Carmen, fiica manelistului Adi Minune, și-a lansat miercuri, primul să single din carieră, intitulat “Domino”.

Carmen, fiica lui Adi Minune, a moştenit talentul artistic de la părintele său şi are o voce pe măsură pe care o pune în valoare în primul ei single, “ Domino”.

Odată cu piesa nouă, Carmen vine şi cu o schimbare de look care o face aproape de nerecunoscut.

Are în spate o echipă de profesionişti care şi-au pus amprenta asupra noii sale imagini şi a piesei care, cu siguranţă, va fi hit!

În colaborare cu Sprint Music, Carmen aduce în faţa fanilor săi o piesă în limba română, cu un refren uşor de reţinut.

Piesa “Domino” e făcută de Phelipe şi DJ Rynno, cu care am colaborat minunat. În spatele meu am încercat să formez, alături de Marius China, managerul meu de la Sprint Music, o echipă de oameni pe care să mă pot baza, aceştia excelând în domeniile lor: Alex Ifimov (hairstyle), Genoveva Haralambie (makeup), Andra Moga (stilist). Am început colaborarea cu ei odată cu primul meu shooting, alături de Simion R Ştefan, un om de excepţie! Am ales să cânt în limba română, deoarece atunci când ies pe stradă se vorbeşte limba română şi cred că astfel mesajul pe care vreau să îl transmit ajunge mult mai repede la cel care ascultă. Nu spun că nu o să cant şi în limba engleză, dar deocamdată vă invit să ascultaţi piesă “ Domino”! Are foarte multe mesaje ascunse şi culese din experienţele celor din jurul meu…!”, a declarat Carmen.

Deși deține un talent nativ de la tatăl său, tânăra artistă în devenire, face canto cu celebra Ozana Barabancea.