Un website te poate ajuta sa-ti stabilesti o prezenta online si iti deschide usa catre mai multe posibilitati. Totusi, inainte de a achizitiona un pachet de gazduire web, este important sa te asiguri ca ai ales un domeniu relevant. Desi pare o sarcina simpla, in acest stadiu poti comite multeAfla mai multe!

Zilnic scrii mesaje. Vorbești cu cei dragi. Muncești. Citești știri. Afli cum va fi vremea. Fotografiezi. Filmezi. Programezi. Îți notezi. Sunt multe activități pe care le poți face utilizând un singur lucru. Telefonul. Acest dispozitiv a devenit în ziua de azi, cel mai bun prieten al omului. Mereu aproape deAfla mai multe!

Veeam®  Software, liderul în soluții backup care oferă  Cloud Data Management™, a anunțat astăzi câștigătorii Premiilor Veeam ProPartner 2020  în cadrul summit-ului online al partenerilor din  România. Premiile anuale Veeam ProPartner pentru partenerii premium (VAR) și furnizorii de cloud și servicii (VCSP) recunosc succesul  și  dedicarea celor mai de succesAfla mai multe!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Backup-ului 2021, celebrată pe 31 martie, concluziile  Veeam Data Protection Report 2021  arată că majoritatea  companiilor din EMEA intenționează să valorifice serviciile de tip cloud ca metodă principală de protecție a datelor până în 2023. Această tendință demonstrează că managerii responsabili de experiența clienților (CXO)Afla mai multe!

Veeam® Software, liderul în soluții backup care oferă Cloud DataManagement™, și-a îmbunătățit programul ProPartner pentru partenerii premium din EMEA cu o investiție suplimentară de mai multe milioane de dolari. Aliniată la strategia de business pentru 2021 a Veeam privind canalele de distribuție, noua ofertă va recompensa partenerii care demonstrează competențeleAfla mai multe!

Provocările legate de protecția datelor subminează capacitatea organizațiilor de a realiza inițiative de transformare digitală (DX) la nivel global, potrivit Veeam Data Protection Report 2021, care a constatat că 58% dintre backup-uri eșuează, lăsând datele companiilor neprotejate. Veeam®  Software, liderul în soluții de backup care oferă Cloud Data Management™, aAfla mai multe!

Veeam®  Software, liderul în soluții de backup care furnizează Cloud Data Management™, a anunțat astăzi disponibilitatea generală a noii versiuni Veeam Backup & Replication™ v11, care oferă cea mai avansată soluție de protecție a datelor pentru mașinile fizice, virtuale sau din cloud. Cu peste 200 de funcționalități noi și îmbunătățiri,Afla mai multe!

obiect 3d transparent

Când vine vorba de produse tridimensionale, îți dorești ca rezultatul final să fie unic. Tocmai de aceea, încerci o gamă largă de culori și texturi, deja aflate pe piață. Poți utiliza diverse filamente pentru imprimante 3d pentru a găsi varianta care iese din tipare sau prezintă ceva aparte. Ți seAfla mai multe!

Imprimantele sunt dispozitive care își găsesc locul oriunde: acasă, la birou, în instituțiile publice, în birourile particulare, la şcoală sau universități. Imprimantele cu cerneală sunt preferate de cei mai mulţi dintre utilizatorii datorită flexibilitate. Reușesc să satisfacă cu succes necesarul mediu spre mare de volum, şi cele mai multe vinAfla mai multe!

In 2020 afacerea ta trebuie sa fie prezenta online, in caz contrar isi pierde mult din potential. Totusi, de identitatea sa in mediul online nu se poate ocupa oricine, ci cei care se pricep cu adevarat pentru a putea atinge cele mai mari performante. Este important ca propriul business saAfla mai multe!