Vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan încalcă starea de alertă emisă de Guvernul Orban. Europarlamentarul a organizat luni, la Cluj, o petrecere pentru fiica sa, cu peste 100 de invitaţi în localul Da Vinci, deşi Hotărârea de Guvernu nu permite mai mult de 20 de persoane la un eveniment în interiorul unei locaţii.

Deşi restaurantele sunt închise de Guvernul Orban pe motiv de “pandemie de covid”, regula nu se aplică şi când vine vorba de Rareş Bogdan. La Cluj-Napoca, europarlamentarul face tot ce are chef.

Localul Da Vinci a fost deschis special luni, pentru invitații politicianului Rareș Bogdan, deși sunt interzise petrecerile în interior cu mai mult de 20 de persoane.

Libertatea a publicat imagini filmate cu drona, care arată numărul mare de maşini din parcare dar şi oamenii prezenţi la petrecere, atât pe terasă cât şi în interiorul localului.

Adela Logean, managerul restaurantului Da Vinci a confirmat pentru Libertatea că petrecerea se desfășoară și în interiorul localului.

”Mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru”, a povestit, pentru libertatea.ro, unul dintre persoanele prezente la petrecere.

Jurnalistul din Cluj care a observat din afară petrecerea, cât și sursele din interior au descris aceeași realitate: puțini invitați în aer liber, aproape toată lumea la mesele din saloanele din interior, nicio mască, inclusiv Rareș Bogdan și familia stând înăuntrul restaurantului.

Când a aflat că presa a relatat despre petrecerea organizată cu atâţia invitaţi, Rareş Bogdan a luat foc şi a spus că articolul este “o tâmpenie”.

”Întreg articolul este o tâmpenie! S-a stat afară! Pe terasă am avut mese și două mese cu părinții mei, socrii și niște rude mai în vârstă în interior. Nu a fost prezent niciun politician local sau central, nicio vedetă, niciun șef de instituție publică, niciun om de afaceri important, cu excepția a 4 prieteni de familie cu copii sau nepot. Cred că au fost maxim 40 de persoane și am avut mese pe terasă, doar pentru cei mai în vârstă în interior. Cifra de 100 de persoane este o tâmpenie!”, a declarat Rareș Bogdan, pentru STIRIPESURSE.RO.

Oare câţi copii din România nu şi-au putut serba ziua de naştere măcar cu 10 invitaţi? Dar când eşti liberal şi te numeşti Rareş Bogdan, confirmi că ai avut cel puţin 40 de invitaţi, deşi limita maximă e 20 şi tot tu sari în sus şi spui că articolul e “o tâmpenie”. Tupeul liberal de prostit electoratul.