Primul ministru al României se află de șapte zile într-o croazieră de lux, în Caraibe, alături de familie, pe cel mai mare și modern vas din lume, Oasis of the Seas.

După vacanța de lux din Dubai din decembrie 2014, alături de prietenul său Sebi Ghiță, premierul se distrează acum pe cel mai luxos vas de croazieră din lume.

Victor Ponta s-a îmbarcat pe vasul de croazieră Oasis of the Seas, pe 1 august, alături de soția lui, Daciana și cei doi copii.

Pentru cele șapte zile de vacanță pe vasul de croazieră în Caraibe, Ponta a scos din buzunar 6000 de dolari.

Itinerariul croazierei este: Fort Lauderdale, Florida – Labadee, Haiti – Fairmouth Jamaica – Cozumel, Mexic – şi înapoi la Fort Lauderdale, Florida.

Pe puntea vasului Oasis of the Seas clienţii se pot bucura de un circuit de golf, o promenadă cu magazine şi restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, şapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar şi mai multe săli de spectacol.

Oasis of the Seas, furnizată companiei Royal Caribbean International în octombrie 2009, a fost la acea vreme cel mai mare vas de croazieră din lume, având lungimea de 361,6 metri şi o capacitate de 6.295 de locuri pentru pasageri. A fost depăşită în anul 2010 de nava Allure of the Seas, care are 362 de metri lungime.

Premierul Victor Ponta a intrat în concediu de odihnă în 29 iulie, urmând să se întoarcă în 9 august.