Fiecare persoană, atunci când plănuiește să călătorească, își dorește să rezerve un loc de cazare cât mai plăcut și care, dacă se poate, să prezinte și un preț rezonabil. Indiferent că este vorba despre o excursie, cu scopul de a vizita anumite obiective turistice și de relaxare, sau că este vorba despre o întâlnire de business, bugetul alocat acestor călătorii este foarte important și trebuie să se țină cont de prețul oferit la cazare.

Analizând mai multe oferte, de la diferite unități de cazare, serviciile oferite de www.apartamente-regimhotelier.ro au ieșit de departe în evidență, oferta fiind una foarte vastă, mai ales pentru prețul pe care îl prezintă. Din acest motiv e important să se facă o căutare în prealabil și mai apoi să se facă o rezervare, pentru că la același preț poți avea parte de condiții și servicii care pot diferi destul de mult.

În cele ce urmează vom discuta mai pe larg despre ceea ce oferă un apartament în regim hotelier și care sunt avantajele acestor servicii în comparație cu alte tipuri de cazare. Aspectele ce vor fi prezentate sunt reprezentative pentru site-ul www.apartamente-regimhotelier.ro, care este un adevărat reper în rândul celor care frecventează acest tip de cazare.

Te simți exact ca acasă

Scopul unui apartament în regim hotelier este de a oferi tot ceea ce are nevoie o persoană care este într-o călătorie, dar care își dorește să se simtă ca acasă atunci când se odihnește. Din acest motiv, în oferta www.apartamente-regimhotelier.ro se regăsesc servicii și facilități care nu doar că se aseamănă celor oferite camerele de hotel de 3 sau 4 stele, ci de multe ori le și depășesc.

La o simplă privire aruncată pe site-ul anterior menționat se poate observa atenția oferită până și celor mai mici detalii, de la modul în care a fost aleasă și poziționată mobila, la design-ul luxos pe care îl prezintă și până la facilitățile care există într-un astfel de apartament.

Din rândul facilităților de care se bucură cei care aleg să se cazeze în regim hotelier putem enumera: televizorul, conexiunea la internet, aer condiționat, fier și masă de călcat, lenjerii și prosoape, mașină de spălat, frigider, cuptor cu microunde, veselă și tacâmuri, cosmetice hoteliere, plus pază 24/24.

Practic, tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți ca acasă într-un apartament oferit de site-ul www.apartamente-regimhotelier.ro este buna ta dispoziție și persoanele apropiate, în rest orice altceva ai nevoie vei găsi.

Prețuri mult mai avantajoase

cazare-regim-hotelierComparând cu oferta pe care o prezintă alte facilități de cazare, prețurile pentru apartamentele și garsonierele de pe site-ul www.apartamente-regimhotelier.ro sunt deosebit de avantajoase. Acestea se diferențiază în funcție de capacitatea pe care o prezintă, adică de spațiul pe care îl oferă, existând garsoniere, apartamente cu 2 camere, respectiv și apartamente cu 3 camere, fiind în felul acesta adaptate pentru nevoile fiecărei persoane.

Prețul unei garsoniere pornește de la 29 de euro pe noapte și poate ajunge până la 42 de euro pe noapte. În cazul unui apartament cu 2 camere costul variază între 39 de euro și 49 de euro pe noapte. De asemenea, prețul unui apartament cu 3 camere poate fi între 49 și 59 de euro pe noapte.

Referitor la costurile acestea, trebuie să se înțeleagă faptul că ele pot varia în funcție de durata de ședere, cu cât aceasta e mai lungă și costurile vor scădea. Totodată, prețurile sunt considerabil mai avantajoase față de alte opțiuni echivalente din punct de vedere financiar. De exemplu, chiar dacă se găsesc la aceleași prețuri și camere în hoteluri de 3 sau 4 stele, nu este la fel de rentabil pentru că nu prezintă aceleași facilități, plus alte aspecte ce țin de intimitate.

Costurile pot fi împărțite

Spre deosebire de hoteluri, unde costul variază în funcție de numărul de persoane care se cazează, în cazul unui apartament cu regim hotelier prețul depinde de durată și nu de câte persoane împart acel lor de cazare. În acest sens, se poate ajunge la o sumă mult mai rentabilă pentru fiecare client în parte, ceea ce este deosebit de important atunci când se dorește eficiență din punct de vedere financiar.

Nu în ultimul rând, locațiile apartamentelor oferite de către site-ul www.apartamente-regimhotelier.ro sunt diverse și acoperă principalele zone din capitală, fiind în felul acesta aproape de orice obiectiv vizat.

Cei care doresc să afle mai multe detalii o pot face folosind următoarele date de contact:

+4 0721 43 00 00

+4 0768 001 001

+4 031 805 19 40

www.apartamente-regimhotelier.ro