Annes e în doliu! Artista a rămas fără tată

Annes e în doliu!  Artista a rămas fără tată
loading...

Annes a început anul cu o imensă durere în suflet. Spre jumătatea lunii ianuarie tatăl ei s-a stins din viaţă şi a luat-o pe nepregătite, atât pe ea cât şi pe familia sa.

Cântăreaţa a aflat cu durere în suflet că tatăl său a pierdut lupta cu viaţa, dar a avut putere să-şi adune gândurile şi să-şi conducă părintele pe ultimul drum.

Șocul este cu atât mai mare cu cât membrii familiei nu ştiau că acesta este bolnav şi că starea lui de sănătate s-a înrăutăţit.

Am revenit…Mulţumesc tuturor pentru mesaje, prietenilor care ne-au fost aproape! Am trăit zile de coşmar…tristeţe şi durere dincolo de tot ce mi-am putut imagina vreodată… De ziua de naştere a mamei mele l-am pierdut pe tata.  Noi, neputincioşi într-o ploaie de lacrimi pe holul unui spital iar el, TATA, puternic şi curajos, aşa cum a fost dintotdeauna, trecea pragul dincolo.. Acum cuvântul „TATA” e un dor incredibil! O iubire imensă!”, a postat Annes pe contul ei de Facebook.

Cântăreaţa i-a dedicat apoi tatălui său o piesă cântată de ea, un cover Swedish House Mafia – “ Don’t worry child”.

Categorii: SHOWBIZ

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro