După succesul din 2011 de la Bucureşti, respectiv 2013 din cadrul Dark Bombastic Evening, trio-ul irlandez ALTAR OF PLAGUES revin în România unde vor susţine 2 concerte exclusive: sâmbătă, 14 Martie la Bucureşti în clubul Colectiv şi duminică, 15 Martie la Cluj Napoca în Flying Circus Pub.

Trupa şi-a exprimat dorinţa să revină pe o scenă din România în cadrul ultimului turneu pe care aceştia îl vor susţine pe parcursul anului, fiind impresionaţi de modul în care au fost primiţi de fiecare dată de către publicul autohton.

Alături de ALTAR OF PLAGUES pe scena cluburilor Colectiv şi Flying Circus vor mai urca două trupe ce vor veni din Polonia pentru acest eveniment, respectiv ENTROPIA şi MAZE.

Ţinând cont că AOP au anunţat că acesta va fi ultimul turneu pe care trupa îl va întreprinde, cele două concerte devin două evenimente care nu trebuie ratate de către fanii trupei şi nu numai.

În 2006, în Irlanda, a luat naştere un grup muzical ce a reuşit într-un timp relativ scurt să uimească scena internaţională cu materiale excepţionale, cum ar fi EP-urile „Through The Cracks Of the Earth”„Sol” şi „Tides”.

În 2009 trupa a lansat albumul de debut ‘White Tomb’, album ce a fost declarant de către Decibel Magazine cel mai bine album al anului 2009.

Imediat după apariţia pe scenă festivalului Roadburn din 2010, trupa a semnat un contract cu Candleight Records, cu ajutorul acestora fiind lansat albumul ‘Mammal’, album pe care revista Terrorizer l-a clasat în topul celor mai bune albume din 2011. Odată cu lansarea acestui album trupa a concertat în Europa, totul culminând cu apariţia pe scenă festivalului Damnation Festival.

‘Teethed Glory And Injury’, reprezintă ultimul material de studio, albumu fiind lansat în 2013. Odată cu lansarea acestui album trupa şi-a reconfirmat statutul de nume cult pe scenă metal internaţional.

ALTAR OF PLAGUES îmbină iscusit Black Metal-ul agresiv şi rapid cu elementele Ambient, Atmospheric, Progressive, Doom Metal sau Post-Rock, piesele rezultate fiind foarte lungi şi elaborate.

ENTROPIA sunt o trupa de black / post metal din localitatea Oleśnica, Polonia. După lansarea albumului de debut “Vesper”, în 2013, album foarte bine primit de scenă metal, aceştia au urcă pe scenă alături de artişti precum Mayhem, Aluk Todolo şi bineînţeles Altar of Plagues.

În acest moment trupa lucrează la un nou material discografic, urmând să anunţe mai multe detalii în perioada următoare. After releasing their critically acclaimed debut album “Vesper’ and playing gigs with bands such aş Mayhem, Altar of Plagues and Aluk Todolo they are currently working on the next record.

MAZE sunt o trupă polono-germană, genul muzical abordat de aceştia fiind sludge/black metal. Trupa a fost formată în 2014 de către doi din membrii ENTROPIA (Jakub Cołta la chitară şi Patryk Budzowski la tobe). La scurt timp Patryk Budzowski (tobe) şi vocalistul german Brian Michalski s-au alăturat trupei. Albumul de debut urmează să fie lansat în perioada imediat următoare, trupa promiţând un show spectaculos în cadrul acestor evenimente.