forţă a imaginii incredibilă”, a adăugat Bittman.

Fanii lui Bittman și ai trupei Holograv, i-au sugerat artistului să înscrie piesa la Selecția Națională Eurovision 2015, ca să reprezinte România la concursul din Viena.

Pe 12 februarie vom afla dacă Dan Bittman a ținut cont de sfaturile fanilor și revine la Eurovision după o pauză de 21 de ani.