Ai un camion second hand si ai vrea sa il vinzi la un pret bun? Atunci trebuie sa alegi, fiind bine informat, o companie care cumpara camioane rulate, o companie bine stabilita pe piata, care iti va oferi un pret corect pentru camionul tau.

Daca vrei, insa, sa cumperi, in schimb, un alt camion, iti recomandam sa te informezi despre gama de autovehicule si servicii pe care ti-o propune EvwTrucks, care dispune de cel mai mare stoc de autovehicule comerciale grele din Romania.

Avand numeroase parteneriate cu alte banci, sunt multiple promotii si preturi avantajoase de care ai putea beneficia. Sa gasesti un camion de care ai nevoie este mai simplu ca oricand. Trebuie doar sa intri pe site-ul companiei si acolo poti cauta autovehiculul care te intereseaza dupa nume, cod, marca, model sau oricare alt criteriu.

Compania dispune de un parc de aproximativ 3000 de metri patrati si un stoc constant de 250 de autovehicule, deci, gama de camioane dintre care poti alege este una foarte vasta. Desigur, este foarte important si faptul ca un parteneriat cu compania inseamna sustinere constanta pe toata perioada utilizarii autovehicului. Iar aceasta sustinere inseamna nu doar consiliere profesionala, dar si cele mai bune servicii.

Promotii avantajoase pentru camioane

Numeroasele promotii pentru camioane nu trebuie ratate, deoarece astfel vei putea beneficia nu doar de un pret bun, dar si de alte servicii, cum ar fi piese de schimb originale, sau mentenanta inclusa. Printre promotiile pe care le au cei de la EvwTrucks este si posibilitatea de a achizitiona un camion la preturile foarte bune, cu revizia inclusa si garantie pentru o perioada de sase luni.

Daca ai nevoie de suport din partea unei banci pentru investitia financiara necesara pentru achizitionarea de camioane, atunci specialistii EvwTrucks iti pot prezenta mai multe oferte, in cadrul colaborarilor cu mai multe banci, astfel incat, sa ai posibilitatea sa o alegi pe cea mai avantajoasa pentru tine.

Profita de promotii si de preturi avantajoase pentru camioane de la EvwTrucks si descopera un partener si o companie de incredere.