Vulpiţa s-a lansat în muzică în plină pandemie de coronavirus. Primul său single, lansat alături de Axinte de la Vacanţa mare, bubuie internetul. În doar 15 ore de la postarea pe youtube a videoclipului, piesa Vulpiţei se apropie de un milion de vizualizări.

După două luni de prezenţă permanentă în studioul emisiunii „Acces direct” de la Antena 1, unde a reuşit audiene colosale, Vulpiţa se pregăteşte să îşi ia zborul. Moldoveanca care a pus pe jar o ţară întreagă, cu povestea ei tumultoasă şi plină de suspans, se lansează în muzică.

Axinte de la Vacanţa Mare i-a scris o piesă inspirată din viaţa Veronicăi din Blegeşti. Vulpiţa a mirosit succesul şi a acceptat să cânte piesa compusă special pentru ea.

Vulpiţa sparge topurile muzicale cu prima ei piesă, în doar câteva ore de la lansare

Piesa a fost lansată luni seară la emisiunea Acces Direct şi în doar 15 ore, videoclipul postat pe youtube a adunat aproape un milion de vizualizări.

„Hai la București” este numele piesei cu care Vulpiţa s-a lansat în muzica românească.

În videoclip apare şi soţul Vulpiţei, mândru de soţia sa care devine tot mai celebră.

Îmbrăcată într-o rochiţă neagră, sexy şi cu o şapcă pe cap, Veronica parcă nu-şi mai încăpea în piele de bucurie la filările primului ei videoclip.