Pariuri online vs pariuri offline

Pariurile sportive reprezinta probabil cel mai popular joc de noroc in ziua de astazi. Adrenalina pe care ti-o da plasarea unui pariu, dar si faptul ca printr-o strategie bine pusa la punct si multa disciplina poti ajunge sa castigi bani in mod constant fac ca pariurile sa fie atat de populare.

Dupa cum probabil stii deja, la pariuri se poate juca atat pe internet, cat si in agentiile de pariuri stradale. Astfel, pentru un jucator fara prea mare experienta apare intrebarea: „Ce sa aleg? Pariuri online sau pariuri offline?”.

In cadrul acestui articol iti voi raspunde la intrebarea de mai sus si iti voi prezenta o comparatie detaliata despre casele de pariuri de pe internet versus agentiile stradale.

Pariorii profesionisti joaca exclusiv online

Trebuie sa iti spun din start faptul ca cei mai buni jucatori la pariuri joaca in momentul de fata exclusiv pe internet. Casele de pariuri online ofera o serie de avantaje importante, care la urma urmei pot face diferenta dintre pierdere si profit.

E adevarat, parca nimic nu se compara cu senzatia pe care ti-o da un bilet fizic la pariuri pe care il tii in mana. Tocmai din acest motiv chiar si pariorii care joaca online mai viziteaza din cand in cand casele de pariuri stradale.

E clar insa ca viitorul este reprezentat de pariurile online. De altfel, acest lucru se poate observa destul de usor prin faptul ca agentiile de pariuri offline si-au pierdut destul de mult din popularitate in ultimii ani. Tot mai multi pasionati de pariuri sportive au inteles avantajele site-urilor online si si-au deschis cont pe acestea.

Ce avantaje iti ofera casele de pariuri online?

Pentru a-ti da seama de faptul ca agentiile online reprezinta acum cea mai buna alegere iti voi prezenta avantajele pe care acestea le ofera, in comparatie cu casele de pariuri offline. Asadar, daca joci la pariuri pe internet vei beneficia de urmatoarele avantaje:

  • Comoditate si rapiditate
  • Bonusuri si promotii
  • Pariuri si streaming live
  • Cash Out
  • Pariuri de pe mobil
  • Taxe 0 la plasarea biletelor

Comoditate si rapiditate

Daca iti deschizi cont la o casa de pariuri online atunci vei putea juca oricand doresti, la orice ora din zi si din noapte. Mai mult decat atat poti uita de cozile de la agentiile de pariuri stradale. Pe internet plasezi biletul dorit in doar cateva secunde.

Cu siguranta ai patit si tu de multe ori sa ajungi prea tarziu la agentie, iar intre timp unul sau mai multe meciuri de pe bilet sa fi inceput deja. De asemenea, ce faci daca gasesti un meci bun de pariat, dar agentia nu mai este deschisa la acea ora? Raspunsul e simplu: pariezi online, unde totul este non-stop.

Bonusuri si promotii

Toate agentiile de pariuri online isi intampina jucatorii noi cu un bonus de bun-venit. In acest fel vei porni din start cu un avantaj. Primesti bani bonus, pariuri gratuite, pariuri fara risc sau alte oferte. Prin intermediul acestora vei putea juca mai relaxat si iti cresti sansele de reusita.

Bineinteles ca exista multe promotii si pentru clientii existenti. Asadar, chiar si dupa ce ai incasat bonusul de bun-venit vei putea beneficia de multe alte oferte foarte interesante. Casele de pariuri de pe internet isi recompenseaza in mod constant jucatorii activi.

Pariuri si streaming live

Pe internet poti paria in timp ce evenimentele sportive sunt in desfasurare. Vei spune ca acest lucru este posibil si in unele agentii de pariuri stradale, insa oferta in aceste locatii este una destul de slaba, atat in privinta evenimentelor disponibile, cat si a optiunilor de pariuri.

La casele online de pariuri te vei putea bucura de o oferta de pariuri live extrem de generoasa, care include de multe ori chiar si meciuri din cele mai putin cunoscute competitii, precum si pariuri foarte interesante.

Mai mult decat atat vei putea urmari 100% gratuit evenimentele preferate, asta deoarece cele mai bune case de pariuri online ofera si serviciul de live streaming. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai o balanta pozitiva in contul de pariuri.

Ce poate fi mai placut pentru un parior decat sa urmareasca meciul favorit si sa parieze pe el in acelasi timp? Daca nu ai mai jucat pana acum la pariuri live trebuie neaparat sa incerci.

Cash Out

Un alt mare avantaj de care te vei bucura la pariuri online este optiunea de Cash Out. Prin intermediul acestei functii iti vei putea inchide pariurile plasate in orice moment doresti.

Astfel iti poti asigura profitul, inainte ca evenimentele pe care ai pariat sa se termine sau poti reduce din pierderi, in cazul in care lucrurile nu merg in favoarea ta.

De cate ori nu ai pierdut un bilet pe un singur meci? Daca ai cont la o agentie online poti sa uiti de acest “cosmar”. Vei putea inchide oricand doresti biletele plasate.

Pariuri de pe mobil

Poti avea pariurile sportive la numai un click distanta in buzunarul tau. La pariuri online poti sa joci in cele mai bune conditii direct de pe telefon, oriunde te-ai afla. Acesta este un mare avantaj, deoarece nu vei fi tot timpul in fata unui laptop si vei putea paria chiar si cand esti plecat la facultate, la serviciu sau in vacanta, de exemplu.

Cele mai bune case de pariuri online ofera aplicatii de pariuri dedicate pentru Android si iOS. Astfel, plasarea pariurilor de pe telefon devine o adevarata placere, deoarece aceste programe sunt extrem de bine optimizate si usor de folosit.

Bineinteles ca prin intermediul lor vei putea si sa urmaresti in direct evenimentele sportive preferate, daca acestea beneficiaza de live streaming la operatorul la care ai cont deschis.

Taxe 0 la plasarea biletelor

Nu in ultimul rand trebuie amintit si faptul ca la pariuri online plasarea biletelor este complet gratuita. Cand joci un bilet la agentiile stradale 5% din miza iti este oprita, ceea ce este foarte mult.

Imagineaza-ti ca daca joci 10 bilete cu cate 100 RON vei pierde practic 50 RON numai din plasarea lor. Pe internet nu exista o astfel de taxa, astfel ca biletul va fi plasat cu exact atatia bani cu cat ai specificat tu.