Zarug a postat un mesaj total neaşteptat, după ce a fost eliminat din competiţia Asia Express – Drumul Împăraţilor, difuzat din luna septembrie de Antena 1.

Zarug și Lorelei au părăsit competiția Asia Express în ediția 21 a sezonului 4 din Asia Express – Drumul Împăraților.

Cei doi foși concurenți au strâns amintiri dragi în timpul participării lor la Asia Express. Recent, Zarug a publicat pe rețelele sociale o serie de imagini din Cappadocia, locul în care el și Lorelei au obținut imunitatea și s-au bucurat de o zi de vacanță.

„Am zis cuiva recent că fericirea e amintirea unei trăiri și, mergând pe logica asta, m-am întrebat dacă poți fi fericit din vizitele în trecut și dacă da, se aplică aia cu “ razi că prostul din amintiri”. Râd da’ nu mă simt prost, nu pentru asta”, a scris Zarug pe rețelele sociale, publiând imagini cu el și Lorelei de pe vremea când zburau cu balonul cu aer cald peste Cappadocia.

În Cappadocia, Zarug și Lorelei au avut parte de clipe minunate, deoarece au fost câștigătorii Imunității. Cei doi au beneficiat de o zi ca turiști în splendida zonă a Turciei. Atunci, Zarug și Lorelei au mărturisit cât de impresionați au fost de peisajul pe care l-au văzut în timpul călătoriei lor cu balonul cu aer cald.

„Mi-am adus aminte de toate ilustratele astea și atunci am realizat că suntem într-unul din locurile din cartea postală. Eu în Asia Express trăiesc experiențe la care nu m-aș fi gândi vreodată să le fac. Eram cu răsuflarea tăiată”, a povestit Zarug despre experiența trăită atunci.

După eliminarea lor de la Asia Express, Zarug și Lorelei au fost invitați la „Asia mai târziu”, emisiune AntenaPlay găzduită de Emi și Cuza, unde au putut vorbi pe larg despre experiența lor în cadrul emisiunii. Cei doi au mărturisit că și-au dorit să se bucure de fiecare experiență și să se distreze.