Seara trecuta, pe traseele de la „Exatlon”, din Republica Dominicana, a avut loc cel de-al 12-lea joc pentru vila, iar pentru prima data, in acest sezon, echipa Razboinicilor a reusit sa castige, invingandu-i pe Faimosi cu scorul de 10 la 4.

Mult mai motivati si hotarati, Razboincii au reusit sa domine jocul de la inceput pana la sfarsit. Tensiunile au escaladat pe banca rosie, reprosurile si iesirile nervoase fiind prezente dupa fiecare punct pierdut. Cu toate acestea, Costin Gheorghe i-a felicitat, la finalul jocului, pe Razboinici pentru victoria obtinuta, bucurandu-se, totodata, ca Mihai Berar va beneficia de confortul vilei, ce-i va asigura acestuia confortul necesar recuperarii, in urma accidentarii la genunchi.

“Ma bucur ca ati castigat vila, pentru Mihai, ca sa stea in conditii foarte bune, pentru ca merita chestia asta. Noi trebuie sa aratam, de maine, ca ne-am schimbat atitudinea. Sper sa ne revenim, daca nu, vom suferi cu siguranta”, a spus Costin Gheorghe. 

Pentru prima data in acest sezon, Razboinicii au pasit in luxoasa vila si s-au bucurat de surprizele si confortul gasite acolo, de la saltelele de pe paturi si apa calda de la dus, pana la piscina din curte, unde si-au exersat sariturile, hotarati fiind sa-i tina pe Faimosi cat mai mult timp la “cotet”.

“Dupa multe, multe incercari, in sfarsit, am castigat si vila, mult asteptata vila. Pentru mine si colegii mei asta inseamna mult, pentru ca venim la mai bine si ii trimitem pe ei la mai greu”, a declarat Gabi Nedelcu.

Costin Gheorghe - Exatlon 31 martieRazboinicii1 - Exatlon 31 martie