O bunică din Ucraina a devenit erou naţional după ce a reuşit să ucidă opt soldaţi ruşi. Femeia a ieşit în calea soldaţilor cu o farfurie de prăjituri de casă, sub pretextul că-i întâmpina prietenoasă. 

Cu mâninle goale, bătrâna a făcut măcel în Armata Federaţiei Ruse.

Bătrâna a dat dovadă de un curaj nebun când a ieşit cu farfuria de prjituri în faţa casei ca să-i întâmpine pe soldaţii ruşi care invadaseră Ucraina.

Fără să bănuiască ce-i aşteaptă, soldaţii ruşi s-au înfruptat din prăjiturile delicioase ale bunicii ucraineene.

Numai că ce să vezi, bunica a pus otravă în prăjituri. După ce au mâncat prăjiturile, opt dintre soldaţii ruşi au dat ortul popii.

Nu se ştie ce a păţit bunica după otrăvirea soldaţilor ruşi şi nici câţi soldaţi au mâncat din prăjiturile cu “surprize”.

Militarii ruși se așteptau să fie primiți cu pâine și sare de câtre ucraineneni pentru că aşa li s-a spus de către şefii armatei ruse. Însă în realitate, ucraineenii le-ar rupe gâtul ca la porumbei, tuturor soldaţilor ruşi veniţi în Ucraina la ordinul lui Putin.

Din 24 februarie 2022, ruşii au invadat Ucraina cu scopul de a pune mâna pe ţară şi să instaleze o conducere obedientă regimului de la Moscova.