Luminiţa Anghel a prezentat marți dimineață la Neața cu Răzvan și Dani de la Antena 1, noua variantă a piesei A Million Stars cu care va participa la Selecția Națională Eurovision România 2015.

Cu un look nou și o ținută casual, Luminița Anghel a cântat marți, noua variantă a piesei cu care vrea să reprezinte România la cea de-a 60-a ediție a Eurovision 2015.

Luminița Anghel i-a declarat lui Dani Oțil că vrea ca publicul din România să o trimită la ediția jubiliară a Eurovision de la Viena, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu zece ani.

”Zece ani au trecut de la primul succes de la KIev. Și atunci am participat la o ediție jubiliară, 50 de ani de Eurovision. Acum să sperăm că ne va alege publicul din România și vom merge la cea de-a 60-a ediție. Vrem să venim pe 2 sau pe 1 anul ăsta, Votați A Million Stars”, a spus Luminița Anghel la Antena 1.

Declarația vine la o zi după ce artista a declarat pentru TVR că: În cei 10 ani câţi au trecut de la urcarea pe podium, în 2005, alături de Sistem, am sperat să mă pot întoarce să-mi bat propriul record, pentru că a fost cel mai frumos loc din istoria participării României la Eurovision. M-am gândit că o să am ocazia să revin, să fac o figură bună, să ocup locul 2, dacă nu 1. Şi, de fiecare dată când am avut o piesă bună, în care am crezut, am revenit. Toată lumea mă întreabă de ce, cum de am curajul… Pentru că se poate ca un loc bun, ocupat înainte, să nu mai conteze dacă ajungi pe un loc mai slab, ba chiar să-ţi ratezi cariera…Sunt om de competiţie, îmi plac concursurile, am fost la foarte multe concursuri internaţionale. Îmi place adrenalina pe care mi-o dă participarea într-un concurs. Iar Eurovisionul este un concurs foarte important, care nu mai este doar european, este urmărit în întreaga lume.

Deja Luminiţa este foarte prinsă cu filmări, interviuri şi evident, social media. Îşi pregăteşte cu atenţie momentul pe scena de la Craiova din finala de pe 8 martie.

Anul acesta, pentru melodia ei din concurs, Luminiţa Anghel colaborează cu Andrei Tudor şi Cristian Faur.

„Andrei Tudor este un prieten vechi, am fost de multe ori în casa compozitorului Ionel Tudor şi al textierei Andreea Andrei, pe vremea când Andrei era încă foarte mic şi cânta la pian cu perne sub fund, fiind încă mic. Este o onoare să-i cânt o piesă într-un concurs atât de important”, declară Luminiţa.

Finala Selecției Naționale Eurovision România 2015 va avea loc pe 8 martie în Sala Polivalentă din Craiova.