Serena Williams a făcut o dezvăluire şocantă la CNN. Cea mai valoaoastă jucătoare din lume în tenis, s-a aflat la un pas de moarte în urmă cu doar câteva luni! 

Serena Williams  a povestit jurnaliştilor CNN că starea ei de sănătate a fost una critică în luna septembrie, atunci când a născut-o pe fiica sa, Alexis Olympia. Jucătoarea s-a temut pentru viaţa ei după ce a întâmpinat complicaţii la naştere: 

„Aproape că am murit după ce am născut! Fiica mea s-a născut prin cezariană, după ce bătăile inimii i-au scăzut dramatic în timpul contracţiilor. Au urmat 6 zile de coşmar! Totul a început cu un embolism pulmonar, adică o situaţie în care una sau mai multe artere din plămâni sunt blocate de un cheag de sânge. În momentul în care am simţit că nu mai am aer, n-am mai stat nicio secundă şi am chemat asistentele. Medicii au descoperit în abdomenul meu un hematom mare. Când m-am întors acasă, la familie, a trebuit să-mi petrec primele şase săptămâni de maternitate în pat. Şi acum trăiesc cu frică din cauza istoricului meu vizavi de această problemă medicală”, a declarat Serena Williams.

Serena, deţinătoare a 23- de titluri de Grand Slam la simplu feminin, s-a recuperat foarte greu, neputând să îşi apere trofeul de la Australian Open în luna ianuarie 2018.