Elena Udrea și-a luat gardă de corp ca să fie păzită non stop. Decizia vine la o zi după ce a făcut dezvăluiri bombă despre SRI și generalul Florian Coldea. Protejata lui Băsescu se teme acum să nu fie asasinată.

După ce s-a luat de șeful SRI, Florian Coldea și i-a făcut denunț la DNA, de frică să nu fie ucisă, Elena Udrea și-a luat bodyguard care o păzește non stop.

Decizia vine la o zi după interviul incendiar de vineri, de la HotNews.ro, în care a spus că Dorin Cocoș a fost pus de Florian Coldea să îi dea lui Sebastian Ghiță, 500.000 de euro ca să finanțeze televiziunea RTV.

După toate aceste dezvăluiri care au aruncat în aer scena politică, Elena Udrea a început să se teamă pentru viața ei și spune într-o postare pe facebook, că acum sunt tot mai mulți care vor să-i închidă gura.

”Am văzut reacţiile şi poziţionările unor comentatori publici, dar şi a unor “acoperiţi din presă” după afirmaţiile (pe care mi le asum total) pe care le-am făcut în interviul de la Hotnews. Vreau să fac trei comentarii scurte:  1. De regulă, când apare un denunţ împotriva unui politician, acesta este fie constatat deja vinovat, fie se spune, corect, justiţia să cerceteze. Când au apărut dezvăluiri despre Florian Coldea (şeful SRI), unii m-au atacat pe mine şi au încercat să îl declare deja nevinovat, înainte de orice acţiune a justiţiei. 2. Putem acuza un parlamentar, un ministru, un Prim-Ministru sau chiar un Preşedinte fără probleme. Dar, când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat panică! Această reacţie arată teama pe care o generează SRI-ul celor cu secrete în dulap, politicieni, presă etc. 3. Justiţia va fi cea care va dovedi dacă denunţul meu va fi confirmat de dovezi. Eu am spus ce ştiu şi voi dezvolta afirmaţiile din denunţul penal în faţa anchetatorilor. Personal, mă aştept la absolut orice, înscenări, “dezvăluiri”, fotografii etc., pentru că acum vor dori şi mai mult să-mi închidă gura. Important este să fim conştienţi de pericolul uriaş al acestui moment: puterea totală în mâna unui om despre care nu se ştie mai nimic în spaţiul public, dar care deţine secretele tuturor. Dacă vă amintiţi, în ultima emisiune din campanie, Mădălina Puşcalău m-a întrebat dacă voi face ceva cu lucrurile pe care le ştiu. Am răspuns atunci că “cel mai probabil da, pentru că am un pronunţat spirit de sacrificiu”. Ştiam că voi spune…”, a scris Elena Udrea pe contul său de facebook.