Intotdeauna exista stresul ca nu cumva sa se intample ceva neprevazut cu masina abia achizitionata, fie ca este proaspat iesita din fabrica, fie ca este una second-hand. Toata lumea stie cat de greu este sa se investeasca agoniseala de-o viata intr-un astfel de obiect si cat de bine ar fi sa aiba o garantie ca totul va fi bine, chiar daca, dintr-un motiv sau altul, vor aparea diferite situatii nedorite care ar putea produce neplaceri financiare.

Vrei sa te bucuri de o astfel de garantie si sa fii in control? O solutie in acest sens este sa inchei o asigurare adaptata nevoilor tale, de pe site-ul Gothaer – un produs complex, care iti permite sa-ti alegi singur riscurile pe care vrei sa le acoperi.

Iata ce AVANTAJE are pentru tine Asigurarea CASCO Masina mea! 

Este important ca inainte de a incheia o astfel de polita sa stii cui i se adreseaza si apoi sa intelegi de ce o poti numi o asigurare de nota 10. Specialistii in domeniu o recomanda, considerand ca este potrivita pentru proprietarii de masini cu vechime de pana in zece ani, celor care le folosesc in scop personal si celor care accepta fransize deductibile pe eveniment.

  •       Aceasta asigurare acopera numeroase riscuri cum ar fi daca automobilul este avariat, zgariat, lovit, a cazut in apa sau in prapastie, daca pe masina au cazut diferite corpuri, daca a suferit avarii din cauza fenomenelor atmosferice, calamitatilor naturale,  incendiilor, traznetelor, exploziilor etc. De multe ori, unii soferi se trezesc cu masinile distruse de caderea copacilor dupa furtunile ce lovesc cu putere, asa ca o astfel de polita este perfecta pentru a fi siguri ca isi vor recupera pagubele produse;

  •       Pretul este avantajos si poti avea parte si de reduceri suplimentare, de exemplu daca alegi sa platesti prima de asigurare integral, daca ai sistem de alarma, precum si altele;
  •       Nu pot fi uitate nici acoperirile incluse gratuit si care sunt extrem de atractive pentru orice sofer: sunt acoperite daunele provocate  de alti soferi care conduc masina asigurata, binenteles cu acordul proprietarului, sunt decontate cheltuielile cu asistenta rutiera, se acopera pagubele la suprafetele vitrate, pierderea cheilor sau furtul lor. 

In concluzie, daca vrei sa simti mereu ca investitia in automobilul tau este in siguranta, atunci nu trebuie decat sa inchei acest tip de asigurare si sa te bucuri de avantajele sale. In cazul producerii evenimentelor asigurate, nu uita sa anunti imediat firma de asigurare, pentru a evalua paguba si pentru a deschide dosarul de dauna.  

Surse foto: shutterstock.com