Zilvo și CornEL ne  îndeamnă la pozitivism în prima lor colaborare muzical în care spun că “Viata e frumoasă”.

Zilvo, alias Ciprian Zaharia, a început să cânte încă din copilărie, când și-a descoperit pasiunea pentru muzica.

Mai târziu a devenit un obișnuit al serilor de karaoke în Brăila și Galați, participând anul acesta și la un concurs muzical unde a ajuns până în finală. Artistul a bifat participări și la celebrul concurs X Factor România, difuzat de Antena 1.

Cornel, partenerul de duet al lui Zilvo, este cel care a compus linia melodică cât și versurile la piesa ”Viața e frumoasă”.

CornEL (Ciubotaru) – se bucurã deja de apariţii tv, piese difuzate de unele posturi de radio naţionale şi europene ( Germania); are o bogată experiență concertistică live, cântă în corul Trison din Brăila cu care a participat la festivaluri internaționale.

CornEL Ciubotaru a început să cânte încă din timpul școlii când a participat la diferite concursuri locale de muzică. Cu multă pasiune și devotament, a hotărât să urmeze cursurile Școlii Populare de Artă “Vespasian Lungu” la secția Ansamblu Coral.

Alături de corul Trison a participat la diferite concursuri naționale și internaționale, luând diferite premii. Ca artist solo a participat la câteva concursuri locale unde a luat atât locul doi cât și primul loc. Până în prezent, CornEL are lansate aproximativ 28 de piese, compozitți proprii.

Zilvo și CornEL s-au cunoscut prin intermediul serilor de karaoke brăilene, unde au reușit să lege o prietenie strânsă.

Piesa „Viața e frumoasa” a apărut din dorința celor doi de a colabora într-un proiect muzical.

Piesa exprimă lupta pentru a reuși în viață, indiferent de piedicile pe care le întâlnești de-a lungul timpului, este un indemn la a spera, a visa și a prețui lucrurile pe care viața ți le oferă.