Bănel Nicoliță, fostul fotbalist român, este invitatul ediției de duminică, 16 octombrie, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D. 

Născut într-o familie de etnie romă, foarte săracă, din Făurei, jud. Brăila, Bănel Nicoliță a reușit să se impună în elita sportului rege, datorită pasiunii pentru fotbal, dar și prin foarte multă muncă. Și-a îndeplinit visul atunci când a ajuns să joace în Divizia A, în echipa de fotbal FC Steaua București, la vârsta de 19 ani.  Bănel Nicoliță a făcut parte din generația UEFAntastica, care a dus Steaua în Semifinalele Cupei UEFA, este deținătorul medaliei “Meritul Sportiv”  Clasa a II-a cu una și două barete, și este al doilea stelist ca număr de meciuri în competițiile europene, după Marius Lăcătuș.

A ajuns să joace în campionatul francez de fotbal, AS Saint-Étienne și Football Club de Nantes, Liga I, dar accidentările dese l-au determinat pe fotbalistul român să se întoarcă în țară.

Interviul maraton de la “40 de întrebări cu Denise Rifai” va aduce în fața publicului mărturiile inedite ale unuia dintre cei mai valoroși sportivi români.

“De câte ori v-ați culcat flămând?”, “Când nu v-ați mai lăsat șantajat de propriul tată?”, “Ați mai arunca și azi cu banii?”, “De câte ori ați zâmbit în fața nedreptății?”, “De câte ori ați ciocnit paharul cu Traian Băsescu?”, “Este Bănel Nicoliță un bărbat de Champions League?”, “Vă mai bântuie autogolul de pe Bernabeu?”, acestea sunt doar câteva întrebări la care celebrul sportiv Bănel Nicoliță va trebui să răspundă duminică, 16 octombrie, într-o ediție spectaculoasă a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D.