Xonia bifează în 2016 a două colaborare cu un artist internaţional. Tânăra cântăreaţă îşi împrumută vocea pentru single-ul de debut al lui Alx Veliz, noua revelaţie din Canada, aşa cum a fost denumit de celebra publicaţie de profil, Billboard.

Piesa pe care cei doi urmează să o lanseze se numeşte Dancing Kizomba şi va avea premieră în România, vineri, 15 ianuarie.

Produsă în colaborare cu Medy Landia, piesă este primul extras de pe noul album al artistului canadian, album ce urmează să fie lansat la nivel internaţional în acest an.

Videoclipul filmat pe două continente, cel European şi cel American, surprinde perfect atmosfera tipică de Kizomba, stilul de dans ce a cuprins întreagă lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami. Atmosfera surprinsă ne arată cum  oamenii se îndrăgostec printr-un simplu dans, un dans al dragostei al pasiunii.

‘Dancing Kizomba’ împrumută din trendurile lui 2016 şi le aduce mai aproape de public, astfel Alx Veliz şi Xonia aduc în faţa ascultătorilor o piesă perfectă pentru cluburi şi un videoclip care surprinde atmosfera romantică a acestui stil de dans.

Xonia s-a lansat în industria muzicală românească cu super hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzată piesă a anului 2010. În 5 ani de carieră a bifat mai multe piese ce au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale şi o super colaborare internaţională cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul ‘I Want Cha’.

Alx Veliz