Am aflat care este motivul din spatele atacului concertat din ultimele zile, l adresa doctoriţei Flavia Groşan, venit din partea unor medici dar mai ales din partea lui Radu Tudor. Medicul pneumolog a început să le strice ploile medicilor care promovează medicamente foarte scumpe în tratamentul coronavirusului.

Banii şi interesele financiare din domeniul farmaceutic sunt miza scandalului iscat în jurul medicului Flavia Groşan. Pentru că doctoriţa de la Oradea a reuşit să vindece peste 1000 de pacienţi cu un tratament foarte ieftin şi la îndemâna tuturor, Flavia Groşan a fost pusă la zid. Nu este pe placul medicilor care promovează din interes financiar propriu, anumite medicamente scumpe care nu sunt şi eficiente în tratamentul  covid 19.

Pentru a o discredita, în joc a intrat şi celebrul jurnalist Radu Tudor, despre care se zvoneşte că ar avea strânse legături cu serviciile de informaţii.

Acesta a lansat un atac furibund la adresa medicului, sugerândcă Flavia Groşan ar avea probleme medicale.

La foc comanda, Colegiul Medicilor din Bihor s-a autosesizat la declaraţiile din presă ale medicului Flavia Groşan şi a chemat-o la raport.

Şefa Colegiului Medicilor Bihor a ameinţat-o pe Flavia Groşan că îşi va pierde licenţa de liberă practică dacă mai continuă să facă dezvăluiri în presă despre tratamentul minune şi dacă mai contestă protocoloul medical Covid 19.

“Doamna doctor a făcut afirmaţii care au adus grave prejudicii corpului medical prin sugestia că medicii specialişti infecţionişti şi ATI ar face rău pacienţilor, dar şi prin faptul că neagă protocoalele de tratament Covid practicate în spitale. Am invitat-o la Comisia de Etică, să îşi justifice afirmaţiile. Am sunat-o azi şi părea chiar bucuroasă“, a declarat BIHOREANULUI dr. Carmen Pantiş, preşedintele Colegiului Medicilor Bihor.