Pentru că este foarte exigentă cu ea însăși, după rolul Pixie Lott, pe care l-a interpretat săptămâna trecută pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, Paula Chirilă a început un program intensiv de remodelare corporală, care include o dietă și mult sport.

“Acel rol mi-a dat un impuls să încep acest program intensiv de remodelare, pe care mi-l doream de ceva vreme”, spune actrița.

Și, dacă în ediția anterioară, a urcat pe scena de la “Te cunosc de undeva!” îmbrăcată mai sexy și provocator ca niciodată, sâmbăta aceasta Paula va cânta în… haine bărbătești. Ea se va transforma în Pepe și va interpreta „Ia-mă iar”, unul dintre cele mai recente hituri ale acestuia.

“Cel mai greu mi-a fost să-i reproduc vocea, pentru că Pepe are un timbru special. De asemenea, i-am repetat mersul toată ziua, pe coridoarele de la “Te cunosc de undeva!”, pentru că el are un mers țanțoș, mândru… Ca aduc cât mai bine cu personajul pe care-l aveam de interpretat, înainte să urc pe scenă, m-am dat cu un parfum bărbătesc, pe care l-am luat de dimineață de la soțul meu”, mai spune Paula, amuzată.

Momentul de bucurie maximă pentru Paula va fi acela când, alături de ea, pe scenă, va urca însuși Pepe.

Cum va reacționa Paula Chirilă atunci când îl va vedea pe Pepe, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 27 februarie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”