Andreea Marin se pregăteşte săr evină pe micul ecran la Televiciunea Naţională cu o emisiune zilnică ce se va difuza pe canalul TVR 2. Vedeta a rămas uluită când a văăzut decorul emisiunii sale.

Andreea Marin, aflată în febra pregătirilor pentru emisiunea ”Nu există nu se poate”, a avut parte de o plăcută surpriză:

Studioul este absolut superb, mi-au dat lacrimile când am văzut ce au putut realiza colegii mei din TVR în timp atât de scurt pornind de la o idee la care țineam tare mult, o visam chiar… Surpriza e că a ieșit mult mai bine decât îmi imaginam! Nu e un decor de televiziune cum v-ați obișnuit ci… o nebunie frumoasă” a exclamat Andreea Marin.

În decorul special construit, se regăsesc obiecte de design premiate în jurul lumii, îndrăznețe, ieșite din comun, iar tehnica de televiziune folosită este de ultimă oră.

”Mulțumesc, dragii mei colegi regăsiți după ani, sunt fericită să punem umăr lângă umăr, și azi să ne revedem de parcă timpul ce ne-a despărțit nici nu a existat! Mă întorc cu sufletul plin… acasă!” a spus Andreea Marin.

Emisiunea @nuexistanusepoate va debuta luni, 12 octombrie, la ora 18, pe TVR2.