Află totul despre contractele din videochat pe forumul Lucky Studio!

Află totul despre contractele din videochat pe forumul Lucky Studio!
loading...

Cât poți câștiga din videochat? 2.000, 3.000, 6.000 sau 10.000 de dolari pe lună? Dacă te uiți după tot felul de reclame, mai ales ale studiourilor mici sau de apartament, o să ai impresia că vii la muncă de 2-3 ori pe săptămână, spui câteva vorbe și ai deja bani de un BMW. Lucrurile nu sunt însă chiar așa. E adevărat că în videochat se pot câștiga bani mulți, dar sunt o mulțime de lucruri de care depind aceste venituri. Evident, unul dintre cele mai importante este contractul pe care îl poți semna cu un studio.

Un forum de videochat pentru orice model

 

Pe Lucky Studio Forum găsești răspunsul la întrebările tale despre colaborarea cu studiourile. Mai exact, este mult mai simplu să discuți despre aceste contracte chiar cu modelele care banner-Lucky-Studio-Iasilucrează în videochat, în Iași sau în alte orașe mari din România. Ele știu în mod direct ce poți primi, iar asta face din forumul Lucky Studio o platformă de informare foarte utilă pentru tine. Adică, oricând ai o nelămurire, o curiozitate legată de sistemele de plată, pui o întrebare și imediat ți se răspunde. Fie că îți scrie moderatoarea forumul online de videochat, fie că îți răspunde un alt model. Așadar, e simplu și eficient, astfel încât să-ți poți da seama unde sunt contractele mai avantajoase pentru tine.

De exemplu, pe acest forumul de videochat online vezi păreri despre renumitele contracte cu bonusuri de angajare de la Lucky Studio Iași.

Lucky-Studio-castiguri

 

Ți se poate explica foarte simplu în ce condiții poți
semna un astfel de contract și cum poți lua cele 10.000 lei bani cash în primele 30 de zile lucrate. La fel, pe forumul Lucky Studio vei ști cum poți primi și celelalte servicii la acest contract, adică ședințe de make-up și hair&beauty gratuite, cursurile de engleză și transportul tot gratuite. Poți afla informații și despre contractul pe 2 ani, cu bonus de 6.250 lei cash sau contractul pe 6 luni, cu bonus cash de 1.000 de lei primit tot în primele 30 de zile lucrate la Lucky Studio. În concluzie, pe acest forum vezi cum se câștigă banii din videochat pe bune.

Află toate avantajele contractelor Lucky Studio Iași!

 

LuckyStudio_poze-05Cu alte cuvinte, pe forumul de videochat vezi online ce părere au modelele care chiar au aceste contracte și se bucură de toate serviciile mai sus amintite. Ele îți vor preciza plusurile și minusurile fiecărei variante. În plus, le poți întreba de ședințele foto sau de accesoriile pentru videochat gratuite pe care le primesc tot în cadrul contractelor cu bonusuri de angajare. Astfel, vei putea înțelege că pentru toate aceste avantaje e necesar să consideri jobul de model în videochat ca pe un loc de muncă normal, în care lucrezi 8 ore pe zi, 20 zile pe lună. Din discuțiile de pe forumul Lucky Studio vei afla singură cât e de benefic să-ți iei în serios jobul și cât de mulți admiratori vor reveni să discute cu tine pe site-urile de videochat pentru că sunt siguri că te găsesc mereu online.

Așadar, mult succes și vizitează-ne forumul de videochat care îți este un prieten fidel oricând vrei tu!

Categories: LIFE

About Author

Comments

 1. Video chat studio
  Video chat studio 12 April, 2016, 12:01

  Videochatul este un domeniu foarte tentant pentru tinere, deoarece ofera conditii foarte bune si bani multi. In plus, este un domeniu cat se poate de legal.

  Reply this comment
 2. Jasmine
  Jasmine 6 May, 2017, 16:37

  Din videochat se poate castiga foarte bine.

  Reply this comment
 3. Model Online
  Model Online 7 July, 2017, 09:41

  Este foarte bine sa ai multe informatii inca de la inceput, sa stii cum o sa functionneze totul si mai ales cum lucreaza studioul, asa ca mai multe articole pe aceasta tema sunt binevenite.

  Reply this comment
 4. Jasmin
  Jasmin 25 July, 2017, 17:18

  Mi se pare foarte interesant ca echipa Lucky Studio a ales sa realizeze un forum unde sa raspunda intrebarilor provenite din partea modelelor actuale, ori a celor care intentioneaza sa se angajeze in domeniul videochatului insa nu sunt familiare cu subiectul. Imi place initiativa, mi se pare pro dezvoltare pentru modelele fara experienta!

  Reply this comment
 5. Cornelia
  Cornelia 10 August, 2017, 14:17

  Cu siguranta, un studiio care indrazneste sa scrie despre el, este un studio serios si profesionist.

  Reply this comment
 6. Model Live Studio
  Model Live Studio 17 February, 2018, 12:31

  Trebuie sa recunoastem ca este job-ul momentului in Romania, job-ul ce iti aduce cele mai mari venituri!

  Reply this comment
 7. Red Lips Studio
  Red Lips Studio 27 May, 2018, 21:42

  Un studio de videochat poate insemna un punct de plecare in cariera si unul foarte promitator pentru ca poti strange foarte multi bani in ani si ulterior poti face ceva cu banii aia.

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*