La 30 de ani de când Nicolae Ceauşescu a fost împuşcat în ziua de Crcăiun, ies la iveală profeţiile părintelui Arsenie Boca. Acesta i-a spus lui Nicolae Ceauşescu cum şi când va muri, atât el cât şi soţia sa, Elena.

Nicolae Ceauşescu a aflat cu 20 de ani înainte de a fi împuşcat, că va muri în acest fel, într-o zi mare. Profeţia i-a fost făcută de Arsenie Boca, atunci când Preşedintele Republicii Comuniste România, i-a făcut o vizită celebrului părinte.

Dezvăluirile sunt făcute acum de Zoe Dăian, nepoata părintelui Arsenie Boca, într-un interviu acordat Agerpres. Însă Nicolae Ceauşescu nu l-a crezut pe Aesenie Boca.

Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: ‘Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii, când am să mor?’. Şi Arsenie i-a spus: ‘Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi’. Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului care-l adusese pe preot să-l ia din fața lor şi să nu-l mai vadă niciodată”, a povestit Zoe Dăian.

Arsenie Boca ar fi prevestit și Revoluția din anul 1989.

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: ‘Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge’”, stă scris în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Părintele Arsenie Boca a murit pe data de 28 noiembrie 1989, cu doar trei săptămâni înainte de a începe Revoluţia din 1989.

Arsenie Boca ar fi vorbit și despre felul în care va trăi poporul român după căderea comunismului.

„A spus că după Ceauşescu, dar nu imediat, poporul va suferi mult. Pe români i-ar sfătui să nu fie ‘cap plecat prea mult’, să aibă demnitate şi personalitate”, a mai declarat Zoe Dăian.