Un supercomputer, cel mai puternic din lume, creat de volutari, a pus la dispoziție puterea de calcul a computerelor de acasă, iar acesta va fi folosit în lupta împotriva coronavirusului, scrie The Guardian. Organizația Folding@Home, care coordonează efortul comun de calcul, puterea combinată a rețelei de voluntari a depășit 1.000.000.000.000.000.000Afla mai multe!

Un site performant se sprijina pe mai multi piloni importanti, printre care si gazduirea web. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor acorda foarte putina atentie si un buget minim acestui serviciu, tocmai pentru ca nu cunosc consecintele pe care le poate aduce o gazduire web de slaba calitate. In general, multiAfla mai multe!

Capacitatea de a te cufunda in lumea virtuala azi, a incetat sa fie fantastica: VR – Simulatoarele De Realitate Virtuala au trecut de stadiul de prototipare, iar proiectele expozitionale au fost deja puse in productie in serie. Un set de realitati virtuale a devenit accesibil pentru o gama larga de consumatori,Afla mai multe!

Suntem înconjurați de tehnologie și o folosim zi de zi. Pentru mulți este indispensabilă, indiferent că este vorba despre aplicațiile mobile exploatate sau de orice altceva ce are în spate munca unor specialiști în diverse limbaje de programare. Pentru că nu oricine poate realiza aplicații profesionale de care se potAfla mai multe!

Mark Zuckerberg susţine că peste 20 de ani, oamenii vor renunţa la telefon şi vor alege să comunice prin intermediul realitatăţii augumentate, adică virtual. Fondatorul Facebook susţine că în 2030 va predomina realitatea augmentată (AR), prin intermdiul căreia oamenii vor comunica. Mark Zuckerberg susţine că la sfârşitul deceniului oamenii vor abandonaAfla mai multe!

Cu toate ca publicitatea traditionala prin tehnici clasice de promovare cum ar fi reclamele prin sisteme de expunere, panouri publicitare stradale sau pliantele sunt inca importante, daca businessul tau beneficiaza de un site ar trebui sa utilizezi si alte modalitati de promovare online moderne precum cele de optimizare site.  Afla mai multe!

Fiecare proprietar de autoturism dorește să își mențină vehiculul într-o stare tehnică perfectă. Pe de altă parte, toată lumea încearcă să economisească bani cu întreținerea mașinilor lor. Cum vă mai poate ajuta AUTODOC în afară de a vă oferi spre vânzare piese de schimb de la producători renumiți? Cu nouaAfla mai multe!

Lumea este intr-o continua cautare de sisteme audio ce intrec asteptarile, sisteme ce pot reda atat un sunet puternic, cat si unul clar. Nu degeaba se spune ca o pereche de casti trebuie sa fie capabila sa sustina un concert in timpanele fiecaruia. Pentru ca publicul roman se afla intr-oAfla mai multe!

Exista mai multe situatii in care amplasarea de camere spion este cea mai buna solutie. Chiar daca astfel de camere sunt interzise in situatii ce vor fi expuse mai jos, uneori, pentru a verifica anumite informatii si a monitoriza zone importante, camerele spion sunt o idee geniala mai ales pentruAfla mai multe!