Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială iRoast, astăzi, de la 20:30, la Antena 1. Confruntarea Belarus – România, difuzată diseară, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic. Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, dedicată momentelor şi oamenilor care au scris istoria fotbalului. Rând pe rând, Radu Pietreanu, Angel Popescu, Ionuţ Rusu şi Daniela Gyorfi se vor prezenta în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

Ladislau Bölöni a pășit în ,,peluza” iUmor și a făcut un roast de zile mari la adresa fotbalului românesc. Ionuț Rusu și-a intrat perfect în personaj și, în stilul caracteristic, a oferit un moment senzațional în cadrul ediției speciale de iRoast, spre deliciul juraților: ,,Acum, eu antrenez FC Metz și, nu că mă dau mare, dar voi mergeți în Franța doar când pleacă poliția din parcuri, să faceți alba-neagra; eu nu stau prin studiouri de televiziune să comentez fotbalul din România, dar voi, super profesioniști, îi comentați pe băieții care par să joace niște fotbal în pauza de la tatuaje. Ne speriem de echipe care fac selecția dintre pescari, bucătari și stomatologi; așa merităm, dacă noi facem selecția din cazinouri și cluburi de manele’’.

,,Doamne, cum jucau italienii ăia! Te speriai de ei, cum se sperie ai noștri de minge. Când veneau într-un atac pozițional, te călcau în picioare și așa făcea și Răducioiu când s-a întors în România, dar cu limba română’’, încheie invitatul transformat în Ladislau Bölöni.

Momentele pregătite de Radu Pietreanu, Angel Popescu, Ionuţ Rusu şi Daniela Gyorfi vor putea fi urmărite diseară, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediţie specială iRoast, difuzată înaintea partidei Belarus – România, transmisă în direct, la Antena 1, de la 21.45.