Vulpiţa cea şireată a dat o nouă lovitură în muzica românească. Noul său single a devenit viral pe youtube. În doar câteva ore de la lansare, piesa “Doi îndrăgostiţi lulea”, interpretată alături de Rafaelo, a sărit de 1,1 milioane de vizualizări. E un succes mult mai mare decât al primei piese lansate alături de Axinte de la Vacanţa Mare.

Dacă prima piesă a atins un milion de vizualizări pe YouTube în 24 de ore de la lansare, acum, noul single lansat alături de Rafaelo, rupe tot.

În doar 13 ore de la lansarea pe youtube, peisa “Doi îndrăgostiţi lulea” are deja peste 1,1 milioane de vizualizări, peste 10,000 de comentarii şi peste 86,000 de like-uri.

În acest moment, videoclipul piesei în care Vulpiţa apare îmbrăcată în rochie de mireasă, se află pe locul doi în România, în topul celor mai vizionate videoclipuri.

Graţie acestui nou succes, Vulpiţa se va umple de bani ca urmare a colaborării cu Rafaelo.

Primul single intitulat “Hai la Bucuresti Vulpita” şi lansat  pe 23 martie alături de Axinte, are în prezent aproximativ 10 milioane de vizualizări.

În familia Stegaru există o competiţie medicală între Veronica şi Viorel. Soţul Vulpiţei a lansat şi el o piesă alătură de Maria Constantin. Însă Vulpiţa pare că este mai celebră, întrucât prima piesă a soţului, lansată în 8 aprilie, are doar 4,7 milioane de vizualizări.