In mediul online exista multe persoane rau intentionate, ce ataca site-uri cu scopul de a fura datele personale sau pentru a inlocui continutul existent cu altul destinat activitatilor ilegale. O parte dintre acesti hackeri pot ajunge sa utilizeze un server si pentru a trimite emailuri de tip spam. Prin urmare,Afla mai multe!

Indiferent daca ai o pasiune pentru tehnologie sau ai doar cateva gadget-uri de baza pentru ca ai nevoie de ele, este important sa le oferi intretinerea corespunzatoare si sa te asiguri ca poti apela la ele in orice moment. In timp ce intretinerea lor este o sarcina a carei responsabilitateAfla mai multe!

Un supercomputer, cel mai puternic din lume, creat de volutari, a pus la dispoziție puterea de calcul a computerelor de acasă, iar acesta va fi folosit în lupta împotriva coronavirusului, scrie The Guardian. Organizația Folding@Home, care coordonează efortul comun de calcul, puterea combinată a rețelei de voluntari a depășit 1.000.000.000.000.000.000Afla mai multe!