Vladimir Drăghia a scris deja cel de-al doilea volum de versuri, pe care și-a propus să-l lanseze peste două luni de zile. Acesta se numește “Manual de întrebuințare a iubitei”, după numele uneia dintre poeziile incluse în primul volum, “Dragoste n-are plural”, lansat anul trecut și aflat la a treia reeditare, și conține în jur de 50 de poezii.

Până să devină cunoscut datorită televiziunii, Vladimir Drăghia a fost înotător de performanță.

Este multiplu campion național la natație – are peste 20 de medalii obținute la concursurile de gen – și se poate mândri cu faptul că a obținut, în anul 2000, aurul la Campionatul Internațional de la Istanbul.

Cu toate că avea o carieră promițătoare, Vladimir Drăghia a renunțat la înot în momentul în care a trecut la seniori pentru că, spune el, “mi-am dat seama că nu pot să iau aurul olimpic”.

În urma rezultatelor obținute în acest sport, Vladimir are și un atestat de competențe profesionale în antrenorat, ceea ce îi permite să se întoarcă la bazin, ca antrenor.

Ce sărituri a pregătit Vladimir Drăghia pentru cel de-al treilea sezon al celui mai îndrăzneț show al verii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, din 23 iulie, numai la “Splash! Vedete la apă”.