ZU TV a împlinit un an de la lansarea în România

ZU TV, postul de muzică al grupului Intact aniversează astăzi un an. Conform Kantar Media, la un an de la lansare ZU TV deţine supremaţia în cel mai important slot al zilei, prime time.

Astfel, în primul trimestru din 2015 (ianuarie-martie 2015), ZU TV este lider de audienţă pe nişă canalelor de muzică pe 3 sloturi importante: prime time (19:00-23:00), morning (06:00-10:00) şi late fringe (23:00-26:00).

ZU TV a fost încă de la început mai mult decât un canal de muzică. ZU TV este singură televiziune dedicată publicului tânăr care a integrat în grilă să de programe o o componentă puternică de lifestyle urban.

Tineri crescuţi în mediul on-line au avut şansă de a-şi începe carieră şi în televiziune. Tequila, pe numele ei adevărat Bianca Adam, are la cei 17 ani ai săi un vlog pe youtube cu aproape 500.000 de abonaţi.

Odată cu lansarea ZU TV, adolescenţă din Craiova trece la next level şi devine prezentatoarea emisiunii “Adevăr&provocare”, unde provocările pe care le primeşte de la fanii ei din toată ţară sunt executate şi pentru telespectatorii ZU TV.

“La un an de zile ZU TV este un mix fericit între cei care fac cel mai nebun radio din România, cei mai ţări creatori de hituri şi cei mai populari realizatori de conţinut original pe youtube-ul Românesc. Sunt foarte mândru să îi am în echipa pe Tequila şi băieţii de la Noaptea Târziu. Fac mlioane de vizualizări lunar în online, ZU TV a avut curajul să îi provoace să creeze conţinut şi pe tv. Vreau să mulţumesc şi echipei care a făcut din zutv.ro prima sursă de informaţie şi divertisment pentru generaţia young din România. Dar cel mai mult le mulţumesc celor care share-uiesc spiritul ZU şi pe tv, cei care se uită în fiecare zi la noi, cei care ne-au făcut cadou primul an de number one!”, a declarant Mihai Morar, directorul ZU TV.

Dezvoltarea ZU TV s-a extins şi în mediul on-line, acolo unde platforma zutv.ro găzduieşte blogurile câtorva dintre cei mai apreciaţi artişti de pe piaţă muzicală: Alexandra Stan, Andreea Bălan, Randi, Nicole Cherry sau Corina.