MediCOOL revine pe micile ecrane cu cel de-al șaselea sezon, ce va putea fi urmărit la Antena 1, începând din 24 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00. Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală) şi Carmen Brumă (autor programe de slăbit) se întorc pe micile ecrane cu emisiunea ce pune pe primul loc sănătatea, abordând numeroase subiecte și probleme de actualitate, dar și cele mai noi experimente și subiecte tabu, explicate pe înţelesul tuturor, alături de invitaţii emisiunii.

„Începem să înțelegem, din ce în ce mai clar, că știința aplicată și sănătatea nu trebuie să fie restrictive. Ele nu trebuie să fie considerate niște reguli stricte, ci trebuie transformate într-o plăcere de a trăi viața, iar noi asta facem la MEDICOOL. Le garantăm telespectatorilor că se vor distra, vor râde împreună cu noi, dar, cel mai important, vor învăța niște lucruri simple, care, aplicate zilnic, vor contribui la bunăstarea lor și îi vor ajuta să trăiască mai sănătos!”, dezvăluie gazda emisiunii, dr. Mihail Pautov. La rândul ei, Carmen Brumă mărturiseşte: „Sezonul şase MediCOOL a fost o adevărată provocare, atât pentru mine, cât și pentru restul echipei. După cinci sezoane în care am convins publicul să ne urmărească, aducând în fața lor subiecte de interes, ce vizează sănătatea, revenim pe post cu același entuziasm și cu încrederea că sezonul cu numărul șase va fi cel puțin la fel de bun precum cele anterioare. Avem subiecte controversate, explicate de către specialiști, dar și soluții concrete, referitoare la nutriție și la sport, care ajută la urmarea unui stil de viață sănătos și la redobândirea energiei!”.

MediCOOL prezintă cele mai interesante și utile sfaturi pentru sănătate, ce contribuie la prevenirea și la tratarea diverselor afecțiuni, dar şi informații despre nutriție, sport și o stare generală de bine.