Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au prezentat sâmbătă seară, la Antena 3, mantra pentru toatwe zodiile, potrivit zodiacului chinezesc pentru anul 2021. Metalul foarte greu îl poți rupe și împrăștia în mai multe bucăți. Să ieșim din zona de confort. Sunt o mulțime de oportunități pe care nu avem voie să le ratăm. 

Trebuie să fim tenace, să fim consecvenți cu ceea ce facem. Până în 20 ianuarie 2022 noi vom trebui să dăm dovadă de consecvente. Bivolul are un drum al lui, chiar dacă e anevoios, trage, depășește, merge mai departe. Vor fi multe obstacole dar asta înseamnă că este o proba de încercare anul asta al Bivolului.

Berbecul va trebui să plece cu mantra de genul asta “Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent. Îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare moment în care sufletul meu zâmbește”

Taurul spune ce are el în suflet: Dorința mea este de a mă dezvoltă și de a oferi cea mai bună versiune a mea. Aleg să las trecutul meu în urmă și trăiesc momentul prezent.

Geamănul, care e mai versatil, zice: Nimeni în afară de mine însumi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericirea în fiecare pas pe care îl fac.

Racul, care e destul de conservator, începe cu povestea: În fiecare zi învăț mai multe despre cum să-mi îndeplinesc țelurile. Învăț din greșeli și mă las condus de intuiție. Nu-mi este teamă de sescuri pentru că ele mă fac mult mai puternic.

Navalnicul leu spune așa: Înțeleg că în mine însumi sunt posibilități nelimitate. Astăzi aleg să fac o schimbare. Aleg să nu mai stau în zona de confort unde este cald și bine și să trăiesc ceva nou. Astăzi aleg să-mi trăiesc un vis.

Fecioara are încredere în forță divină: Fiecare lucru mărunt pe care îl fac e suținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în Uniers și se transformă în realitatea în aceste momente.

Balanță vede în eșec o oportunitate: Lupt pentru ceea ce-mi doresc. Numi este frică de eșec.

Scorpionii vor să îi ierte pe toți cei care le-au greșit: Iertând desfac un nod gordian care mă ține legat de trecut, de greșeli.

Săgetătorii sun așa: Viață merge minunat. Totul în viață mea merge bine, acum și întotdeauna. Astăzi aleg să fiu recunoscător pentru toate lucrurile care mi s-au întâmplat, mărunte sau mari.

Capricornii: Știu că este greu însă mai știu și că universul are un plan special pentru mine. Știu că el îmi oferă ce am nevoie în momentul în care sufletul meu este pregătit pentru schimbare și când îmi doresc ceva se și întâmplă.

Vărsătorii trebuie să ia decizii: Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a mă ascultă și a-mi folosi intuiția și a lua cele mai importante decizii pentru a-mi îndeplini cele mai mari dorințe.

Pești: Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătate, fericire, prosperitate și pacea minții.