Zeolitul este un mineral vulcanic regăsit în anumite zone ale lumii. Zeolitul se formează prin reacția chimică dintre apa sărată a mărilor sau oceanelor cu lava vulcanică. Ceea ce face zeolitul atât de unic este faptul că are o structură unică și este unul dintre puținele minerale încărcate negativ regăsite în natură.

Acest lucru permite ionilor pozitivi să fie atrași, prinși de către acest mineral și în final eliminați din organism, realizându-se astfel eliberarea corpului de metale grele.

De ce este zeolitul atât de valoros?

Blocul de siliciu din compoziția zeolitului este neutru din punct de vedere al încărcăturii electrice, iar blocul de aluminiu poartă o sarcină negativă, ceea ce crează un fel de magnet pentru metalele grele.

Clinoptilolitul atrage metalele pozitive precum calciul, magneziul, potasiul, sodiul și fierul. Acești cationi pozitivi sunt apoi înlocuiți cu metalele grele ca mercurul, cadmiul, nichelul, arseniul și eliminate din corp.

Ionii de mici dimensiuni precum mercurul și cadmiul sunt absorbiți în structura zeolitului și apoi îndepărtați din organism în cele mai sigure condiții.

Studiile clinice au înregistrat în cazul unor voluntari obișnuiți creșterea a de 5-7 ori a excreției urinare în decurs de o săptămână.

4 beneficii ale zeolitului

  1. Nu este toxic. Toate urmele de mineral vor fi eliminate din organism în aproximativ 6-8 ore de la administrarea zeolitului. În cazul în care se mai administrează și alte tratamente, este indicat a se consulta medicul înainte.
  2. Elimină metalele grele și detoxifică organismul. Structura moleculară a zeolitului este perfectă pentru captarea și îndepărtarea metalelor grele, fără a elimina însă ionii sănătoși și mineralele. Mulți oameni au raportat creșterea nivelului energetic în urma administrării zeolitului și curățării organismului.
  3. Echilibrează pH-ul corpului pentru un nivel alcalin sănătos. Zeolitul are capacitatea de a modifica nivelul alcalin al organismului la 7.45, pH-ul ideal pentru corpul uman. Zeolitul atrage excesul de protoni care cauzează aciditatea și previne astfel apariția candidei sau artritei.
  4. Zeolitul este ușor de administrat. Cele mai multe produse de detoxifiere sunt dificil de administrat, trebuiesc injectate în sânge. Zeolitul acționează la nivel celular, nu are gust sau miros și poate fi luat chiar pe stomacul gol.

Zeolitul de la Herbagetica

Herbagetica îți pune la dispoziție, sub formă de capsule, unul dintre cele mai prețioase minerale pentru sănătate: Zeolit Detox+. Acest tratament natural ajută la eliminarea toxinelor, echilibrarea sistemului imunitar, inhibarea dezvoltării celulelor maligne, îmbunătățirea funcțiilor hepatice și protejarea celulelor contra stresului oxidativ.

sursa foto: https://mindbodygreen-res.cloudinary.com/