Noul sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha” (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova) începe astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, aducându-le celor de acasă noi aventuri ale personajelor îndrăgite ale producției, Züleyha (interpretată de Hilal Altinbilek) și Yilmaz (Uğur Güneș).

În noul sezon “Mă numesc Züleyha” îi regăsim pe cei doi îndrăgostiți în situații dificile: Züleyha se află în închisoare, unde este încarcerată pentru că a atentat la viața soțului său, Demir Yaman (Murat Ünalmıș). Femeia suferă teribil de dorul copiilor săi, și singurul gând care îi alină durerea este că, într-o zi, își va putea strânge din nou în brațe copiii.

Yilmaz, încă îndrăgostit de frumoasa fată, continuă, din umbră, să îi poarte acesteia de grijă.

Mujgan (Melike İpek Yalova), soția lui Yilmaz, vrea să scape definitiv de Züleyha, conștientă fiind că soțul ei încă o iubește pe fosta lui iubită. Hunkar, mama lui Demir, și totodată stăpâna moșiilor Yaman, încearcă să păstreze în continuare neatinse averea dar și onoarea familiei sale. Pericolele se țin lanț pentru frumoasa Zuleyha și chiar eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea.

Nu ratați, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, noul sezon al serialului “Mă numesc Züleyha”, povestea emoționantă a unei incredibile iubiri, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, în rolurile principale.  Productia va putea fi urmarită săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.